Beauty

Musthaves: Essence oogproducten!

12 april 2011


Deze maand geen complete nieuwe collectie die ik je laat zien van Essence, maar de items waar ik het meest nieuwsgierig naar ben en wat volgens mij echte musthaves gaan worden. Kijk mee voor meer informatie over de producten die op bovenstaande afbeelding staan.

Nu net vers in de winkel zijn bijvoorbeeld deze Quattro Eyeshadows. In elk palette zit de perfecte kleurencombinatie waarmee je mooie en leuke looks kan creëeren. Niet alleen zitten er verschillende kleurtjes in het palette, ook is er gedacht aan verschillende texturen: van matte oogschaduws tot die met een zijdeglans. Ze hebben een verbeterde textuur, meer kleurintensiteit en een langhoudend resultaat. Verkrijgbaar in 6 kleurencombinaties voor €2,99 per stuk.

Ook nieuw zijn de Colour & Shine Eyeshadows. Dit zijn gebakken oogschaduws met een bijzonder hoog percentage aan parelmoerpigmenten. De driekleurige gemarmerde structuur maakt de lichtste tinten stralend en de donkerste tinten diep van kleur. De zijdezachte poedertextuur brengt gemakkelijk aan en de kleuren zijn sprekend en intens. Deze oogschaduws kunnen ook met een vochtige kwast/sponsapplicator worden gebruikt voor een krachtiger resultaat. Er zijn nu 6 nieuwe kleurtjes verkrijgbaar voor €2,79 per stuk.

Het laatste product waar ik zelf erg nieuwsgierig naar ben zijn de Gel Eyeliners. De ultrazachte formule is heel precies aan te brengen en er is keuze uit een subtiel matte of glanzende finish. Het gemaakte lijntje zou snel droog moeten zijn, langhoudend, veegvast èn waterproof. Verkrijgbaar in 4 kleuren voor €2,99 per stuk.

De nieuwste producten van Essence zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Naar welke van deze producten ben jij het meest nieuwsgierig? Of heb je al één van deze producten kunnen bemachtigen? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw mening en/of aanrader!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 17 april 2011 at 12:45

  ik heb de color and go oogschaduw, ben er heel tevreden over, ook de gel liner heb ik, ik gebruikte nooit eyeliner, krijg nooit een mooi lijntje,
  ook bij dit niet, nou ja nog niet. kwestie van oefenen denk ik, voor de oprijs is dit zeker een mooi oefenpotje.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 17 april 2011 at 12:26

  Die colour & shine oogschaduws zijn echt super moooi!!!!! Vooral voor dat prijsje

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 13 april 2011 at 21:25

  Ik ben zo benieuwd naar de gelliners.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 13 april 2011 at 16:20

  Ik heb zelf een gelliner. Al gekocht op mijn vakantie in Duitsland. En tja.. Ik blijf liever bij mijn Mac fluidline of Maybelline gelliner. De textuur is zo verschrikkelijk zacht dat je bij de eerste keer porren al een enorme deuk maakt. (op zich geen probleem) Pigmentatie is prima, alleen blijft hij niet geweldig zitten bij mij.

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 13 april 2011 at 10:44

  Ik ben ook benieuwd naar de gelliners!
  My recent post China Glaze- Island Escape overzicht

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 april 2011 at 10:35

  ik ben benieuwt naar de gelliners :D
  My recent post NOTD 29-3- Polka Dots

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 13 april 2011 at 09:38

  De Color & Shine oogschaduws moeten echt super veel pigment bevatten.. Helaas heb ik ze zelf nog niet uitgetest. Misschien binnenkort ook maar mijn mandje bij Kruidvat volgooien? ;)

 • Avatar van myrthe
  Reply myrthe 13 april 2011 at 08:04

  Ik vind de color and shine oogschaduws altijd erg fijn! Bij ons hadden ze die helaas niet in de stad liggen dus moet binnenkort even naar een kruidvat buiten de stad:P

 • Avatar van _Milady_
  Reply _Milady_ 13 april 2011 at 08:01

  Gisteren lag eindelijk de nieuwe collectie hier in de winkels, maar heb geen oogproducten van Essence meegenomen, wel nagellakjes van Catrice :D
  My recent post GOSH waterproof eye shadow

 • Avatar van paula
  Reply paula 13 april 2011 at 00:05

  ik heb een holografische topcoat waar ik erg blij mee ben en de zwarte en bruine eyeliner +kwastje! ben ik erg blij mee!

 • Avatar van avecjus
  Reply avecjus 12 april 2011 at 22:52

  Ik ben niet zo weg van de pigmentatie van de quattro's, dus ik ga morgen even het nailartschap plunderen!
  My recent post DIY- Roze-paarse gradient nail

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 12 april 2011 at 22:20

  ze lijken me allemaal mooi!
  My recent post Zalando Spring-Summer 2011

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 12 april 2011 at 20:37

  De rechter kleur van de baked eyeshadows lijkt mij wel heel mooi! (die nude tint) en ook naar de gelliners ben ik in de toekomst wel geinteresseerd. heb er voorlopig nog wel genoeg maar mochten die uitdrogen dan ga ik even tussen deze liners snuffelen.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 12 april 2011 at 20:37

  Ik mag geen nieuwe oogschaduw meer van mezelf kopen de komende tijd, maar ik ben wel nieuwsgierig naar die gelliners!
  My recent post Winnen! Sleek Blush ‘Flushed’ en Blue Heaven Kohl Stick!

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 12 april 2011 at 20:22

  Ik ben benieuwd naar de gelliners :)
  My recent post Haul Eyeko Nailpolishes

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 12 april 2011 at 20:20

  Ik heb de nieuwe produkten al in de winkels zien liggen: móói!! Heb een paar glitter-topcoats gekocht en nieuwe nailstickers. Qua oogschaduw / lippenstift etc… ben ik er nog niet helemaal uit, hoe ik er bij wil lopen deze zomer ;-)!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 12 april 2011 at 20:12

  Ik ben errug benieuwd of deze gelliners beter zijn dan die nieuwe van Catrice.. die vond ik heel erg tegenvallen helaas!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2011 at 09:05

   Dat heb ik wel meer gehoord helaas, wil ze wel eens vergelijken met elkaar? :)

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 12 april 2011 at 20:11

  Ben erg benieuwd naar de Gel eyeliners :) en dan vooral de paarse

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 12 april 2011 at 20:03

  Ik heb een Colour & Shine oogschaduw, die is echt prachtig en erg fijn! Maar ik ben zelf vooral benieuwd naar de gelliners :D
  My recent post Fotografie- achtertuin zon

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 12 april 2011 at 19:58

  Ik ben zelf meer nieuwsgierig naar de nailart producten :-) Ik heb de nieuwe lijn hier nog nergens zien liggen alleen… :-/ #geduld #moeilijk

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.