Beauty

Kneipp Massage Olie cadeauset

4 april 2011


Vandaag wil ik deze geschenkset van Kneipp graag even in het zonnetje zetten. Ik hou ervan massages te geven (ben ervoor gediplomeerd) en ik probeer graag eens nieuwe oliën uit om mee te masseren. Nu is dit met zo’n leuke set als deze een feestje, aangezien je op deze manier 5 verschillende oliën kan uitproberen. Kijk mee voor meer foto’s, informatie en een review.


De set komt in een mooie doos en maakt daarmee ook een perfect cadeau. Er zitten 5 verschillende oliën in met een inhoud van 20ml per flesje. Aangezien ze zuinig in gebruik zijn kan je hier toch weer fijn even mee vooruit. De set is verkrijgbaar bij o.a. verschillende drogisterijen voor €9,99.

Verzorgende massage olie Ylang-Ylang is echt een favorietje van mij, alleen al door de heerlijke geur! De massageolie Zachte huid Amandelbloesem is erg geschikt voor een droge huid en ook hiervan is de geur erg lekker. De Fitness Fris zonnebloem jojoba massageolie is een oppepper die ook nog eens overbelaste spieren helpt te herstellen en de bloedcirculatie bevordert. De verzorgende massage-olie met Wilde Roos heeft ook weer een heerlijke, zachte geur en werkt enorm verzorgend. Als laatste zit er nog een flesje van de massage olie Pure Ontspanning met lavendel in, welke ik graag gebruik voor het slapen gaan. De geur werkt namelijk enorm kalmerend.

Klik hierboven op de naam van elke olie om er meer informatie over te lezen.


Ik ben erg te spreken over de massage oliën van Kneipp, ze werken als een perfecte tussenstof voor een massage. Het enige waar ik geen fan van ben zijn de glazen verpakkingen. Maar omdat de etherische oliën die erin zitten zo beter bewaard blijven snap ik de keuze hiervoor wel. Ik ben nu ongeveer toe aan de grote flacons van deze massageoliën en denk dat ik maar ga voor de gehele lijn, dan kan ik in ieder geval fijn afwisselen naar behoefte!

Houd jij er ook zo van om lekker gemasseerd te worden? Of ben je meer iemand die graag een massage geeft?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 6 april 2011 at 16:29

  Dat doe ik zelf ook regelmatig, lekker mijn gezicht, benen of andere makkelijk bij te komen plaatsen zelf masseren :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 4 april 2011 at 16:37

  Heerlijk <3
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 4 april 2011 at 14:15

  Hmmm, ze klinken zo heerlijk :)
  My recent post Thanks to Suzy from simplysuzynl

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 4 april 2011 at 12:51

  Ik geef mijn lief graag een massage, en hij mij gelukkig ook.

  Maar vaak gebruiken we de massage bars van Lush. :)
  My recent post Filmpje – Ikea Malm kast- inclusief stash hint voor jullie

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 april 2011 at 16:08

   Die zijn ook zeker heel erg fijn, alleen niet zo geschikt voor professioneel gebruik vind ik. :)

 • Avatar van @Leon10eke
  Reply @Leon10eke 4 april 2011 at 11:25

  Heerlijk, een massage. Ik vind de kneipp massage-olie erg lekker, de andere producten van kneipp trouwens ook hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 april 2011 at 16:07

   Schuldig ;) Hier ook een enorme fan van Kneipp.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 april 2011 at 11:15

  een goeie massage mag van mij altijd XD
  lijkt me een fijn pakket!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 4 april 2011 at 09:58

  Ik ben ontzettend fan van massages krijgen xD
  Het is zó ontspannend en bijkomend voordeel voor mij is dat ik na een goede massage een poosje minder last van m'n rug (scoliose) heb, so….I'm lovin' it <3
  My recent post Ik geef de pen door aan- Sandy

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 4 april 2011 at 09:50

  Ik geef ook meer massages dan dat ik ze krijg..

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 4 april 2011 at 09:39

  Nou desiree, je mag mij wel een keer onder handen nemen hoor, lijkt me ideaal ;)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 4 april 2011 at 09:09

  Massages zijn inderdaad super fijn, ik ben dan ook meer van het krijgen dan het geven

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.