Beauty

Review: Cupcake Organic Blue Tansy & Lavender

1 april 2011


Alweer even geleden reviewde ik zelf een Cupcake Organic crème (klik hier en hier) en deed ik een oproepje voor een ’testpanel’. Vandaag de review van Inez, die de Blue Tansy & Lavender Balancing Day Cream voor Curvacious uitprobeerde. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Ik heb de review van Inez niet aangepast, kijk mee naar haar mening over deze dagcrème:


Ik koos voor deze balancing day cream omdat ik een gemengde huid heb, mijn huid kan wel wat balans gebruiken! Mijn t-zone is vet en mijn wangen zijn normaal. De andere versies sloten daar minder op aan dan deze, dus koos ik deze variant. Ik heb al een prima dagcrème maar zocht nog een goede voor de nacht. Daar heb ik deze voor gebruikt.

Verpakking
Het potje is van blauw glas en dit vind ik er erg mooi uit zien. Hierdoor ‘springt’ de witte crème er nog meer uit. De drie andere soorten dagcreme die er zijn hebben allemaal een eigen kleur glas, dit vind ik erg origineel. Verder vind ik de twee stickers die erop zitten erg leuk. Het lettertype is heel sierlijk en ook staat er een plaatje op met welke ingrediënten erin verwerkt zitten.

Kenmerken
De geur is heel apart, erg ‘kruidig’. Ten eerste ruik ik shea butter, wat echt een typische geur is, je moet er echt van houden. Ook kan ik iets bloemigs ruiken en verder kan ik de geuren niet echt onderscheiden. Het is een zeer typische geur voor een dagcrème, je moet er echt van houden. Inmiddels ben ik er aan gewend maar dat heeft wel even geduurd.
De crème is best stevig qua structuur, best dik en romig en is wit van kleur.

Ingrediënten
Ik keek op de ingrediënten lijst en werd er echt blij van. Een paar ingrediënten waar ik echt dol op ben die hier in verwerkt zitten: Aloe Vera, Shea Butter, Coconut Oil en Cocoa Butter. Verder zitten er nog vele andere ingrediënten in waarvan ik weinig nuttigs kan zeggen maar het overgrote deel is ‘natuurlijk’. Ik houd daar echt van!

Gebruik
Je bent maar een klein beetje nodig, zodra je het op je huid aanbrengt smelt het en komen er oliën vrij die je kunt inmasseren. De crème is echt te vettig voor een dagcrème naar mijn idee maar wel prettig voor een nachtcrème. Ik heb dit product inmiddels een maand gebruikt en ik vind hem echt heerlijk. Overdag gebruik ik mijn geliefde dagcrème van Garnier en deze crème is een hele goede aanvulling voor mijn dagelijkse verzorging. Ik heb helemaal geen onzuiverheden meer en mijn huid ziet er daardoor gezonder uit. Ik heb er een nieuwe favoriet bij!

Heb je dus een vette t-zone, zijn je wangen ‘normaal’ en zoek je nog een goede nachtcrème? Voor mij werkt deze perfect!

Liefs Inez


Dankjewel Inez voor jouw duidelijke en uitgebreide review! Binnenkort kunnen jullie ook de reviews van de andere 2 crèmes verwachten.

De crèmes van Cupcake Organic zijn verkrijgbaar bij www.enchantra.eu voor €19,99 per pot met 30ml. inhoud.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van o1Inez
  Reply o1Inez 2 april 2011 at 09:46

  Bedankt voor de complimentjes :D<3

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 1 april 2011 at 14:43

  Ik vind het een goede review!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 1 april 2011 at 13:27

  Dat lijkt mij zo lekker product. Ik had er al het een en ander over gelezen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Linda (AURYN)
  Reply Linda (AURYN) 1 april 2011 at 11:09

  Superleuke review. Wanneer je de creme te vettig vind is het goed omgelijk dat je deze nóg zuiniger kunt aanbrengen, maar als nachtcreme is hij ook zeker ideaal.

  Leuk dat je er een nieuwe favoriet bij hebt! That makes us proud!

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 1 april 2011 at 09:13

  Klinkt echt onwijs goed/

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 1 april 2011 at 08:23

  Ik houd deze in gedachten, ik hou wel van kruidig en vooral natuurlijk! Wat leuk dat je andere dames dit review hebt laten doen Desirée! Leuk geschreven door Inez, lekker duidelijk :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2011 at 12:30

   Ik kon moeilijk alle crèmes zelf testen aangezien ik niet 4 verschillende huidtypes heb ;) Erg leuk om het eens op deze manier te doen, denk dat dat wel vaker zal gebeuren ook ^_^

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 1 april 2011 at 07:53

  Klinkt lekker.. ik hou wel van lavendel <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.