Beauty

Diamant Wellness Sheet Mask

29 april 2011


Sorry als jullie nachtmerries krijgen van bovenstaande foto, kan bijna een horrorfilm in zo ;) De gezichtsmaskers in velvorm met uitgestanste gaten voor neus, mond en ogen worden steeds populairder. Ik probeerde er eentje uit van Diamant Wellness. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

“Sheet Maskers zijn stukjes zacht en stevig papier gedrenkt in een natuurlijke huidverzorgingsgel. Je legt de “sheet” over je gezicht (het heeft gaten voor je neus, ogen en mond) en laat de gel zo’n 15 tot 20 minuten inwerken. Deze gezichtsmaskers zijn afkomstig uit Japan en geven zeer goede resultaten en zijn in Taiwan uitgeroepen tot de het beste en meest innovatieve van Azië.”

Ik probeerde de ‘High Moisturizing’ versie, welke voor mijn drogere huid gelijk aansprak. De maskers zitten per stuk verpakt in een handig zakje. Van tevoren reinig je je gezicht, doe je je haar naar achter en neem je het masker uit de verpakking. Eenmaal opengevouwen leg je het op je gezicht en wacht je een ruime 15 minuten voordat je hem van je gezicht afhaalt en weg kan gooien.

Het maskervel is echt doordrenkt met een zachtgeurende, vochtinbrengende gelsubstantie die je huid direct verkoeling biedt. Nadat ik het masker heb verwijdert nam ik de tijd om de achtergebleven gel in te masseren en erna nam ik met een tissue de overige restjes af. Mijn huid werd niet rood en voelde zacht en gevoed aan. De volgende ochtend toen ik wakker werd merkte ik dit pas helemaal, echt een zachte babyhuid! Wat mij betreft is zo’n sheet mask zeker een aanrader.

Bij de webwinkel van Diamant Wellness zijn er verschillende sheet masks te bestellen voor €3,99 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eliza
  Reply Eliza 6 november 2011 at 17:43

  Ik heb mijn producten nog steeds niet ontvangen… slechte service!!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 23 oktober 2011 at 02:09

  wat een klote website is dat niks bestellen daar mensen!!! ik had het product in het mandje gelegd krijg ik bij betaling opeens meer producten erbij zonder dat ik er enkele had toegevoegd!!! NIKS BESTELLEN BIJ DIAMANT WELLENSS!!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 april 2011 at 12:44

  klinkt fijn :D
  My recent post Preview Shoot 25-4

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 29 april 2011 at 23:46

  Dat klinkt als een fijn resultaat, het lijkt me erg makkelijk! Ik ben vaak te lui om een maskertje op te doen maar dit klinkt handig!

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 29 april 2011 at 23:33

  ik vind zulke masker leuk maar heb het al paar gebruikt en reageer er niet goed op….

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 29 april 2011 at 23:30

  Klinkt makkelijk… en fijn! Ik heb niet altijd tijd (en zin) om een goedje op mijn smoeltje te smeren, dan is dit een fijne oplossing! :-)
  My recent post Filmpje- ‘What’s in my bag!’

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 29 april 2011 at 21:54

  amai klinkt wel goed zeg ! Ik heb nog nooit zo'n horrorfilm maskertje gebruikt, hihi :p
  My recent post Beauty on a bargain – City Curls Mascara

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 29 april 2011 at 20:32

  Klinkt fijn, zeg! Normaal gesproken gebruik ik dit soort maskers nooit, maar de ´gewone´ maskers, die je direct op de huid smeert. Vind ik eigenlijk altijd zo´n gedoe, om die er weer af te spoelen. Zo´n sheet mask zie ik wel zitten!!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 29 april 2011 at 20:11

  Bij de Action hebben ze volgens mij ook van zulke sheetmaskers, dus die wil ik ook nog eens proberen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.