Beauty

May I introduce to you… Sarah!

18 april 2011


Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan Sarah. Waarom? Omdat jullie vanaf nu regelmatig haar hand en vooral haar nagels voorbij gaan zien komen op Curvacious! Kijk mee voor meer uitleg en een korte introductie over deze lieve meid met prachtige nagels & lakkwaliteiten.

Ik ken Sarah nu al een heel tijdje via Twitter en vanaf dat we met elkaar in gesprek raakten hadden we een klik. Zeker toen afgelopen december het Secret Twitter Santa plaatsvond en Sarah mijn pakje ‘moest’ verzorgen zonder dat ik het in de gaten had. Door dit leuke project hebben we meer contact met elkaar gekregen en ik kan je zeggen: ze is een enorme lieverd met een hart van goud èn een klein beetje crazy, just like me ;) Een maandje geleden ongeveer heb ik haar ook ontmoet en in het echt is het net zo’n lieve en leuke meid als wat ik via internet al van haar heb leren kennen.

Sarah is de eigenaresse van de blog Cherry Plum Sky, eentje waar ze haar nagellakskills en grote liefde voor nagellak goed kwijt kan. Omdat ik zelf vanwege mijn werk (zelfstandige werkzaamheden als masseur) mijn nagels van mijzelf goed kort moet houden vind ik er nagellak om aan jullie te laten zien minder mooi op staan dan op wat langere nagels. Lang hoefde ik echter niet na te denken en na een ‘oproepje’ op Twitter raakten Sarah en ik aan de praat.

Vanaf nu zullen de nagellakswatches worden verzorgt door Sarah. Ik lever haar hiervoor de nagellakjes aan en ze mag het grootste gedeelte hiervan behouden als blijk van mijn grote dank. Begrijp me niet verkeerd: ik gebruik graag nagellak en ben er steeds meer een fan van geworden, maar als het vanwege mijn werk niet vaak gebruikt kàn worden dan is het ook zonde toch?

Vergeet niet regelmatig een kijkje te nemen op Cherry Plum Sky, de mooie nagellakblog van Sarah en/of volg haar via Twitter.

Geven jullie Sarah een warm welkom?!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 19 april 2011 at 11:06

  Wat leuk, gezellig. Ben reuze benieuwd naar de artikels!

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 18 april 2011 at 22:47

  Leuk dat Sarah nagellakjes gaat swatchen :) Ik ben benieuwd!
  My recent post Haul Eyeko Nailpolishes

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 18 april 2011 at 22:44

  Yay! thanks voor jullie leuke comments ^^ ik kijk er naar uit!
  My recent post NOTD- Light Purple

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 18 april 2011 at 22:36

  Oh wat leuk! Sarah maakt mooie swatches <3 En jij masseur? dat wist ik niet ^_^ hihi
  My recent post De uitslag… Winnares van het nailart pakket!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 18 april 2011 at 21:48

  Wat leuk zo een samenwerking :D
  My recent post Are you Gossip Girl fans ready Gossip Girl returns in two days!

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 18 april 2011 at 18:26

  Wat onwijs leuk! Ik vind haar foto's en swatches altijd erg mooi!
  My recent post NYC color wheel Rose Glow

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 18 april 2011 at 18:22

  Wat een leuk idee! Ik volg jullie beide al een tijdje, maar dit is ook leuk :)
  My recent post LOTD- Challenge Me!

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 18 april 2011 at 17:00

  goede oplossing lijkt mij!
  My recent post Zalando Spring-Summer 2011

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 18 april 2011 at 16:39

  Sarahh! I'm her biggest fan! Haha, echt leuk dat ze het gaat doen, ze kan zo mooi lakken!
  My recent post Tip- ruil je oude make-up om voor NYC bij Kruidvat!

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 18 april 2011 at 15:41

  Wat leuk! Ik lees Cherry Plum Sky al een tijdje, maar meer is altijd goed natuurlijk! Erg leuk dat ze hier het nagellak gedeelte gaat verzorgen!
  My recent post Renées Nails – NYC- 228 Chelsea

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 18 april 2011 at 15:26

  Tof! Ik volg CPS al een tijdje :)
  My recent post Prijs gewonnen @ Femketje

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 18 april 2011 at 15:05

  Ow wat leuk! Ik volg haar blog regelmatig, maar super dat ze met de nail-departement gaat helpen, super!
  My recent post Extra Lentegevoel met Benefit Cosmetics

 • Avatar van Veroniek
  Reply Veroniek 18 april 2011 at 14:42

  Fijn dat de prachtige nagels van Sarah vanaf nu ook hier een plaatsje krijgen!
  Dames, geniet van jullie samenwerking!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 18 april 2011 at 14:32

  JEEJ! Sarah maakt altijd mooie swatches en foto's :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 18 april 2011 at 14:31

  Wat leuk dat Sarah de nagellakjes gaat testen en laten zien. Ik ben heel benieuwd!
  My recent post Beauty Special- Herome WIC Summer Collection

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 18 april 2011 at 14:05

  Whiiii, ohh wat heb je dat lief geschreven! *knuffel*
  My recent post NOTD- Light Purple

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2011 at 14:15

   Graag gedaan lieve meid! :*

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.