Beauty

Essence My Skin

25 april 2011


Essence komt met een complete gezichtsverzorgingslijn voor de (jongere) huid. Als je op zoek bent naar goede basisproducten voor een goede prijs (alles onder de 2 euro!) dan zit je hier goed mee. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van enkele producten uit de My Skin lijn.

Er gaan drie verschillende lijnen uitkomen: granaatappel & bamboe, lychee & blauwe druif en limoen & komkommer. Alle producten zijn olievrij, dermatologisch getest en de crèmes bevatten zowel UVA als UVB filters.

Caring Cleansing Wipes €1,49
Of je nu onderweg bent, op reis of gewoon thuis: deze reinigingsdoekjes zijn superhandig om altijd bij je te hebben. Dankzij de speciale alcoholvrije formule kun je nu moeiteloos waterproof make-up of vuil verwijderen – mild en effectief, zonder je huid uit te drogen. De waardevolle actieve ingrediënten granaatappel & bamboe, hydrateren de huid en geven een heerlijk zacht en glad huidgevoel. Geschikt voor alle huidtypen.

Deze reinigingsdoekjes verwijderen zonder al teveel moeite make-up en ik heb ze zonder irritatie ook voor mijn ogen kunnen gebruiken. Ze geven een zacht en schoon gevoel, al gebruik ik na een doekje als deze nog wel graag een lotion/toner over het hele gezicht. Ik vind dit echt een aanrader voor sleep overs, weekendjes weg, vakantie of gewoon als je in een makkelijke bui bent ’s avonds ;)

Soft Cleansing Gel 150ml, €1,99
Met My Skin begint het verwennen van je huid al bij de reiniging. De gel reinigt grondig en diep en is toch mild voor de huid: My Skin Soft Cleansing Gel verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. De waardevolle actieve ingrediënten limoen & komkommer zuiveren, verfrissen en geven de huid een energiekick. De huid voelt heerlijk zacht en verfrist aan. geschikt voor alle huidtypen.

Dit is een zacht reinigingsproduct, mijn gevoelige en drogere huid kan er tegen en na het reinigen van mijn gezicht heb ik geen last van een trekkende huid. Ik vind het persoonlijk een voordeel dat deze reinigingsgel niet schuimt en de geur is lekker fris. Hij verwijdert de gezichtsmake-up moeiteloos, al zou ik hem niet voor de ogen gebruiken.
Mattifying Cream 50ml, €1,99
Een perfecte, matte teint? Gedurende de hele dag? Geen probleem met het juiste beauty product! De nieuwe olievrije matterende creme werkt tot 12 uur lang. Lychee & blauwe druif hydrateren de huid intensief en maken haar zacht en soepel. Dankzij de uva/uvb filters is dit een ideale creme voor dagelijks gebruik.

Deze dagcrème ruikt lekker fris en heeft een lichte, gel-achtige structuur waardoor hij gemakkelijk aanbrengt en snel intrekt. Ik was bang dat mijn drogere huid deze niet prettig zou vinden doordat het een matterend effect heeft maar verrassend genoeg bevalt hij prima. Zeker voor de zomer overdag zal dit een fijne basiscrème zijn.

Caring Cream 50ml, €1,99
Deze gezichtscrème biedt de dorstige huid 24 uur lang intensieve verzorging én geeft de huid weer elasticiteit en energie. Granaatappel en bamboe zorgen voor een vochtboost zodat de huid niet uitdroogt. Voor een zorgeloze start van de dag is de crème verrijkt met UVA/UVB filters die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Genieten van een intensieve verzorging voor een zijdezachte en stralende teint!

Deze crème is (zeker als je de prijs in je achterhoofd houdt!) verrassend fijn in gebruik. Natuurlijk kan je er geen enorme wonderen van verwachten, maar het is een goede moisturizer die mijn gezicht de hele dag door een zacht gevoel geeft.

____

Al met al vind ik dit goede basisproducten voor een goede prijs. Als je wat jonger bent en je wilt beginnen met huidverzorging dan zal de Essence My Skin lijn een goede basis zijn, maar ook als je ouder bent is dit een fijne basisverzorging. De gehele lijn is vanaf 1 mei te koop bij Kruidvat.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 26 april 2011 at 10:38

  Er zitten 25 doekjes in één verpakking. :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 25 april 2011 at 20:03

  Ik ben er zo benieuwd naar.
  Ik ga ze ook halen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 25 april 2011 at 18:42

  De produkten lijken me erg fijn… als je een ´jongere´ huid hebt! Het ziet er kleurig, fruitig en fris uit. Wat goed van Essence, dat ze met deze lijn zijn gekomen!

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 25 april 2011 at 15:38

  Klinkt inderdaad goed en de producten zien er ook leuk uit!
  Denk alleen dat ik er toch 'iets te oud' voor ben, jammer want ik had dit ook graag willen gebruiken/proberen!
  My recent post Review Essence Mascara – Multi Action

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 25 april 2011 at 15:21

  Klinkt goed! Fijne review :) Ik ga denk ik sowieso die crèmes kopen!
  My recent post Swatches- Diamond Cosmetics BlackBerry

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 april 2011 at 15:15

  de cremes lijken me erg fijn :D
  My recent post Catrice 060 Bloody Mary To Go

 • Avatar van Aggie
  Reply Aggie 25 april 2011 at 14:55

  Voor een jonger iemand zijn dit inderdaad goedkope basisproducten. Toch vind ik het zo jammer dat het alleen maar voor "jongeren" zou zijn. Bedoel genoeg volwassen vrouwen die soms niet altijd maar het geld hebben voor duurdere schoonheidsproducten en zouden hiermee ook af kunnen.

  Ik zou het dus wel willen, ook al is het niet in mijn "leeftijdscategorie". Het ziet er goed uit en ik houd wel van dit soort substanties die vochtinbrengend zijn.
  My recent post Essence trend edition you rock!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2011 at 15:02

   O, dat zeker. Als je wat ouder bent zijn dit ook fijne basisproducten om te gebruiken. :)

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 25 april 2011 at 14:44

  De dagcreme ziet er wel heerlijk fris uit! Hoop dat er een filiaal bij mij in de buurt zit waar ze dit gaan verkopen!
  My recent post Zachte zomer voetjes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.