Beauty

Review: Therme Skincare producten

22 april 2011


Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met een aantal Therme Skincare producten: Bali Flower Vulcan Scrub, Zen White Lotus Body Serum, Lomi Lomi Shower Gel en de Hammam Dry Oil Spray. Kijk mee voor meer foto’s, swatches, informatie en reviews.

Waar ik eerst namelijk een grote liefde voor Lush en Rituals had gaat deze nu gedeeld worden met de producten van Therme Skincare. Niet alleen zijn deze producten erg gemakkelijk te verkrijgen (bij o.a. de meeste drogisterijen), ook hebben ze een goede prijs en zijn de producten erg fijn in gebruik.


Bali Flower Vulcan Scrub 200ml, €9,95
Deze scrub op basis van Balinees vulkanisch zand verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden voor een perfect gladde en zachte lichaamshuid. Het toegevoegde orchidee-extract in combinatie met rijstmelk en sojaolie hydrateert de huid optimaal.

Zoals je kan zien is dit een hele fijne, scrub zonder grove deeltjes. Aangezien ik een drogere, gevoeligere huid heb vind ik dit persoonlijk erg fijn. Als je wat langer doorscrubt gaat het product ook wat schuimen en hierdoor is een andere douchegel overbodig. De scrub is zuinig in gebruik, maakt mijn huid zacht en de geur is hemels! Een combinatie van een poederachtige bloemengeur met vanille, musk en jasmijn: hmmm ♥


Zen White Lotus Body Serum 125ml, €10,95
Dit serum heeft een optimaal vochtregulerende en verzorgende formule dankzij het exclusieve ‘Perfection Peptide Complex’. In combinatie met zeewier, zijde-extract en jojoba-olie zorgt dit ultrarijke bodyserum voor een indrukwekkend zachte en intensief gehydrateerde lichaamshuid.

Een groot voordeel aan dit product is dat het in een verpakking met pompje zit. De inhoud van 125ml lijkt misschien niet veel, maar het is enorm zuinig in gebruik, smeert makkelijk uit en trekt direct in zònder een vettig gevoel. Mijn huid voelt direct superzacht aan en wordt gehuld in een zachte, rustgevende geur.

Lomi Lomi Shower Gel 200ml, €4,29
Je krijgt gelijk het gevoel op een exotisch oord te zijn met deze douchegel, dankzij de unieke geeurbeleving van de frangipanibloem en kokosnoot. De pH-neutrale en zeepvrije formule bevat Lagune-extract voor een intensieve hydratatie van de huid.

Je hebt maar een klein beetje nodig van deze douchegel (zeker als je een puff gebruikt) om veel, zacht schuim tevoorschijn te toveren. De geur geeft mij een instant zomergevoel en mijn huid voelt na het douchen niet zo trekkerig aan als wat ik vaak heb. Ondanks de kokosolie die erin zit voelt mijn huid niet vettig aan, wat ik zie als een pluspunt. Ik breng liever een extra olie na het douchen aan als mijn huid het echt nodig heeft.


Hammam Dry Oil Spray 125ml, €7,45
De intensief verzorgende spray is de perfecte afsluiting  van een Oosters reinigingsritueel. De ‘droge olie’ formule met houtachtig Cederaroma en natuurlijke olijfolie trekt snel in de huid zonder een vetspoortje achter te laten.

Dit is dus zo’n olie wat ik graag na het douchen aanbreng als mijn huid echt wat extra voeding kan gebruiken. Helemaal fijn is het als je dan erna direct je pyjama of kleding kan aantrekken omdat je niet zo vettig als een paling aanvoelt. Deze spray is kleurloos, heeft een verslavend rustgevende geur en geeft de huid een zacht glansje.

Zoals je merkt ben ik erg te spreken over de producten van Therme Skincare die ik tot nu toe in mijn bezit heb. Ze hebben nog veel meer lijnen en producten in het assortiment welke je op de website van Therme allemaal kan zien.

Heb jij producten van dit merk? Zo ja, wat is een echte aanrader om ook eens te proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 22 april 2011 at 18:43

  Wat een heerlijke producten allemaal. Ze zien er goed uit. Vooral het eerste product lijkt mij heel fijn.
  Liefs, xxx

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 22 april 2011 at 16:26

  Deze Dry Oil heb ik ook, enorm fijn! Ook op droge huid prima te gebruiken :)
  My recent post NYC Natural Matte Foundation

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 22 april 2011 at 16:07

  De producten klinken best wel fijn, bedankt voor de reviews :)
  My recent post Scream 4 review

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 22 april 2011 at 15:50

  Ik heb niets van dit merk maar de Lomi Lomi Shower Gel klinkt heerlijk, ben fan van kokosnoot
  My recent post Skin Finish Compact Powder N°030 Honey Beige

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 22 april 2011 at 14:32

  Het lijken me erg fijne producten. Ik ken het merk niet, de prijzen vallen best wel mee. De scrub spreekt me wel aan.
  My recent post The Seasons Must Have

 • Avatar van Nathalie Paak
  Reply Nathalie Paak 22 april 2011 at 13:26

  De Rainforestlijn (oil spray en douchegel) zijn mijn favoriet.

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 22 april 2011 at 12:43

  Ik vind de producten van Therme altijd erg fijn!
  My recent post Essence Meet-me@Holograficscom

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 22 april 2011 at 12:21

  Deze lijken mij allemaal erg fijn, ik heb nog niks van Therme.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 22 april 2011 at 10:12

  Ik ben ook dol op Therme produkten! Ik vind de Lotus Zen White erg lekker; heb ik de douchegel van. En ook ooit een proefje van Lomi Lomi; heerlijke kokosgeur. De Body Serum, schijnt idd erg fijn te zijn, heb ik al van meerdere mensen gehoord; Maar eerst even mn voorraad opmaken….. ;-)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 22 april 2011 at 08:22

  Klinkt heerlijk, vooral de serum! Ik heb toevallig laatst een bodybutter gekocht van Therme, ook zo lekker!
  My recent post EOTD lentelook- pastel tintjes met shimmers

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 22 april 2011 at 07:36

  Therme heeft heerlijke produkten. Mijn favoriete geuren zijn Zen White en Lomi Lomi. Hier heb ik de bodybutters van, zalig.
  Rainforest lijkt me ook heerlijk, evenals Bali Flower.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.