Beauty

Garnier Pure 3-in-1 vernieuwd

1 april 2011


Sinds de lancering van Pure 3-in-1 in 2008 heeft dit product zich ontwikkeld tot het bekendste en best verkopende product in de range van Pure. Dit product is een complete reiniging voor het gezicht en kan worden gebruikt als cleanser, scrub en masker. Kijk mee voor meer informatie over de vernieuwde versie.


Vanwege het grote succes komt Garnier met deze nieuwe versie waar 3 mineralen aan toegevoegd zijn; zink met een extract van smithsoniet, puimsteen en witte klei. Door deze nieuwe formule ontstaat er een drievoudige minerale werking en zou je huid tot wel 7 dagen gezuiverd moeten zijn.

Cleanser: Verrijkt met zink en smithsoniet, zuivert en elimineert diepe onzuiverheden. Elke dag, de ochtend en/of de avond, was je gezicht om onzuiverheden te verwijderen.

Scrub: Bevat puimsteen om poriën te deblokkeren en mee-eters te verwijderen. Twee keer per week, scrub zacht je gezicht om poriën te verwijderen.

Masker: Verrijkt met witte klei, voor een egale en matte huid. één keer in de week, 5 minuten laten zitten, om zo je huid egaal en mat te maken.

De Garnier Pure 3-in-1 is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €8,49.

Ik heb zelf geen heel erg onzuivere huid, maar zeker rond mijn kingebied heb ik soms wel eens een flinke uitbraak. Daarom ben ik eigenlijk wel heel nieuwsgierig geworden naar dit product om af en toe eens te gebruiken in ’tijden van nood’ ;) Ik vraag me af of jullie ervaring hebben met dit product? Ook als je een gevoelige/drogere huid hebt?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marthe
  Reply Marthe 3 april 2011 at 18:39

  Ik gebruik deze al een tijdje en ben erg tevreden. Heb een gecombineerde huid en erg vochtarm. Ik gebruik hem 1 keer per dag 's ochtends onder de douche. Als je hem heel zachtjes inmasseerd dan scrubt ie heel zachtjes. Ik krijg er een mooie schone huid van.

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 1 april 2011 at 23:37

  Dankjewel voor je reactie, was hier al bang voor. En toch nieuwsgierig blijven he ;)

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 1 april 2011 at 22:47

  Ik heb nog de oude variant, maar hier ben ik erg tevreden over. De ene keer gebruik ik hem als masker, de andere keer als facewash. Ook met een vochtarme huid kan hij best heb k ervaren (daarna wel weer goed je vochtinbrengende creme gebruiken).

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 1 april 2011 at 21:41

  Ik heb dit spul in huis en een zeer droge huid. Ik gebruik hem eigenlijk altijd als masker en mijn huid voelt erna heel even (half dagje ofzo) héérlijk zacht aan! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2011 at 23:38

   Kijk, door zo'n ervaring word ik dan toch weer nieuwsgierig haha :p

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 1 april 2011 at 20:31

  Ik heb er ook geen ervaring mee maar het lijkt me eigenlijk niet eens zo fijn. Want die scrubdeeltjes was je dan toch wel elke dag weer over je gezicht als je het als een gewone reiniging wilt gebruiken?
  My recent post Review- HEMA Make-up Base

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2011 at 23:37

   Dat lijkt mij ook? Een scrub en een facewash is toch heel wat anders…

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 1 april 2011 at 18:25

  Ik heb er nog geen ervaring mee maar ben er nu wel benieuwd!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 1 april 2011 at 18:21

  Ik ben er wel benieuwd naar!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 1 april 2011 at 18:04

  Ik heb de nivea variant hiervan. Die is heel fijn. Hiermee heb ik geen ervaring, maar het lijkt mij wel een fijn product.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 1 april 2011 at 17:34

  Heb fijne dingen over de Garnier 3 in 1 gehoord maar ben benieuwd hoe deze is. Ik vraag me af waarom ze het hebben aangepast als de vorige 'versie' zo goed was!
  My recent post Recept- Roasted Peppers

 • Avatar van leonie
  Reply leonie 1 april 2011 at 17:24

  de oude versie vind ik fijn maar deze weet ik nog niet, denk ook niet dat ik hem ga kopen ik zie wel :p

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.