Beauty

Benefit Facebook winactie!

26 april 2011

_____________________________________________________________________________

Vandaag wil ik even aandacht geven aan een wel heel erg leuke winactie van Benefit Nederland. Naast het Twitter account (@BenefitBeautyNL) heeft Benefit nu ook een Facebook pagina. Om dit te vieren heeft Benefit een leuke winactie bedacht waarvan je de spelregels in de afbeelding hierboven duidelijk kan aflezen. Maar er is meer! …

Als jij meedoet aan deze leuke winactie en je gaat een Bene-foto insturen vergeet er dan niet ‘Curvacious loves Benefit’ in te verwerken. Hiermee maak ik kans op hetzelfde Benefit pakket als de winnende foto mijn website erop heeft staan. Daar zou ik natuurlijk heel blij mee zijn! ^_^ Mocht ik deze goodiebag winnen dan kunnen jullie iets leuks verwachten… *hint hint*

Dus doe gek, maak van jezelf een leuke Bene-foto en stuur deze in. Mocht je jouw foto nu in hebben gestuurd en hier extra ‘likes’ voor willen krijgen, stuur me dan een tweet met een linkje van de foto en dan zal ik hem retweeten (@CurvaciousNL) mits er “Curvacious loves Benefit’ op vermeld staat.

Vergeet niet allemaal de Facebook pagina van Benefit te ‘liken’, want hoe meer fans… hoe groter het te winnen pakket! Kijk vooral op de website van Benefit voor inspiratie. Hierbij misschien wat tips: vintage, pin up, retro, klassiek, vrouwelijk… Succes allemaal!

Doe jij mee met deze geweldige winactie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maud / BeToday
  Reply Maud / BeToday 28 april 2011 at 15:46

  Oh verdomme, waarom lees ik dit nu pas…! Heb gisteren een look gemaakt en ingezonden, had ook graag jou een plezier willen doen mocht ik winnen…

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 26 april 2011 at 21:52

  Ik kreeg het mailtje ook binnen, ik ga maar eens aan de slag :-)
  My recent post Winactie- Win een witte ‘Kuise Meisjes’ oorbel

 • Avatar van Kayleigh
  Reply Kayleigh 26 april 2011 at 21:09

  Leuke actie! Misschien moet ik toch maar eens facebook gaan nemen :P Oh, had je trouwens niet nog een Benefit-weggeefactie lopen of heb ik weer niet op zitten letten en heb je al een winnaar bekent gemaakt? haha, nou ja iig erg leuke actie en bedankt voor de tip, ik hoop dat je het pakketje wint door 1 van je lezeressen ;).
  My recent post Cosmetische Ingrediënten- Jojoba-Olie

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2011 at 22:52

   Van die Benefit goodiebag winactie is de winnares bekend gemaakt en heeft al het pakket ontvangen. Deze krijgen altijd persoonlijk bericht en ik maak het via Twitter bekend. Veel succes met deze winactie! :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 26 april 2011 at 20:25

  Hele leuke actie.
  Liefs, xxx

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 26 april 2011 at 16:34

  leuk zo een actie , ik heb alleen geen facebook(en dat wil ik ook niet) dus jammer voor mij.
  succes in ieder geval :D

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 26 april 2011 at 14:43

  Leuk! Ik had de actie al voorbij zien komen, maar ik ga toch wel proberen mee te doen! :D wij willen die goodiebag best winnen toch! :D
  My recent post EOTD lentelook- pastel tintjes met shimmers

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2011 at 22:51

   Haha ja dat zou zeker geweldig zijn! :D

 • Avatar van Aggie
  Reply Aggie 26 april 2011 at 14:16

  Leuke actie! Helaas, het lijkt nu wel of er veel acties alleen nog maar via Facebook gaan :( en dat is jammer. Wel hoop ik voor je dat je er een leuke goodybag eraan overhoud ;).

  Ik vind dat je dat wel verdiend :D.
  My recent post Essence trend edition you rock!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2011 at 14:19

   Superlief van je, dankjewel! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.