Fashion

Plus Size: Webwinkel Big Hearts

21 april 2011


Shop is offline. Vandaag wil ik de Nederlandse webwinkel (en de lieve vrouw erachter) in het zonnetje zetten. Vond je het tot nu toe lastig om leuke lingerie, mooie badkleding en comfortabele nachtkleding te vinden in een grotere maat? Dan ben je bij Big Hearts aan het juiste adres! Benieuwd naar wat ze zoal in het assortiment hebben?

Assortiment
Niet alleen vind je er mooie badmode, accessoires, beenmode en lingerie, ook kan je er terecht voor loungekleding en nachtkleding voor grote maten. En dat allemaal handig ingedeeld per categorie per maat, zodat je gelijk alles overzichtelijk bij elkaar ziet wat er verkrijgbaar is. Varierend van ondeugende nachtkleding tot schattige setjes met lieflijke prints. De merken die er verkocht worden zijn erg afwisselend; Seawaves, Intimate Attitude, VX en bijvoorbeeld Popsi Lingerie.

Achtergrond
De vrouw achter deze online winkel voor plus size lingerie (en meer!) is Heidi. Ik heb Heidi nu al een paar keer mogen ontmoeten en de passie voor haar webshop straalt er vanaf! Het aanbod van Big Hearts is zorgvuldig uitgezocht op een goede pasvorm waar niet alles tot een grote maat wordt ‘uitvergroot’, maar waar goed over nagedacht is zodat het ècht past tot in de grootste maten. Omdat ze dit niet ergens anders kon vinden begon het zoeken hiernaar als een hobby waar ze nu haar beroep van heeft kunnen maken. Je kan bij deze webshop zelfs een afspraak maken om langs te komen en het aanbod zien, voelen, passen zodat je zeker blij bent met je aankoop. Ook is er sinds binnenkort een gezellige Homeparty mogelijk.

Informatie
Je kan bij Big Hearts terecht t/m maat 60. Betalen gaat eenvoudig via bankoverschrijving, onder rembours of met iDeal en je hebt je bestelling (mits voorradig) binnen 5 werkdagen in huis.

Dus ben jij die niet alledaagse plus size vrouw en ben je op zoek naar grote maten beenmode, lingerie of nachtkleding? Neem dan zeker een kijkje bij BIG HEARTS!

Voor meer plus size kleding (web)winkels kan je een kijkje nemen op DEZE pagina voor een handig overzicht.

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.