Beauty Fashion Media

ByDanie Shop & Styleguide

12 april 2011


Ik hou van lezen, zeker nu we weer meer naar de zomer gaan en ik graag naar een park toega om op een kleedje in de frisse lucht te liggen. Ik neem dan geen boek mee maar liever een tijdschrift. Een leuke aanrader is bijvoorbeeld de ByDanie Shop & Styleguide lente/zomer 2011-gids. Kijk mee voor meer informatie over dit magazine.

Het is ten eerste uitgebracht in een handig formaat van 16x21cm met een stevigere kaft. Deze uitgave telt maar liefst 150 pagina’s vol fashion en beauty tips en het hele tijdschrift straalt kwaliteit uit. Mooie lettertypes in een ruime layout aangevuld met prachtige foto’s.

Zo kan je er onder andere op leuke stijlpagina’s de stijlen van bijvoorbeeld Rachel Zoe, Blake Lively, Lou Doillon en Nicolette van Dam in terugvinden met tips over hun kleding en accessoires.

Naast dit staan er wat tips in voor stylisten zoals al het onmisbare gereedschap voor elke stylist, welke items nu helemaal hot zijn en staan er handige adressen in voor leuke kledingwinkels, hotels tot aan koffietentjes en de beste kappers.

Ik vind dit echt een aanrader om op de hoogte te worden gebracht van vooral de laatste fashiontrends en daarnaast leuke informatie over verschillende binnen- en buitenlandse sterren te zien. Het tijdschrift ByDanie Shop & Styleguide zomer 2011 is online te koop bij MagVilla.nl en kost €5,95. De verzendkosten bij MagVilla.nl bedragen nooit meer dan €1,95 per bestelling.

Dit tijdschrift is mij toegestuurd door MagVilla.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 13 april 2011 at 20:57

  Heel leuk tijdschrift. Ik houd van tijdschriften. Ik lees van alles, glamour, cosmogirl..
  Liefs, xxx

 • Avatar van Peggy Timmermans
  Reply Peggy Timmermans 12 april 2011 at 11:45

  Lijkt me een super leuk en interessant tijdschrift!

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 12 april 2011 at 10:10

  Ziet er een leuk tijdschrift uit, maar blader zelf liefst even door een tijdschrift in de winkel vooraleer ik het koop. :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.