Beauty

Zeepcompany

2 maart 2011


Soms kom je van die leuke webwinkels tegen waar je niet kan wachten om een artikel over te schrijven. Zo had ik dit ook bij Zeepcompany: een webwinkel vol handgemaakte zepen in veel verschillende soorten. Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel.

De Zeepcompany maakt zeep door het verzepen van plantaardige olie met loog. Door de toevoeging van zachte en huidvriendelijke oliën en boters als olijfolie, sheabutter of cacaoboter onstaat een heerlijke, zachte zeep die goed reinigt. Er worden ook verse ingrediënten toegevoegd aan de zepen om de beleving zo compleet mogelijk te maken. Ze maken zo weinig mogelijk gebruik van synthetische stoffen en gebruiken deze alleen waar nodig. Dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt. Zo krijg je een product wat zo natuurlijk mogelijk is.


De verschillende soorten zeep die verkrijgbaar zijn bij Zeepcompany zijn o.a. patchoulium, anijsje, rode klei & vrouwenmantel, yoghurt & meer, snekermeer, wier-do, fazila, cookies & cream, mango, koffietijd, three to tango, bubblegum, garden hands, ylang ylang, echte mannen, salty sea, orangy lemon, bessie en champus. De losse zepen kosten tussen de €3,25 en €4,50 en er zijn ook zeepduo’s te verkrijgen voor €5,95/€6,50.

Ik heb van enkele zepen een stuk mogen proberen en ik vind ze heerlijk: ze geven een fijn schuim af tijdens het douchen/handenwassen en door de verzorgende toevoegingen drogen ze de huid niet heel erg uit. Ik heb nu eenmaal een droge huid en heb dus na een zeep zo goed als altijd wel een likje bodybutter/lotion nodig.

Bij www.zeepcompany.nl kan je eenvoudig betalen via iDeal en heb je je bestelling binnen enkele dagen leuk verpakt in huis. Ik vind het assortiment van een webwinkel als deze niet alleen leuk voor mijzelf, maar ook om als cadeau te geven in een verwenpakketje of als kleinigheidje. Aanrader! Wat ik trouwens doe met een stuk zeep naast me ermee wassen: een lekker geurend stukje tussen het linnengoed of in de kledingkast leggen, zo krijgt alles een lekkere, zachte geur. :)

Ben jij ook een liefhebber van zepen of ben je meer van de vloeibare producten?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 maart 2011 at 08:44

  Ik vind eigenlijk alles fijn: douchegel, mooie zepen, zeep in cupcakevormpjes… Ik vind natuurlijke zeep er altijd zo prachtig uitzien, dat is wat me het meeste aantrekt als ik losse zeep koop. Als je al die plakken bij Lush ziet liggen, dan wil ik bijna mijn tanden erin zetten.

 • Avatar van Veronique
  Reply Veronique 2 maart 2011 at 23:15

  Ziet er erg leuk uit! Heb alleen een keer eerder van dat zelfgemaakte zeep besteld en dat gaf ontzettend af op de wastafel danwel het bakje waar de zeep op uitdrupte. Ik durf het niet te bestellen dus, haha.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 2 maart 2011 at 21:55

  HMMMM <3
  Heerlijk allemaal. Ik kende ze nog niet.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Annie
  Reply Annie 2 maart 2011 at 16:23

  Ik heb nu verschillende zeep en ze zijn allemaal heerlijk, ook kan je je haar er goed mee wassen, word
  je haar heerlijk zacht van.

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 2 maart 2011 at 12:51

  Lijkt me een hele leuke webwinkel! Ik heb ook een heleboel zeepjes thuis!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 2 maart 2011 at 12:40

  i love zeep! ze zijn fijn, makkelijk in gebruik en heel zuinig.

  ik hou ook wel van andere soorten douche dingen hoor maar zeep staat bij mij op 1

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 2 maart 2011 at 12:17

  Wat een leuke webwinkel zeg!

 • Avatar van @FabulousHeidi
  Reply @FabulousHeidi 2 maart 2011 at 10:36

  Ik ben een absolute zeep fan (haha uiteraard ;)) ik ga hier 's een kijkje nemen, weet je wat ik ook zo fijn aan zeep vind… je krijgt bepaalde vlekken uit kleding er fantastisch uit hihi :D Die witte make-up washand, waar je een review over hebt geschreven, was ik altijd meteen uit met zeep, geweldig! En ja mijn huid en gezicht worden mooier van zeep…

  liefs xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 17:57

   Hey, die tip voor de Ecoco glove is handig. Thanks! :D

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 2 maart 2011 at 09:51

  Klinkt goed zeg, ik ben sinds een tijdje addict van zeepjes!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 2 maart 2011 at 09:40

  Ik ben fan van zeepjes!! Heb er net weer eentje gebruikt onder de douche :D

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 2 maart 2011 at 09:01

  oeps… ging iets fout… deel 2 dan; maar als ik dit zie…. dan krijg ik wel zin om deze blokjes te kopen!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 2 maart 2011 at 09:00

  Eigenlijk heb ik geen zeepblokjes in huis. Alleen vloeibare zeep.

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 2 maart 2011 at 08:09

  Ik hou niet zo van zepen, meer van vloeibare zeep ;) maar het klinkt wel goed!

  Overigens heb ik wel een paar stukken zeep in m'n kledingkast liggen ;)

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 2 maart 2011 at 07:52

  Ik ben hier zeer gevoelig voor :-) ben gek op zepen,en gebruik ze naast de vloeibare varianten eigenlijk best wel vaak.
  Leuke webshop lijkt me dit :-) ga er dan ook snel een kijkje nemen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.