Beauty

Review: Syoss Moisture shampoo & conditioner

23 april 2011


Alweer even geleden kreeg ik de enquete van Buzzer binnen voor droog haar. Aangezien mijn haar, zeker toen het langer was, best droog kon aanvoelen werd ik uitgekozen om de nieuwste shampoo en conditioner van Syoss te gaan testen met de naam: Moisture Intensive Care. Kijk mee voor meer foto’s, informatie en een review.

“De professionele formule van SYOSS MOISTURE INTENSIVE CARE hydrateert en verzorgt droog en kwetsbaar haar, en versterkt de haarstructuur.”

Shampoo 500ml, €4,99
De hoogwaardige formule hydrateert en verzorgt droog, kwetsbaar haar en versterkt de haarstructuur. Reinigt en verzorgt droog en kwetsbaar haar, intensieve hydraterende verzorging voor soepel haar, versterkt de haarstructuur tot diep van binnen.

Conditioner 500ml, €4,99
De hoogwaardige formule hydrateert en verzorgt droog, kwetsbaar haar en versterkt de haarstructuur. Maakt de haarstructuur glad voor een verbeterde doorkambaarheid, intensieve hydraterende verzorging voor soepel haar, versterkt de haarstructuur tot diep van binnen.

Beide producten klinken veelbelovend voor iemand met droger haar. De flessen zien er, ondanks de lompige vorm door de grote inhoud, nog redelijk stylisch uit, hebben een handige dop, de flessen zijn goed in te knijpen (het plastic is niet te hard) en het fijnste van al: de heerlijke ‘kappersgeur’ van de producten die je tegemoet komt als je de doppen open doet.

Direct tijdens de eerste wasbeurt dacht ik al: ‘zozo dat maakt het haar wel heel erg glad’ en toen had ik de conditioner nog niet eens gebruikt. Na de conditioner, de haren laten drogen en het doorkammen merkte ik zeker verschil: het was glad, zacht en goed door te kammen. MAAR… ik merkte ook dat mijn haar veel sneller vettig leek, terwijl ik hier nooit last van heb. Ik besloot de volgende douchebeurt van beide producten nog minder te gebruiken, maar helaas: weer sneller vettig haar en het beetje volume dat mijn haar van zichzelf heeft is ook ver te zoeken.

Voor mijn haar is dit duidelijk een set met teveel voeding. Ik kan me voorstellen als je enorm droog haar hebt, kroezende krulletjes etc. dat dit zeker producten zijn die je eens moet proberen.

Ik vond het leuk om deze producten via Buzzer te leren kennen en zo eens uit te kunnen proberen. Buzz jij ook? Je kan je op de website van Buzzer inschrijven, zo krijg je af en toe een vragenlijstje en kan je uitgekozen worden om allerlei producten (gratis) te testen. Het is de bedoeling dat je hier met anderen over praat en af en toe een rapportje invult.

Heb jij ervaring met producten van Syoss?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van me
  Reply me 8 augustus 2011 at 22:32

  Koop NOIT SYoss, ben er ingetrapt en het is rotzooi, was niets meer met mn haar te beginnen! Vet en toch droog…heel vreemd

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 april 2011 at 16:43

  Mijn lief was er wel blij mee, ben bang dat deze voor mij toch net niet voedend genoeg zullen zijn

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 23 april 2011 at 19:37

  Ik gebruik een andere variant hiervan.
  Liefs, xxx

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 23 april 2011 at 13:41

  Syoss ken ik niet meer heb er wel veel over gezen dat het je haar vettig maakt.

 • Avatar van Patries1987
  Reply Patries1987 23 april 2011 at 13:30

  nee deze producten heb ik niet maar wel geprobeerd, idd wordt je haar er snel vet door dat is wel jammer helaas. Ik ben nog steeds opzoek naar een goede shampoo voor mijn haar!

  Groetjes Patricia
  My recent post Sketch 01

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 23 april 2011 at 12:49

  Ik heb echt een hekel aan Syoss producten. Mijn haar wordt er vettig van en is precies een vogelnest. Ik heb nochtans erg droog haar maar deze producten doen het gewoon niet voor mij.
  My recent post The Seasons Must Have

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 23 april 2011 at 08:50

  Nog nooit Lush gebruikt, en hoor ook hele verschillende dingen erover. Ik was mijn haar alleen met conditioner, het liefste met kokosnoot of argan olie, omdat ik krullen heb die droog worden als ik shampoo gebruik. Mijn krullen zijn zeker het meest blij met conditioner :)
  My recent post It’s really happening

  • Avatar van Noelle
   Reply Noelle 23 april 2011 at 08:50

   ^^ Ik bedoel natuurlijk "Nog nooit Syoss gebruikt" –> was tegelijkertijd comment hierboven aan het lezen :P
   My recent post It’s really happening

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 23 april 2011 at 08:30

  Nee, ik heb geen ervaring met Syoss. Eigenlijk gebruik ik alleen maar haarprodukten van Lush.
  Ik heb trouwens normaal haar en als ik produkten voor droog haar zou gebruiken, worden mijn haren ook snel vet.
  Zitten er siliconen in de Syos produkten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2011 at 09:41

   Ik weet niet of dat met alle producten van Syoss zo is, maar in deze lijn zitten siliconen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.