Beauty

Moederdagtip: Dove shower cream

30 april 2011


Ook deze zaterdag heb ik voor jullie weer een leuke moederdagtip: de douchecrèmes van Dove! Laatst schreef ik al over de vernieuwde douchegels met NutriMoisture waardoor de huid nog dieper gevoed wordt. Vandaag enkele reviews, foto’s èn een wel heel erg leuk extraatje voor moederdag.De vernieuwde showercream van Dove zit in een makkelijk te openen fles, met de heerlijke geuren zoals je gewend bent van Dove. Maar er is nu een unieke combinatie van vochtinbrengende en voedende ingrediënten aan toegevoegt die tijdens het douchen al worden opgenomen door de bovenste huidlaag. Het houdt de huid langdurig en zichtbaar langer mooi, glad en zacht doordat het niet alleen de huid hydrateert, maar ook voedt.

Ik heb nu verschillende versies van deze douchecrème geprobeerd en merk echt verschil met een normale douchegel. Tijdens het douchen ervaar je een rijk en vol, zacht schuim en na het douchen heb ik geen last meer van een droge, trekkerige huid die schreeuwt om bodylotion/bodybutter. Dit is zeker aan te raden om eens te proberen als je een droge(re) huid hebt. Wel moet je het even de kans geven en enkele douche (of badder-)beurten afwachten tot je het resultaat pas echt gaat merken.

De douchecrèmes van Dove met NutriMoisture zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor €3,29 (250ml) en €5,69 (500ml).

Moederdagtip!
Zet je moeder extra in het zonnetje door jouw leukste foto waar jullie samen op staan in te sturen naar watikzomooivindaan.nl met daarbij een compliment aan je moeder. Al deze foto´s worden op het online platform getoond met de bijbehorende complimenten. De actie loopt van donderdag 21 april tot en met zondag 8 mei 2011.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 mei 2011 at 10:17

  Ik vind Dove meestal ook erg lekker, mijn huid wordt er lekker zacht van.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 1 mei 2011 at 19:34

  Dat is zeker een zeer goede tip! Dove heeft altijd zulke fijne producten.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 1 mei 2011 at 07:55

  Dove is echt lekker! Heb deze Deeply Nourishing nog niet geprobeerd, maar dat is een kwestie van tijd, haha!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 30 april 2011 at 20:01

  Ik vind ze altijd erg lekker ruiken, maar Dove is het enige merk waar ik ooit eens een flinke allergische reactie op heb gehad.. (een hoofd vol rode bulten) dus ik durf het sinds 10 jaar niet meer te gebruiken >_<
  My recent post Filmpje- ‘What’s in my bag!’

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 mei 2011 at 09:41

   Oei, dat is wel vervelend zo'n reactie! :(

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 30 april 2011 at 19:58

  Dat lijken mij heerlijke producten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 30 april 2011 at 19:23

  Ik heb hier net een proefflaconnetje van binnen, dus ik ga 'm ook snel uitproberen! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.