Beauty

Fa NutriSkin

29 april 2011


Fa heeft sinds kort een compleet nieuwe lijn aan het assortiment toegevoegd: NutriSkin. In al deze producten zitten 7 verzorgende ingrediënten waardoor je huid nog zachter zal moeten worden. Ik probeerde hiervan een showercream en een deodorant. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Fa NutriSkin deodorant Invisible Control 150ml, €2,99
“Transpiratie is welliswaar een natuurlijk lichaamsproces, maar nare luchtjes zijn zeker niet prettig. Een goede lichaamshygiëne is vandaag de dag eigenlijk iets vanzelfsprekend. En daar hoort een goede deodorant bij. De meeste vrouwen willen een deodorant die naast bescherming ook verzorging biedt. Fa heeft hiervoor de oplossing en introduceert NutriSkin. De eerste anti-transpirant deodorant die 48 uur deo bescherming biedt, een zacht en droog huidgevoel nalaat en de huid verzorgt dankzij de 7 verzorgende ingrediënten.”

Ik vind dit persoonlijk een erg fijne deodorant. Waar ik normaal mijn trouwe roller heb die ik keer op keer opnieuw koop heb ik nu een uitstapje naar deze deodorant. Alhoewel ik nog steeds geen liefhebber ben van een spraydeodorant (walm, slechte dosering etc.) vind ik deze deo wel heel erg fijn werken. Ik heb de hele dag door geen last van een onfrisse zweetlucht en ik krijg er geen witte strepen van op mijn kleding. De geur is lekker fris!

Fa NutriSkin Intense Care Showercream White Peach 250ml, €2,99
“Doe de deur van de badkamer op slot, zet je mobiel uit en geniet van een moment voor jezelf. Draai de kraan helemaal open. Lekker warm mag, te heet liever niet. Douchen of baden is fris en heeft een zeer verkwikkend effect. Daarom is het heerlijk om een douche- en badcrème te hebben die heerlijk fris ruikt maar ook verzorgend is. Fa NutriSkin is de eerste douche- en badcrème met een unieke combinatie van 7 verzorgende ingrediënten. De romige lichte textuur zorgt voor een onweerstaanbare zachte huid.”

Laat ik het bij deze douchecrème eerst over de geur hebben: wat een lekkere, friszoete perzikgeur! Ik krijg er direct een fijn zomergevoel van. Je hebt niet al teveel product nodig, zeker niet wanneer je een puff gebruikt tijdens het douchen, en je krijgt al snel een lekker zacht schuim. Ik heb het gevoel dat de showercream mijn huid zacht reinigt, want na het afdrogen schreeuwt mijn huid minder om bodylotion/bodybutter. Dit effect is beter merkbaar nadat ik de douchecrème vaker gebruik. Erg fijn dus voor droge huidjes!

De Fa NutriSkin producten zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en supermarkten en de complete lijn bestaat uit 3 verschillende bodylotions, 4 verschillende douche- /badcrèmes en 4 verschillende deodorants.

Wat mij betreft zijn dit zeker fijne producten en merk je ook dat je huid er echt zachter van wordt. Ik ga ook zeker nog een bodylotion hiervan proberen, ben er na de deodorant en douchecrème wel nieuwsgierig naar geworden :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jennifer
  Reply jennifer 17 juli 2011 at 13:32

  Ik heb de deo, en hij laat bij mij wel strepen achter :( echt jammer.

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 29 april 2011 at 23:25

  nom nom nom ik wil wel naar perzikjes ruiken ;-)
  My recent post Filmpje- ‘What’s in my bag!’

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 mei 2011 at 09:43

   Het is echt een lekkere zomerse geur, zou je zeker lekker vinden :D

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 29 april 2011 at 16:47

  Ik kan niet zo goed tegen FA Deo producten maar ben wel verzot op hun douchegels!!!
  My recent post Ciao Ciao – Catrice Nail Lacquer 400 Blue Cara Ciao

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 29 april 2011 at 16:08

  Ik ben benieuwd. En ik ben sowieso wel fan van producten die naar perzik (hmmm) ruiken, dus ik denk dat ik de showercream ook maar ga aanschaffen. :P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.