Media

Plus Size: Boek: De volle vrouw… Ik ook van jou!

14 april 2011


Toen ik voor het eerst las dat dit boek eraan zat te komen was ik natuurlijk direct erg nieuwsgierig. Op de Grote Maten Beurs een paar weken geleden zag ik Anna Aarssée zitten in een stand met haar boek. Ik stapte er op af, we hadden een mooi, inspirerend gesprek en ik kreeg een exemplaar van dit boek mee met een wel heel lieve noot erin. Kijk mee voor meer informatie.

Het boek heeft een fijn formaat (13,5×20,5cm), telt 155 pagina’s, is gedrukt op stevig papier met een fijn lettertype en een wat grotere lettergrootte. In 23 hoofdstukken leidt Anna Aarssée je door de meest uiteenlopende persoonlijke verhalen, tips, zelfacceptatie en ook de onderwerpen waar een taboe op lijkt te liggen: mannen die op dikke vrouwen vallen en ‘volle’ seks. Zo goed als geen enkel onderwerp wordt overgeslagen. Ook vind je er mooie spreuken in die je wat kracht bij kunnen zetten.

Niet alleen is dit boek een aanrader voor iedereen die zelf vol(ler) is, maar ook voor de mensen om de volle vrouw heen biedt Anna een prachtig inkijkje in de gedachte- en leefwereld van mensen met overgewicht.

Een witte kaft met de afbeelding van een volle vrouw, rode tekst: dit boel valt (aan de buitenkant) op door zijn eenvoud! Ik vind dit zeker een aanrader voor elke volle(re) vrouw want je valt van herkenning tot in nieuwe inzichten. Ondertussen heeft Anna Aarssée al verschillende keren in de media gestaan met haar boek en wens ik haar nog heel erg veel meer succes toe!

De volle vrouw… Ik ook van jou! van Anna Aarssée is verkrijgbaar bij verschillende (online) boekhandels voor €14,95. (ISBN 978-90-8548-283-3). Voor meer informatie over Anna Aarssée of haar boek kan je een kijkje nemen op deze website.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van zithromax
  Reply zithromax 6 mei 2011 at 09:12

  Hello!

 • Avatar van Pharmc509
  Reply Pharmc509 3 mei 2011 at 17:11

  Very nice site!

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 16 april 2011 at 12:27

  Ik wil ook dit boek! Gaaf!

 • Avatar van Anna Aarssee
  Reply Anna Aarssee 15 april 2011 at 07:59

  Dank je wel Dees voor dit geweldige stuk!!

  Ik hoop inderdaad dat vele vrouwen mijn boek zullen gaan kopen en lezen,juist omdat het zo herkenbaar is.
  Het is met respect geschreven om mensen eens een kijkje te laten nemen in het leven van de volle vrouw met als bedoeling eens de vooroordelen weg te halen.
  We zijn allemaal uniek alleen met een andere verpakking!

  Dees-bedankt en succes,groetjes Anna Aarssee
  hyves; de volle vrouw

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 april 2011 at 11:00

   Heel erg graag gedaan Anna! Jij bedankt voor dit prachtige boek :*

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 15 april 2011 at 07:34

  Heel goed! De Sonja Bakkers en de Dr.Franken komen me namelijk de neus uit! We gaan lekker Anna lezen! :D
  My recent post Review- Magnetronfriet Doe maar niet!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 14 april 2011 at 22:26

  Ik ben er heel benieuwd naar. Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 14 april 2011 at 21:36

  Ben benieuwd! Ik ga eens kijken of ik hem kan vinden in mij boekenwinkeltje :-)
  My recent post Een artikel schrijven voor tutorialsbysandynl

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.