Huis & interieur

Verras je moeder met een gratis bloemetje!

29 april 2011

 


Volgende week zondag, 8 mei, is het weer moederdag. Wat is nu een leuker cadeau voor je moeder dan een mooie bos bloemen. Zo zet je je moeder wel heel voordelig en origineel in het zonnetje! Weten hoe je kans kan maken op een gratis bos bloemen voor je moeder?

De Bloemenbus gaat via Facebook honderden moeders verrassen met een moederdagboeket en zal deze in en om zes steden gaan uitdelen. Iedereen kan zijn/haar moeder opgeven dus doe vooral mee! De moederdagboeketten zullen in de dagen van 2 t/m 7 mei worden uitgedeeld. Daarnaast gaat de Bloemenman live verslag leggen van deze unieke actie via Facebook. Neem dus zeker een kijkje op de Facebook pagina ‘Mooi wat bloemen doen’ en op de website mooiwatbloemendoen.nl. Leuk extraatje: via deze site is de bloemenbus ook live te volgen via een speciale GPS-verbinding.

Wil jij jouw moeder verrassen met een mooi, gratis, moederdagboeket geef haar dan op via deze website!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.