Beauty

Yannu Shop

19 maart 2011


Zoals jullie weten heb ik een voorliefde voor natuurlijke cosmetica en verzorging en vind ik het leuk om hiervoor naar ‘nieuwe’ webwinkels en ‘nieuwe’ merken te speuren. Zo kwam ik terecht bij Yannu Shop, een webwinkel vol 100% natuurlijke producten. Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel, foto’s een review van enkele producten uit het assortiment.

De ayurvedische verzorgingslijn van Kama beschikt over uitgebalanceerde eigenschappen die de schoonheid van binnen en buiten bevorderen en je zo ook lekkerder in je vel laten zitten. De producten zijn 100% natuurlijk, biologisch en zitten vol ayurvedische kruiden.


Ik kreeg van deze webshop een Kama pakketje toegestuurd met daarin een body cleanser en een gezichtsmasker. Ook zaten er 2 proefjes bij; een hair treatment en een face treatment. De body cleanser is op basis van aromatherapie en heeft een goddelijke geur, ik krijg het er helemaal warm van en tegelijkertijd word ik er ook wakker van. Echt een fijn product voor in de ochtend te gebruiken. Deze douchegel kost €14,99 voor 200ml.


Het gezichtsmasker is volledig plantaardig en kan je aanmaken met water, yoghurt, rozenwater of melk. Net waar je huid behoefte aan hebt en wat er het beste bij je huidtype past. Wel ruikt dit erg kruidig, maar het zorgt voor een heerlijk verwenmomentje voor je gezichtshuid. Dit masker kost €21,00 voor 25gram waar je meerdere keren mee kan doen.


Het fijne aan deze producten is dat je echt merkt dat het wat doet voor je en je compleet tot rust komt in je badkamer. Ik heb er in ieder geval weer een favorietje bij tussen alle webwinkels! Bij www.yannu-shop.nl kan je betalen via iDeal en krijg je je bestelling mooi verpakt binnen enkele dagen thuisgestuurd.

Kende jij het merk Kama? Heb jij ook een voorkeur voor natuurlijke producten of houd je je daar niet zo mee bezig?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 21 maart 2011 at 18:47

  Het ziet er allemaal prachtig uit! Zeker een interessant merk :-)

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 21 maart 2011 at 13:54

  kende het merk nog niet, maar vind het wel erg leuk!

 • Avatar van miichelle11
  Reply miichelle11 19 maart 2011 at 14:57

  ik ken dit nog niet maar wie weet komt daar wel verandering in.
  ik hou van natuulijke producten maar zoals ik al eerder zei vind ik het nog belangrijker dat het proefdiervrij is.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 19 maart 2011 at 14:08

  Ik hou mij er opzich niet zo mee bezig. Maar dit lijkt mij een heel lekker product. Bedankt voor de tip. Deze gaat op mijn shoplijstje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 19 maart 2011 at 11:29

  Ik kende dit merk nog niet :)

 • Avatar van fabby
  Reply fabby 19 maart 2011 at 10:56

  leuk! ik ga denk dat ik even kijken :D gna gna…

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 19 maart 2011 at 09:46

  Leuk om eens een compleet nieuwe webshop te zien ^^ zelf hou ik me eigenlijk totaal niet bezig met het feit of producten natuurlijk zijn of niet :)

 • Avatar van natasja79v twitter
  Reply natasja79v twitter 19 maart 2011 at 06:53

  Wat een mooie review en mooie producten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.