Beauty

Review: Céleste Originals

18 april 2011


Even geleden kwam ik via Twitter in contact met de Denise, de 22-jarige oprichtster van Céleste Originals. Niet alleen klinken de producten veelbelovend, ook ziet de website er geweldig uit en zijn er mooie interviews op te vinden met inspirerende vrouwen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews van deze producten.Laat ik beginnen met de heerlijke, frisse voetendoekjes ‘Sweet Feet’ die in een verpakking met 15 stuks komen en verkrijgbaar zijn voor €2,29 per verpakking. De verpakking is erg handig, je haalt er één doekje uit (waarmee je gemakkelijk 2 voeten kan verfrissen) en door de stevige plakstrip is hij zo te sluiten dat de doekjes niet zullen uitdrogen. De doekjes hebben aan de ene kant een massagestructuur, wat je op bovenstaande foto goed kan zien, en aan de andere kant zijn ze lekker zacht. Naast dat deze doekjes je voeten verfrissen, zacht maken zonder te plakken hebben ze ook een sterk eeltremmende werking. Ideaal voor na een lange dag winkelen, na het uitgaan, werken etc. Ik ben fan!

De ‘Heaven’s Touch’ intieme verzorgingsdoekjes zijn verkrijgbaar in 3 varianten (naturel, aloe vera en kamille) voor €2,49 per verpakking van 10 stuks. Elk doekje zit apart verpakt in een zakje waardoor ze handig mee te nemen zijn in de handtas, sporttas, weekendtas etc. De 100% natuurlijke wipes voelen zacht aan en zijn volledig biologisch afbreekbaar: ze mogen gewoon door het toilet gespoeld worden. Ze zijn dermatologisch en gyneacologisch getest wat toch een fijn gevoel geeft. Zeker rond de dagen van de menstruatie is het erg fijn om deze doekjes bij je te hebben.


Als laatste artikel in het huidige assortiment van Céleste Original zijn er de ‘Smooth Skin’ anti-cellulite handschoenen te vinden. De hersluitbare verpakking met 14 handschoenen is verkrijgbaar voor €24,99. De handschoen heeft een fijne massagestructuur en is voorzien van een juiste dosis gel waarmee je je dijen, bovenbenen, billen kan insmeren tijdens het masseren met de handschoen. Zelfs voor mijn royale lijf ;) is één handschoen meer dan genoeg voor beide benen en billen. Ik gebruik ze graag voor het slapen gaan en merk ’s ochtends direct een zachtere huid. Of mijn cellulite echt minder wordt… Daar ben ik misschien wat te nuchter voor (en zou ik ze langer moeten gebruiken), maar ze maken de huid zeker lekker zacht en het is gemakkelijk in gebruik. Een fijn voordeel: je kan je erna direct aankleden omdat de gel snel intrekt!

Achtergrond
De webwinkel van Céleste Originals is pas sinds 20 maart 2011 open, maar nu al een groot succes. Denise werkte al jaren in het bedrijf van haar vader waar ze vochtige doekjes en watjes produceren voor de A-merken maar ook de huismerken die wij hier in Nederland kennen. Denise begon na te denken over haar toekomst en kwam al snel uit op ‘beauty’: de expertises hadden ze met het bedrijf al in huis en de fabriek stond tot haar beschikking. Zo is Céleste Originals geboren: producten die werkelijk iets toevoegen aan het schap! Na een goed marktonderzoek zijn er zo deze eerste 3 producten ontstaan. Op de website kan je onder het kopje Céleste Woman interviews vinden met inspirerende vrouwen. Een unieke en mooie combinatie.

De producten zijn verkrijgbaar via de webwinkel van Céleste Originals.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 19 april 2011 at 12:02

  Wat een mooie en overzichtelijke site! (alleen jammer dat er nog maar 3 producten op de markt zijn gebracht, maar als ze echt werken is het natuurlijk super!)
  Ik denk dat ik binnenkort zeker een item ga bestellen

  • Avatar van Denise
   Reply Denise 19 april 2011 at 13:47

   Dit zijn inderdaad nog maar de eerste 3 producten! Dit jaar komen er nog zeker 2 nieuwe producten bij. En werken doen ze zeker, eerlijkheid en innovatie vinden wij namelijk erg belangrijk. In ieder geval leuk dat je interesse hebt!
   Groet, Denise

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 18 april 2011 at 20:47

  Ik ben er nog niet bekend mee maar het ziet er heel goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 18 april 2011 at 15:12

  Oh voetendoekjes, ik wist niet dat dat bestond! Wel slim en handig. Leuke producten!
  My recent post Tip- ruil je oude make-up om voor NYC bij Kruidvat!

 • Avatar van Jasmin
  Reply Jasmin 18 april 2011 at 13:18

  Ziet er goed uit, verassend. Tenminste weer eens wat anders! Ga je intieme doekjes zeker proberen, prijzen zijn ook goed.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 18 april 2011 at 12:28

  Ow wat fijn zulke doekjes! Wat goed dat al zo snel een succes is! Ik ga weer een kijkje nemen, is wel wat voor me, altijd handig om in je tas te hebben (want die kan altijd voller haha)
  My recent post Extra Lentegevoel met Benefit Cosmetics

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2011 at 14:16

   Haha, altijd ruimte in de tas voor zulke fijne items toch? ;)

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 18 april 2011 at 12:27

  Klinkt handig voor op vakantie of onderweg xD
  My recent post China Glaze – Island Escape Collectie – 965 Electric Pineapple

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 18 april 2011 at 11:07

  Die voetendoekjes zien er interessant uit voor on the go. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2011 at 14:15

   Dat zijn ze zeker, echt een aanrader voor de lange, warme dagen die eraan gaan komen :)

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 18 april 2011 at 10:27

  Ziet er allemaal goed uit.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.