Beauty

Clinique Live Chat

6 april 2011


De Live Chats met de experts van een merk, het komt steeds vaker voor. Clinique heeft eerder van deze vragenuurtjes gehouden en vanwege het succes hiervan kunnen jullie vanmiddag weer terecht met al jullie vragen over bijvoorbeeld zonbescherming. Kijk mee voor meer informatie.

Wil je alles weten over bijvoorbeeld zonbescherming, gezichtsverzorging of make-up en een antwoord van professionele mensen krijgen? Dan kan je vandaag van 16.00 tot 19.00 uur terecht op www.clinique.nl voor de Live Chat.

Het is bijna zomer, je wilt je huid optimaal voorbereiden op de zon, je wilt weten welke zonbesherming het beste bij jouw huid past, je huid veranderd en bent toe aan een nieuw (gedegen) advies… Brand los en stel de experts al jullie beautyvragen!

Mocht je meedoen met de chat dan ben ik wel benieuwd naar wat jij zoal zal vragen?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 6 april 2011 at 21:25

    Hm, had er toch wel even willen kijken. Helaas zie ik je post te laat :(

  • Avatar van Shelley
    Reply Shelley 6 april 2011 at 16:18

    Ik ga nu toch maar even een kijkje nemen!:D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.