Beauty Persoonlijk

Tag: Random act of kindness

27 april 2011


Aweer even geleden ben ik samen met een leuke groep meiden naar België afgezakt om kennis te maken met andere Nederlandse en Belgische bloggers, gezamenlijk te winkelen en een hapje te eten. Aan het eind van die dag kreeg iedereen van Linda (Enchantra) een lief tasje mee naar huis. Kijk mee voor meer informatie.

Dit tasje bevatte naast een mini China Glaze lakje in de kleur Designer Satin, een miniflesje Seche Vite top coat èn een schattig Sleek boekje met 12 mini nagelvijltjes vooral een heel erg lief briefje:

You’ve been tagged! Add a little color and shine to your life with a Random Act of Kindness.

Geef de tag door aan iemand die wel een opstekertje kan gebruiken of tegen wie je gewoon al lang niet hebt gezegd dat je hem of haar waardeert. Grote cadeaus zijn niet nodig om je waardering te laten blijken. Een simpel kaartje of een kleinigheidje is voldoende. Ik heb de eerste stap gezet, het is nu aan jou to pay it forward. Of dit nu aan één persoon is of aan twintig maakt niet uit. Je moet gewoon niet vergeten dat je soms zelf eerst iets moet geven om een goed gevoel terug te krijgen. Zweverig he? Maar wel gemeend. Zowel negatieve als positieve ervaringen verrijken je leven en maken je tot de persoon die je bent en zult worden. Dankjewel voor wat ik van jou heb geleerd.

Wie ga jij bedanken met een Random Act of Kindness? Liefs, Linda.”

Dit vond ik wel zo’n lief gebaar! Nu ben ik van mijzelf al een echte ‘gever’ maar de komende tijd kunnen sommige mensen een extraatje van mij verwachten ;)

Hierbij wil ik deze tag doorgeven aan iedereen die dit leest. Maak iemand blij met een kleinigheidje, lief gebaar of oprecht compliment!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 28 april 2011 at 14:38

  Leuke tag! Mensen schrikken altijd als je ze gewoon een compliment geeft uit het niets, gewoon omdat het kan!
  My recent post Afkicken van media- onmogelijk of mogelijk

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 april 2011 at 22:32

  Toen ik in Boston woonde stond het op een gegeven moment op grote billboards "commit random acts of kindness", zo'n gave slogan vond ik dat :-) En het is echt zo fijn om te doen, juist als je in een dip zit. Een oude buurvrouw aanbieden haar zware boodschappen te dragen, iemand achterna rennen die iets heeft verloren, een glimlach of een vriendelijke opmerking, het hoeft niet materieel te zijn. Al is dat ook erg leuk. Toen ik nog studeerde besloten we weleens toch te gaan stappen terwijl we net op de bloemenmarkt in Utrecht waren geweest, en omdat dat niet zo bevorderlijk is voor de levensduur van je bloemen gaven we ze gewoon weg, bij voorkeur aan mensen die een beetje geirriteerd of in zichzelf gekeerd leken. En dat was zo gaaf, mensen wisten gewoon niet wat ze overkwam, en je zag gewoon hoe ze uit hun ingekeerde stemming verrast werden. En een minuut later liepen beide partijen met een glimlach weer weg. Dat geld aan die bloemen (ik gok ter waarde van 2 biertjes) was uiteindelijk een uitstekende investering in een leuke avond, zoals je ziet: tot op de dag van vandaag!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 27 april 2011 at 16:51

  Ik blijf dit een enorm leuke tag vinden, ik heb hem toen ook gehad en ik ben nog aan het bedenken hoe ik mijne ga aanpakken :)
  My recent post Review&Swatches- Essence Sun Club Long Beach

 • Avatar van @jasmine_nl
  Reply @jasmine_nl 27 april 2011 at 15:13

  oh leuk! Ik ben gek op random acts of kindness. Ik vind t vooral leuk om mensen die in n dipje zitten te verrassen met iets leuks.

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 27 april 2011 at 14:49

  Leuke tag haha!
  My recent post Essie Nieuwtjes

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 27 april 2011 at 11:41

  Ik heb al iemand in gedachte… mwhehehe!
  My recent post Op zoek naar beauty with an edge Look no further!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 27 april 2011 at 11:40

  Wat ontzettend lief <3
  My recent post Winactie- Win een witte ‘Kuise Meisjes’ oorbel

 • Avatar van beautyfuel
  Reply beautyfuel 27 april 2011 at 09:21

  Ontzettend lief! Ik heb toen de film 'Pay it forward' gezien en toen moesten we met de klas ook iets doorgeven. Ik bakte een cake voor 2 klasgenootjes en die deden weer iets voor 2 anderen en zo kreeg je een hele 'stamboom' . Goed initiatief! :D

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 27 april 2011 at 09:00

  Wat ontzettend leuk en lief! Daarom is de film Pay it Forward ook zo'n hit geworden. Een simpel idee wat zoveel kan doen. Leuk!
  My recent post Blog-Je!- Laura – Dreamettenl

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 27 april 2011 at 08:29

  Wat een leuk gebaar van Linda!
  Die nagelvijltjes zijn cute!!
  Ik geef ook graag ´zomaar´ een kleinigheidje aan mensen, of stuur een kaartje. Bij deze ga ik de tag ook doorgeven :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.