Fashion

Plus Size: Stylvoll (mèt kortingscode!)

11 april 2011


Vandaag heb ik weer een fijne plus size (web)winkeltip voor jullie: Stylvoll. Je kan hier terecht voor grote maten kleding van o.a. de volgende merken; Studio, Head over Heels, X-Two, Pure Woman en Gets. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment aan laarzen met een brede schacht en riemen tot een grotere omvang. Kijk mee voor meer informatie èn een leuke kortingscode.

“Wij zijn sinds 2002 een begrip voor de vrouw met een maatje meer, en zijn uitgegroeid tot een van de betere online speciaalzaken in grote maten damesmode. De naam Stylvoll is ontstaan uit twee woorden styl-voll in styl voor de vollere vouw. We zijn dan ook altijd opzoek naar leuke betaalbare grote maten dameskleding. Zowel op grote maten beurzen in Nederland maar ook in het buitenland.”

Dat klinkt goed, nietwaar?! Je kan bij Stylvoll terecht voor plussize kleding t/m maat 56/58. Naast de online winkel hebben ze ook een winkel in Breda waar je natuurlijk de laatste collecties kan bekijken, passen en aanschaffen. De webwinkel is overzichtelijk en erg handig ingedeeld t/m de maattabbellen aan toe. Betalen kan via bankoverschrijving, onder rembours of via iDeal en je krijgt je bestelling zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Als exclusieve aanbieding naar de lezeressen van Curvacious heeft Stylvoll een kortingscode vrijgegeven voor de webwinkel dus vergeet deze niet in te vullen tijdens het betaalproces. De code voor 10% korting (óók op lopende acties!) is 110401len en geldig t/m 30 april 2011. Ik zeg… Veel winkelplezier!

Voor meer leuke plus size shops neem je een kijkje op DEZE pagina.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.