Beauty

GOSH Cosmetics nieuwtjes!

19 april 2011


Zoals jullie wellicht weten ben ik sinds dit jaar Gosh Ambassador. Een leuk voordeel hiervan is dat ik de nieuwste producten van Gosh toegestuurd krijg om deze te gaan ontdekken, over te schrijven en eventuele verbeterpunten aan te mogen geven. Kijk mee naar wat jullie kunnen verwachten in het nieuwe assortiment.

In bovenstaande doos zitten 18 nieuwe producten waaronder een selectie uit onderstaande items. Dit zijn allemaal nieuwe producten die vanaf 23 mei exclusief bij Kruidvat te koop zullen gaan zijn.


LIPPEN

Long lasting lip marker €7,49
Met de Gosh long lasting lip marker breng je eenvoudig een houdend lang en intense kleur aan op je lippen. De langhoudende formule blijft precies zitten waar je het aanbrengt: van day to date hoef jij je lippen niet meer bij te werken! De unieke formule zorgt bovendien voor urenlange hydratatie en zachtheid. De Gosh long lasting lip markers hebben een speciale punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Beschikbaar in 4 kleuren.


OGEN

Long lasting eye liner €7,99
De nieuwe Gosh long lasting eye liner geeft een intense kleur en een mooie glans. De formule zorgt daarnaast voor een perfecte dekking en vervaagt of klontert niet. Dankzij het superdunne penseeltje is applicatie eenvoudig. Door de combinatie van ingrediënten droogt de eyeliner erg snel en blijft hij langdurig, perfect op je ogen zitten, zonder te vervagen. Beschikbaar in 8 kleuren.

Long lasting brow pen €7,99
De Gosh long lasting brow pen is een uniek product. Met de op water gebaseerde inktliner definieer je gemakkelijk en nauwkeurig je wenkbrauwen. Gosh long lasting brow pen smelt perfect samen met de huid en vervaagt of vlekt niet. De formule blijft tot 6 uur zitten. Beschikbaar in 4 kleuren.

Mono eye shadow €7,49
Spannende kleuren zijn het sleutelwoord in deze prachtige nieuwe collectie mono eye shadows. De nieuwe kleuren geven je de mogelijkheid eindeloos te mixen, matchen en mengen voor creatieve knallende kleurcombinaties. Beschikbaar in 8 kleuren.

Matt duo eye shadow €8,49
Zes unieke kleurencombinaties met een extreem sterke kleurpigmentatie, maken van deze duo oogschaduws een must have. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en mengt goed. Met deze kleurencombinaties is het mogelijk zowel een naturel look voor overdag als een meer intense look voor ’s avonds te creëeren.

Trio eye shadow €8,49
Alleen de fantasie stelt de grens met deze fantastische nieuwe kleurencombinaties. Vergeet ‘minder is meer’ en maak je eigen creatieve look. De textuur van deze kleurrijke tinten smelt in de huid en maakt het mogelijk om schitterende oog make-up te creëeren. Deze must have trio oogschaduw is verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties in zowel een zijdeachtig als matte textuur.

Serious volume mascara €9,99
Gosh cosmetics introduceert serious volume mascara voor een volle en intense oogopslag van wortel tot punt. Het flexibele borsteltje van de volume mascara is gemakkelijk in gebruik en geeft je wimpers een adembenemdend volume en dramatisch effect.

NAGELS

Nail lacquer ‘special edition’ €6,99
Gosh introduceert een nieuw concept voor de nagellak. De special edition zal elke keer bestaan uit de 4 nieuwste en meest trendy kleuren. Met dit concept biedt Gosh de consument altijd de kleuren die op dat moment helemaal hip zijn en aansluiten bij de allerhotste trends. De perfecte zomerkleuren zullen 4 keer per jaar veranderen. De eerste collectie bestaat uit 001 Lavendel, 002 Misty Mauve, 003 Groovy Grey en 004 Neon BaBy.

Nail lacquer transparant matt top coat €6,99
Matte kleuren zijn weer helemaal terug. De gepatenteerde att top coat van Gosh droogt erg snel en is gemakkelijk aan te brengen. Matteert iedere kleur nagellak in een handomdraai.


WANGEN

Bronzing shimmer powder €9,49
Gosh bronzing shimmer powder is een fantastische, nieuwe bronzing poeder voor de ultieme sun kissed look. De bronzer bestaat uit een unieke combinatie van 5 verschillende tinten voor een levendig effect van prachtige gebronsde tinten. Gebruik een grote kwast om je jukbeenderen te highlighten en schouders, nek en decolleté te definiëren. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

Natural touch cream blusher €8,49
De nieuwe natural touch cream blusher van Gosh geeft je huid een geweldige fluweelzachte touch. De blush heeft een zachte textuur en een ultralichte formule. De twee nieuwe kleuren geven je huid een gezonde en frisse uitstraling met een zijdezachte finish.


GEZICHT

Velvet touch foundation primer cream €16,99
Deze primer vormt de perfecte basis voor alle make up: gaat huidveroudering tegen en fijne lijntjes worden geminimaliseerd. Doordat de primer niet glimt, maakt het de perfecte uitvalsbasis voor alle make-up. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten is de toepassing van de primer heel eenvoudig. Deze geweldige primer bevat het werkzame MPC (Milk Peptide Complex) ingrediënt wat fijne lijntjes vermindert en zorgt voor een versteviging en verbetering van de elasticiteit van de huid. Vitamine F Forte werkt effectief tegen een droge huid. Het vermindert de ruwheid van de huid, brengt de conditie van de huid weer in balans en verbetert de hydratatie van de huid. Deze primer verbergt huidoneffenheden en zorgt voor een perfect, egaal huidoppervlak met een zijdezacht en glad gevoel.

We hebben dus een boel leuks en moois om naar uit te kijken. Ik vraag me af waar jij het meest nieuwsgierig naar bent? Dan zal ik daar rekening mee houden met het schrijven van de reviews :)

Reacties op dit artikel

  • Avatar van @Santje11
    Reply @Santje11 23 april 2011 at 16:26

    Ben benieuwd, ik ben ook benieuwd naar de oogschaduws en lipmarkers.

  • Avatar van Kalypso
    Reply Kalypso 19 april 2011 at 21:06

    Wat een leuke en fijne producten zeg!
    Liefs, xxxx

  • Avatar van Eline1201
    Reply Eline1201 19 april 2011 at 19:46

    ziet er wel goed uit!

  • Avatar van miss_matc
    Reply miss_matc 19 april 2011 at 12:03

    Ik vind vooral Velvet touch foundation primer cream interessant
    My recent post China Glaze – Island Escape Collectie – 965 Electric Pineapple

  • Avatar van portfoliovanfemke
    Reply portfoliovanfemke 19 april 2011 at 11:06

    Wat een super mooie producten zeg! Vind alles leuk.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 19 april 2011 at 10:44

    ben naar alles wel benieuwt :D
    My recent post NOTD 29-3- Polka Dots

  • Avatar van Divaofgeneva
    Reply Divaofgeneva 19 april 2011 at 10:26

    Wat een geweldig pakket is dit!! Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie van de diverse oogschaduws.
    Ik ben ook erg benieuwd naar de dekking van de lakjes!

  • Avatar van Kayla
    Reply Kayla 19 april 2011 at 10:19

    Leuke producten zeg! Ik ben vooral benieuwd naar de Lip Markers & Bronzing Powder..
    My recent post Beauty Special- Herome WIC Summer Collection

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 19 april 2011 at 10:05

    Ik hoop dat het pigment van de trio's beter is dan eerst. Ik zag ergens anders al geweldige swatches en ik hoop dat dat bij jouw kleuren ook zo is. Dan hebben ze blijkbaar echt wat aan de pigmentatie gedaan. Yay!
    My recent post Prijsmepper haul

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 19 april 2011 at 09:25

    Ik ben benieuwd naar de longlasting eyeliner! Zou je daar eens een review over willen schrijven?
    En ik ben ook erg benieuwd naar de pigmentatie van de oogschaduws.
    Persoonlijk vind ik Gosh produkten altijd mooi eruit zien. Maar ik heb eens een oogpotlood gekocht, en daar kwam amper pigment van af. Echt zonder van die (ongeveer?) 7 euro!

  • Avatar van Noelle
    Reply Noelle 19 april 2011 at 08:08

    Ik ben niet echt fan van Gosh, maar die bronzer ziet er wel goed uit, het nadeel vind ik de prijs. Dat is behoorlijk aan de hoge kant voor een drugstore product :(
    My recent post Journal of Gratitude

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 april 2011 at 09:44

      Het zit inderdaad aan de hogere kant qua prijsklasse, maar gelukkig zijn er bij Kruidvat ook erg vaak leuke acties :D

  • Avatar van BeautyPolish
    Reply BeautyPolish 19 april 2011 at 07:59

    Ziet er erg goed uit, zitten een aantal interessante producten bij (bronzingpowder, wenkbrauwstiftjes e.d.) :-)
    My recent post De uitslag… Winnares van het nailart pakket!

  • Avatar van Selina
    Reply Selina 19 april 2011 at 07:40

    Wat een geweldig pakket! Ik ben er zo blij mee en er zitten een aantal erg leuke producten bij :)

  • Avatar van Texie
    Reply Texie 19 april 2011 at 06:57

    Ik ben echt nieuwsgierig naar de wenkbrauw pen!
    My recent post Essence Eyeshadow 27&amp42

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.