Beauty Fashion Media

Plus Size: Big is Beautiful – Lente 2011

27 april 2011


Al eerder schreef ik eens over dit mooie Nederlandse magazine voor de curvy ladies: Big is Beautiful. Vandaag wil ik de lente editie 2011 in de spotlight zetten omdat het echt een aanrader is. Niet alleen telt het tijdschrift 242 pagina’s (!) ook zitten er o.a. prachtige reportages en leuke tips in. Kijk mee voor meer informatie.

Wat dit magazine uniek maakt is dat de kleding over het algemeen ook op een vollere vrouw wordt geshowed. Ok, nog niet op een èchte plus size lady, maar je ziet al meer hoe het valt dan op een slank model wat je vaak bij grote maten kleding ziet. Naast reportages over Jocelyn Brown die Anna Scholz ontmoet of big topmodels voor size zero gaan en over sex praten met je kind kan je er bijvoorbeeld ook een mooie bijlage in vinden vol beautytips voor aankomende bruidjes.

In een boel verschillende stijlpagina’s kan je de laatste trends zien qua kleding met overal een duidelijke foto en verkoopinformatie. Daarnaast op fashiongebied o.a. hoe je de Military Look kan dragen, de matrozenstijl wordt uitgelicht en Pink & Pearls styles.

Ook op beautygebied staan er leuke tips en tricks in deze Big is Beautiful: lente looks, de nieuwste producten… Echt een aanrader!

Het tijdschrift Big is Beautiful lente 2011 is online te koop bij MagVilla.nl en kost €4,95. De verzendkosten bij MagVilla.nl bedragen nooit meer dan €1,95 per bestelling.

Leuke moederdagtip: als je je moeder verrast met een leuk tijdschrift (of meerdere) van MagVilla dan worden deze gratis ingepakt, krijg je er een gratis moederdagkaart bij met jouw persoonlijke boodschap èn stoppen ze er een doosje heerlijke Milka chocolade bij. Dat is nog eens leuk! Kijk voor meer informatie over deze moederdagactie op MagVilla.

Dit tijdschrift is mij toegestuurd door MagVilla.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 28 april 2011 at 14:36

  Leuk tijdschrift!
  My recent post Afkicken van media- onmogelijk of mogelijk

 • Avatar van beitjuh
  Reply beitjuh 28 april 2011 at 08:15

  oe oe oe als het goed is staat er deze maand een foto in waar ik de visagie voor heb gedaan ^_^

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 27 april 2011 at 23:19

  Lijkt me een gezellig tijdschrift! Vind 4,95 ook een leuke prijs voor zo´n dik tijdschrift. Goeie moederdagtip ook, zou mijn moeder wel leuk vinden ;-)

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 27 april 2011 at 21:27

  Ik ben er inmiddels al 2 jaar lid van, maar lees stiekem toch liever de Grazia hihi! Wel altijd toffe kleding staat erin, maar meestal erg exclusief en prijzig ..^_^
  My recent post Winactie- Win een witte ‘Kuise Meisjes’ oorbel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 27 april 2011 at 19:13

  Wat een leuk tijdschrift.
  Leuke dingen staan erin.
  Liefs, xxxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.