Media

Concert Oreade 16 & 17 april 2011

5 april 2011


Vandaag wil ik jullie even een tip geven voor een uniek concert wat binnenkort plaats zal vinden. Op zaterdag 16 en zondag 17 april kan je in Den Haag terecht voor verschillende live optredens van uiteenlopende artiesten. Kijk mee voor meer informatie.


Oreade Music, bekend van de ontspannende muziek voor o.a. wellness en spa, bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit te vieren is tijdens de ParaVisie Jubileum Manifestatie in World Forum Den Haag een concert bij te wonen van haar meest populaire artiesten. Op beide dagen zijn er 10 gratis workshops en/of miniconcerten en op zaterdagavond 16 april is er een muziekfestival waar een groot aandeel Oreade artietsen zal optreden.

Voor meer informatie over over de concerten kan je terecht op de website van Oreade Music. Om meer informatie over de Manifestatie kan je een kijkje nemen op de website van ParaVisie. De CD’s zijn verkrijgbaar bij verschillende esotherische boek- en cadeauwinkels en diverse webwinkels voor ongeveer €19,00 per stuk.

Ikzelf vind deze CD’s heerlijk om naar te luisteren voor het slapen gaan of op te zetten tijdens het geven van een massage. Wil je even helemaal tot rust komen dan vind je hierboven een voorbeeld van één van de nummers. Neem er de tijd voor, doe je ogen dicht, kom tot rust en geniet.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Paul
    Reply Paul 9 november 2015 at 17:43

    Ik was erbij in april 2011! Fantastisch concert, al geef ik toe dat je haast wel een hoofdvoorkeur voor instrumentale/elektronische/”onpersoonlijke” muziek moet hebben. Mike Rowland beviel me erg goed (The Land of Hopes and Dreams is een waanzinnig healing studio-album van hem) en Aeoliah ook. Het heeft wel wat om zulke lichte, etherische muziek eens live te horen en natuurlijk kennis te maken met de muzikanten die per definitie spelen voor een klein enthousiast publiek(…?). Bedankt Oreade, ik geniet nog steeds zeer van jullie muziek!

  • Avatar van Kalypso
    Reply Kalypso 5 april 2011 at 18:19

    Dit is niks voor mij. Maar ieder natuurlijk zijn eigen smaak.
    Leuk artikel.
    Liefs.xxxx

  • Avatar van Bob's Girl
    Reply Bob's Girl 5 april 2011 at 10:44

    Ik kan zeker wel ontspannen op zulk soort muziek, onder de zonnebank of tijdens het mediteren. Maar om naar een concert/optreden te gaan, gaat een beetje ver voor mij. Zeker wel tof dat dit soort dingen georganiseerd worden voor de liefhebbers! In ons kleine kikkerlandje is voor iedereen wel wat wils :)

  • Avatar van @Leon10eke
    Reply @Leon10eke 5 april 2011 at 09:44

    Heerlijk, zulke muziek. Even lekker wegdromen..

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 5 april 2011 at 09:12

    Ik ben neit zo van zulke muziek. Ik heb dan het idee dat ik verplicht moet ontspannen ofzo:P

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 6 april 2011 at 16:27

      Kan ook bijna niet anders dan dat je ontspant van zulke muziek toch? Maar niks verplicht hoor ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.