Beauty

Lush paasproducten + wedstrijd!

15 april 2011


Dit jaar komt Lush met wel enkele heel erg leuke paasitems. Word je niet alleen al heel erg blij van het uiterlijk van deze vrolijke figuurtjes, dan word je dat wel van de inhoud en de werking ervan! Kijk mee voor meer informatie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Fluffy Egg? “Ben jij dol op zoetigheid? Dan hoort dit ei er zeker bij! Heerlijk zoet badei met de snoepjeachtige geur van Snow Fairy, onze limited edition douchegel die alleen rond de kerstperiode verkocht wordt. Dus als die al op is kun je je met dit ei even troosten!” €5,50/140gr. op de foto midden bovenin. “Hippy Chick is een heerlijk frisse Emotibomb, ze geeft je ’s ochtends een lekkere energiekick door de wierook en grapefruit die erin zit!” €3,95/100gr. op de foto links onderin. “Donkey Oaty is de nieuwste ster aan het Lush firmament, een ontzettend grappige ballistic in de vorm van een ezel (hij is lang onderdrukt door de Paashaas, nu eindelijk de coming out van de Paasezel!). Donkey Oaty ruikt naar de Charity Pot, dus eerst badderen met Donkey Oaty en daarna smeren met de Charity Pot, lijkt ons heel erg fijn!” €3,95/120gr. rechtsonderin op de foto. “Knoop de Bunny Furoshiki rond je favoriete ballistic, een stuk zeep of het speciale Fluffy Egg! Een fantastisch paascadeautje!.(28x28cm).” €3,95.

En natuurlijk is er ook een speciaal paascadeau genaamd Happy Easter: “Twee heerlijke bath ballistics (Avobath en Fluffy Egg) en een Hippy Chick Emotibomb, gezellig met z’n allen in zo’n leuk Furoshiki sjaaltje. Eerlijk zeggen, heb je liever een chocolade-ei of dit leuke Happy Easter cadeau?” €23,95.

Ik als ware Lush addict kan hier wel heel erg vrolijk van worden! Helemaal leuk is de wedstrijd die Lush heeft bedacht:

“Donkey Oaty is een paasfiguur waar we de achtergrond niet zo goed van kennen. Maar we zijn wel heel benieuwd! Weet jij (of denk je te weten) waar Donkey Oaty vandaan komt? Verzin een mooi verhaal en stuur dit (max. 400 woorden) voor 26 april naar info@lush.nl of plaats het uiterlijk op die datum op onze Facebook pagina. Op 26 april kiezen wij de leukste inzending uit, de winnaar ontvangt een Spring-A-Ding cadeau!”

Voor meer informatie over de producten, verkoopadressen en de webwinkel neem je een kijkje op de Lush website.

Welke items uit deze vrolijke collectie zou jij graag willen proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 17 april 2011 at 17:37

  Jammer dat ik geen bad heb! Ik heb de produkten al in de winkel gezien en geroken; de paasprodukten zijn ook dit jaar weer erg lekker…

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 15 april 2011 at 16:35

  Aah zien er zou lekker uit! Snel weer even langs de lush!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 15 april 2011 at 14:02

  Donkey Oaty lijkt mij wel fijn. Hihi, een hele grappige ezel.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 15 april 2011 at 12:42

  Leuke producten. Doe mij maar een Lush ei ipv een chocolade ei!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 15 april 2011 at 10:42

  Super schattig! Ik vind Pasen alleen zo'n overrated feestdag xD Snap niet zo goed waarom alles ineens in de vorm van een kuiken of paashaas moet, maargoed.

  De producten van Lush blijven prachtig! :)
  My recent post Kruidvat extra voordeelkaart

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 april 2011 at 10:58

   Pasen staat voor nieuw leven, daarom vaak kuikentjes, pastelkleuren etc. En die paasezel is toch wel origineel gevonden? ;)

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 15 april 2011 at 10:28

  Ziet er goed uit! Ik zal even kijken of ik zo creatief ben om een leuk verhaal te bedenken haha ^^

 • Avatar van milou
  Reply milou 15 april 2011 at 10:01

  Die producten lijken me echt lekker! Ik ben ook echt lush fan!
  My recent post Geshopt

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.