Beauty

Review: nieuwste GOSH oogschaduws

27 april 2011


Even geleden vertelde ik over de uitbreiding en vernieuwing die het GOSH assortiment mee zal maken vanaf 23 mei dit jaar. Ik was vooral onder de indruk van de vernieuwde oogschaduws en wil deze graag aan jullie laten zien. Bereid je voor op veel foto’s, swatches, informatie en een review.

Alle oogschaduws zitten in een vernieuwde verpakking die stijlvol oogt en stevig aanvoelt. Je drukt op de voorkant op het woordje GOSH en de verpakking opent. Het mooiste hieraan vind ik dat ze compacter zijn dan de vorige verpakkingen, ondanks dezelfde inhoud. Mooi!

Trio eye shadow €8,49

Alleen de fantasie stelt de grens met deze fantastische nieuwe kleurencombinaties. Vergeet ‘minder is meer’ en maak je eigen creatieve look. De textuur van deze kleurrijke tinten smelt in de huid en maakt het mogelijk om schitterende oog make-up te creëeren. Deze must have trio oogschaduw is verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties in zowel een zijdeachtig als matte textuur.Trio Eye Shadow TR22 Limelight bevat in totaal 2gr aan product en zit in een vernieuwde verpakking. De combinatie van fel limegroen/geel met een goudgeel en een dieppaarse kleur is mooi gevonden en je kan er verschillende looks mee maken. Dit zijn alledrie kleuren met een satijnachtige finish.Trio Eye Shadow TR23 Pink Sunset bevat 2gr product en zit in een vernieuwde verpakking. Dit trio bevat een matte rode en roze kleur en de paarse kleur heeft een ietwat satijnachtige finish. Ik vind het een erg gewaagde kleurencombinatie, maar er zijn leuke looks mee te maken.

Matt duo eye shadow €8,49
Zes unieke kleurencombinaties met een extreem sterke kleurpigmentatie, maken van deze duo oogschaduws een must have. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en mengt goed. Met deze kleurencombinaties is het mogelijk zowel een naturel look voor overdag als een meer intense look voor ‘s avonds te creëeren.


Matt Duo Eye Shadow in 004 Blue Moon bevat 2gr aan product en zit in de vernieuwde verpakking. De kleuren zijn, zoals de naam al aangeeft, mat en passen mooi bij elkaar maar zijn ook afzonderlijk goed te gebruiken. De combinatie van een helderblauwe kleur en een nachtblauwe kleur vind ik persoonlijk erg mooi, waarbij de nachtblauwe mij vooral aanspreekt.


Matt Duo Eye Shadow in 006 Purple Sky bevat 2gr product en zit in de vernieuwde verpakking. Ook dit duo is mat en je kan qua kleuren weer veel kanten op, ook gecombineerd met andere oogschaduws.

Mono eye shadow €7,49
Spannende kleuren zijn het sleutelwoord in deze prachtige nieuwe collectie mono eye shadows. De nieuwe kleuren geven je de mogelijkheid eindeloos te mixen, matchen en mengen voor creatieve knallende kleurcombinaties. Beschikbaar in 8 kleuren.De Mono Eye Shadow in 007 Coral doet me qua verpakking denken aan de oogschaduw van MAC. Ze ogen stylish, er zit 1,7gr aan product in en deze kleur is erg mooi te gebruiken over het gehele ooglid maar ook als een blush. Het is een zachtroze koraalkleur met een gouden shimmer en oogt mooi als highlighter op de jukbeenderen.De intensere Mono Eye Shadow in 008 Burgundy, bevat 1,7gr aan product en is een donkerpaarse kleur (komt op de foto’s hierboven lichter over) die bij veel looks te gebruiken is. Je kan er een paarse smokey eye mee maken maar hem bijvoorbeeld ook licht in de crease gebruiken om meer diepte te creëeren. Deze kleur heeft niet echt glitters, maar geeft wel een mooie glans.


En dan de swatches. Zie je de prachtige pigmentatie? Ik ben onder de indruk! Op de foto’s hierboven heb ik enkel een beetje handcrème een kwartier voor het swatchen gebruikt maar met een oogschaduwbasis zijn de kleuren nog iets intenser. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat (vooral de mattere kleuren) de oogschaduws niet al te vast geperst zijn waardoor je voorzichtiger te werk moet gaan, anders krijg je wat fall out. Maar met de juiste kwast en de juiste techniek heb ik hier zelf amper tot geen last van. Ik ben fan ^_^

Alle nieuwe kleuren en vernieuwde verpakkingen van deze GOSH Cosmetics oogschaduws liggen vanaf 23 mei in de schappen bij Kruidvat.

Heb je mijn GOSH Summerlook 2011 turorial al gezien? En vergeet niet dat je t/m 8 mei voor 2 GOSH producten naar keuze slechts €10,00 betaalt bij Kruidvat.

Wat vind jij van de vernieuwde kleuren en verpakkingen van de GOSH oogschaduws?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van LieverLoeder
  Reply LieverLoeder 1 mei 2011 at 11:37

  oh wow dat ziet er wel goed uit zeg, ik was niet zon fan van Gosh maar dit ziet er goed uit

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 28 april 2011 at 16:56

  Ik vind de nieuwe oogschaduws er prachtig uitzien! <3 Een hele verbetering tov. de oude collectie.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 27 april 2011 at 23:15

  Ben aangenaam verrast door de goede pigmentatie! Mooie kleuren ook, maar dat ben ik wel gewend van Gosh.

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 27 april 2011 at 21:15

  Wat een pigment! Ik kan me herinneren dat de trio's niet zo goed waren voorheen, maar dit ziet er goed uit! <3
  My recent post Winactie- Win een witte ‘Kuise Meisjes’ oorbel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 27 april 2011 at 20:01

  Je krijgt vanaf morgen 50% korting op ALLE make-up bij Kruidvat!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 27 april 2011 at 19:07

  Wat een leuke kleurtjes allemaal.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 27 april 2011 at 18:22

  Wauw prachtig!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.