Beauty

Tutorial: GOSH Summerlook 2011

23 april 2011


Als GOSH Ambassador werd ik uitgedaagd om een tutorial te filmen/fotograferen voor de Summerlook 2011 met de nieuwste producten waar ik laatst al over schreef. Het leek mij leuk om dit in een fototutorial te doen zodat jullie alles goed stap voor stap kunnen zien. Kijk mee naar mijn zomerlook!

Vanwege de kleurrijke oogschaduws van Gosh wilde ik hier graag mee spelen en gaan voor een niet-zo-veilige look, zeker omdat Gosh in de advertenties ook graag kleur gebruikt. Ik liet mij inspireren door de ondergaande zon aan het water na een hete zomerdag. Het moment waarop je nog nèt een streepje rode gloed van de zon ziet die ondergaat in het donkderblauwe water met een kleine glinstering van het laatste licht erop.

Nadat ik op mijn gehele gezicht de Foundation Primer Cream aan had gebracht, foundation en wat poeder kleurde ik mijn wenkbrauwen bij met de donkerste kleur uit de Brow Kit. Ik heb er met opzet voor gekozen ze iets donkerder dan normaal in te kleuren, omdat ze anders weg zouden vallen met de rest van de look.

Om mijn ogen meer definitie te geven begin ik met de Waterproof Velvet Touch Eyeliner in Black Ink om een lijntje te zetten op mijn bovenste en onderste waterrand. Met de Waterproof Velvet Touch Eyeliner in Pretty Petrol kleur ik het bewegend ooglid vanaf een derde van binnen in en vervaag dit met mijn vinger. Zo krijg je een fijne basis voor de oogschaduw die hierna gebruikt wordt.

Uit het Pink Sunset oogschaduw trio gebruik ik de rode kleur aan de binnenkant boven en onder tot een derde van het oog en van het Blue Moon oogschaduw duo gebruik ik de felle kleur blauw over de rest van het bewegend ooglid en onder het oog.

Vervolgens gebruik ik de Mono Eye Shadow in Burgundy in mijn crease en blend ik alle kleurtjes tot deze mooi in elkaar overlopen. Zo krijgt het oog meer schaduw wat lijkt op de nachtblauwe zee die overgaat in de donkerblauwe lucht met een paarse gloed door het laatste restje zon wat nèt niet onder is gegaan.

Vervolgens zet ik met de Long Lasting Eyeliner Pen in Turquoise een lijntje op de bovenste wimperrand om de schittering van de sterren op het water weer te geven, een klein detail wat de look net wat frisheid en opvallends meegeeft. De ooglook maak ik vervolgens compleet met de Serious Volume Mascara in Black.

Op mijn gezicht gebruikte ik de Bronzing Shimmer Powder in Bronze op de plekken waar de zon je gezicht als eerste raakt (voorhoofd, neus, jukbeenderen en kin). Voor een zachte, lieflijke blos gebruikte ik de Mono Eye Shadow in Coral als blush op de appeltjes van mijn wangen. Om de hele look af te maken bracht ik de Light ’n Shine Lip Glaze in 08 aan op mijn lippen.

Hier zie je wat ik allemaal gebruikt heb voor deze look:

Ik hoop dat jullie dit een geslaagde eerste tutorial vonden en dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook lekker met make-up te gaan ‘spelen’ en misschien wel deze look na te gaan maken? Let dan goed op want GOSH heeft in samenwerking met Kruidvat een wel heel erg leuke actie: van 26 april t/m 8 mei betaal je namelijk maar €10,00 voor 2 producten van GOSH naar keuze!

Natuurlijk kunnen jullie binnenkort uitgebreide reviews verwachten van alle gebruikte producten. Naar welk product ben je het meest benieuwd?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 26 april 2011 at 08:20

  Mooi! Je hebt trouwens prachtige wenkbrauwen :)
  My recent post Catrice Multi-Colour Rouge

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2011 at 12:12

   Dankjewel voor je compliment! ^_^

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 25 april 2011 at 21:55

  Supermooi gedaan Dees!!
  My recent post KOH Mood Tones Collection

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 25 april 2011 at 06:42

  Erg mooie look!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 24 april 2011 at 20:37

  mooie look, lekker opvallend! ♥
  My recent post Catrice eyeshadow base

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 april 2011 at 19:40

  Leuk geworden!

 • Avatar van mywaytoloveyou
  Reply mywaytoloveyou 24 april 2011 at 15:59

  ik vind het echt super :D!

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 24 april 2011 at 13:03

  Leuke tutorial!
  My recent post Etos Zonnespray LE

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 23 april 2011 at 21:02

  heel mooi gedaan, al zou ik het geheel iets harder blenden

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 23 april 2011 at 20:10

  Mooie look!

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 23 april 2011 at 18:30

  Whow.. hij is wel heftig zeg! Staat je mooi, maar voor mij ietsie TE..

 • Avatar van Martiniii
  Reply Martiniii 23 april 2011 at 16:59

  Echt een gewaagde combo, supertof! Zeker zomers, zie mezelf al langs het strand flaneren met zo'n look. Jammer dat blauw mij voor geen meter staat :D

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 23 april 2011 at 16:53

  wauw, ziet er mooi uit!
  My recent post Zalando Spring-Summer 2011

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 23 april 2011 at 16:52

  Mooi!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 23 april 2011 at 16:37

  Foto tutorial! Joepie! Ik hou van je :D
  My recent post Quick update- Verhuisd!

 • Avatar van Miss Matc
  Reply Miss Matc 23 april 2011 at 16:35

  Staast je super!!!!
  My recent post Skin Finish Compact Powder N°030 Honey Beige

 • Avatar van @Santje11
  Reply @Santje11 23 april 2011 at 16:27

  Ziet er goed uit. :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 april 2011 at 15:53

  echt super mooi :D
  My recent post Catrice 060 Bloody Mary To Go

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 23 april 2011 at 15:09

  Staat je mooi !!
  My recent post Mijn favoriet- Rituals T’ai Chi doucheschuim

 • Avatar van @gabyshoponline
  Reply @gabyshoponline 23 april 2011 at 14:58

  Wauw schitterend!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 23 april 2011 at 14:56

  Ziet er mooi uit :D

 • Avatar van @FabulousHeidi
  Reply @FabulousHeidi 23 april 2011 at 14:50

  Wauw staat je mooi die kleuren, lekker fleurig! Ben je toch een knappe dame he! :D

  liefs

 • Avatar van miichelle11
  Reply miichelle11 23 april 2011 at 14:41

  hele mooie look, lekker knallend :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.