Beauty

Review: Maybelline New York Luscious Lipgloss

15 april 2011


Zo heerlijk. Zo glossy. Zo verrukkelijk. Zo begon het persbericht over deze nieuwste lipgloss van Maybelline New York. Mijn aandacht hadden ze direct te pakken! Ook al ben ik geen enorme lipglossfanaat, het idee van glossjes met een mooie kleur, lekkere geur èn een smaakje sprak me wel aan! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een review van deze lipglossjes.

De ontwikkeling van deze lipgloss heeft maar liefst 18 maanden geduurd en er is zelfs een parfumexpert aan te pas gekomen voor de ontwikkeling van de bijpassende geuren. Door de toevoeging van pure oliën is de intense glans ontstaan en de extracten van vruchtennectar zorgen voor een zijdezacht gevoel op de lippen.

De tip van make-up artist Clayton Leslie: “De Color Sensational Luscious Gloss bevat alles wat een gloss nodig heeft; echt een aanwinst voor Maybelline. De textuur is ‘sensorisch’, het voelt heel prettig aan op je lippen. Het high shine effect is te gek – zo super glossy heb ik het nog nooit gezien – en dan zonder te plakken. Laatst heb ik ook backstage ermee geëxperimenteerd, en bij een model een vleugje glans op de oogleden aangebracht. Het is zo’n mooie, rijke glans dat ik het niet kon laten! De verschillende glossjes geven een lekkere smaak, waardoor ze echt luscious zijn!”

De 6 kleuren en smaken zijn: 350 Berry Bella, 410 Peach Sorbet, 550 Watermelon Punch, 610 Cherry Bloom, 660 Tempting Toffee en 760 Cocoa Fever. Deze Luscious Lipglossjes zijn vanaf april 2011 verkrijgbaar in verschillende drogisterijen voor €5,99 per stuk.

Ik mocht de kleurtjes/smaken Peach Sorbet en Tempting Toffee uitproberen. Ten eerste komen ze in handige tubeverpakkingen met een ingebouwde schuine applicator waardoor ze gemakkelijk aanbrengen. Zodra je de zilverkleurige dop van de glossjes afdraait komt de geur je tegemoet en merk je gelijk een verschil met andere ‘zoete’ glossjes. Dit zijn geen standaard zoete-make-up-geuren, maar echt geuren waar over nagedacht is. Ze zijn (voor mij althans) niet misselijkmakend en passen perfect bij de kleur van de lipgloss.

Zo zie je een swatch van (links) de Peach Sorbet en (rechts) de Tempting Toffee. De lipglossjes hebben een gelly structuur en geven hierdoor een enorme glans aan je lippen. Wel is het een redelijk plakkerige gloss, maar het voordeel daarvan is is dat ze dan weer langer blijven zitten. Het is jammer dat er geen geurcomputers bestaan ;)

 


Wat wel jammer is is dat er van de pigmentatie niet geel veel te zien is op de lippen, al geeft de onderste (Tempting Toffee) toch net een wat egalere kleur aan mijn lippen. Ik denk dat de meer uitgesproken kleurtjes in deze collectie (Berry Bella en Watermelon Punch) meer zouden opvallen.

Toch vind ik deze Luscious lipglossjes van Maybelline New York een aanrader, al is het maar omdat ze mij een echt zomers gevoel geven door de kleurtjes, smaken en geuren. Naast dat geven ze de lippen een fijn zacht gevoel en mooie glans. ^_^

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 17 april 2011 at 18:37

  Wat een leuke verpakking!
  My recent post Beauty Special- Herome WIC Summer Collection

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 april 2011 at 19:11

  Jammer dat ze niet veel pigment hebben!

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 16 april 2011 at 15:45

  Jammer dat ze niet gepigmenteerd zijn maar ik als ze lekker ruiken is dat ook al leuk xD
  My recent post China Glaze – Island Escape Collectie – 965 Electric Pineapple

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 16 april 2011 at 14:23

  Vooral de verpakking vind ik leuk!
  My recent post Wat ik wil- wat ik wil-

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 april 2011 at 12:10

  leuke glossjes :D
  My recent post NOTD 29-3- Polka Dots

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 16 april 2011 at 11:04

  Jammer dat ze niet zo gepigmenteerd zijn maar het ziet er wel goed uit op je lippen !

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 15 april 2011 at 22:50

  Dat klinkt heel goed.
  Lijken mijn verrukkelijke glossjes.
  Liefs, xxx

 • Avatar van miszblondiej
  Reply miszblondiej 15 april 2011 at 22:49

  Wel jammer van het pigment maar alleen al om de geur en smaak zou ik ze wel kopen :D
  My recent post China Glaze Empowerment

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 15 april 2011 at 20:09

  Ben erg benieuwd naar de chocogloss hmmm ;-)
  My recent post Herinnering- Win een GROOT nailart pakket!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 april 2011 at 19:59

  Wil ze zeker eens proberen, vooral watermelon ^_^
  My recent post Making a carrot cake with friends

 • Avatar van Nynke BBS.
  Reply Nynke BBS. 15 april 2011 at 19:50

  Klinkt fijn!
  XX
  My recent post Pupa – Voorjaars Crack nagellakjes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.