Beauty

Pupa Bronze Mania

30 april 2011


Langzaamaan lijkt de zomer al wel begonnen te zijn en komen er meer en meer zomercollecties in de schappen te liggen van de make-up merken. Zo komt ook Pupa Milano met een zomercollectie, Bronze Mania. Nieuwsgierig naar deze producten?

Luminys baked bronzing powder €23,95
Voor een directe sun-kissed look zonder zonnestraling. De textuur voelt zacht op de huid en geeft het gelaat een natuurlijk gebruinde gloed met een glanzende finish. De formule is verrijkt met verzachtende en beschermende Jojoba olie die de huid natuurlijke elasticiteit en souplesse geeft. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

Sun Lip Stylo SPF15 €12,95
Beschermende, gloss effect lipbalm die de helderheid van een gloss en de zachtheid van een lipbalm combineert. De lippen zijn perfect beschermd dankzij de SPF15 in dit product. Dit ideale zonbeschermende product kan perfect iedere dag gebruikt worden. Het bevat Karitè boter voor gevoede lippen en Vitamine E om de lippen te beschermen. De textuur is zacht en crèmig en het maakt de lippen glanzend en stralend. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Sun Temptation Gel SPF15 €19,25
Ultralichte en comfortabele gel voor direct verkoelend effect. Geeft een natuurlijke en egaal gebruinde huid. Perfect om de natuurlijke teint te versterken. De innovatieve textuur combineert de lichtheid van een gel met het bruinende effect van een compacte bronzing poeder. Het hoge percentage water en de algenextracten helpen de huid te voeden. De koele, lichtgewicht textuur voelt als een tweede huid.

De producten zijn limited editions en vanaf begin mei beschikbaar. Voor meer informatie en verkooppunten kan je een kijkje nemen op de website van Pupa.

Ik ben hier echt nieuwsgierig naar alledrie de producten, zoals je ziet en zoals de omschrijving is lijken dit de perfecte producten om een sunkissed look mee te creëeren. Een mooie glow op het lichaam, jukbeenderen en op de lippen: ik hou er wel van!

Hou jij ook van een sunkissed look, of ben jij niet van de bronzing producten?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sanaz
  Reply sanaz 2 mei 2011 at 02:00

  I WANT!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 30 april 2011 at 20:45

  Prachtige producten, lekker zomers.
  Liefs, xxx

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 30 april 2011 at 14:43

  Het lijken me wel fijne producten, ik heb eigenlijk weinig bronzing producten, deze lijken me wel fijn
  My recent post Koninginnedag outfits

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 april 2011 at 12:43

  ziet er best goed uit ;D

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 30 april 2011 at 10:25

  Ik ben toch niet zo gek van de verpakking eigenlijk. Maar, het bronzing powder ziet er er wel goed uit !
  My recent post Beauty on a bargain – City Curls Mascara

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 30 april 2011 at 09:29

  Ben benieuwd naar de sun lip stylo! Verder vind ik bronzers bij mij niet mooi staan, omdat het er zo onnatuurlijk uitziet..

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 april 2011 at 09:03

  Mooie produkten, ik ben nieuwsgierig naar de Sun Lip Stylo. Ik vind een sunkissed look wel altijd erg mooi, maar ben zelf niet van de bronzing produkten, omdat ik t niet altijd natuurlijk vind staan bij anderen. Maar ik besef wel, dat het aanbod steeds beter wordt, dus misschien dit jaar toch maar eens proberen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.