Beauty

Webshop: Het Puntje

25 april 2011


Als je op zoek bent naar een palette vol met o.a. blush, oogschaduw of concealer en je wilt daar ook de favoriete NYX Jumbo Pencils bij aanschaffen dan ben je bij webshop Het Puntje zeker op het goede adres. Daarnaast kan je er ook terecht voor Rosebud tins en sieraden. Kijk mee voor meer informatie èn een kortingscode voor deze webwinkel.

Hieronder zie je enkele favorieten die bij mij op het verlanglijstje staan: het concealerpalette, het Metallic Stones oogschaduwpalette, het blush palette en de lipsmackers staan bovenaan. Het fijne is dat al deze palettes een fijne prijs hebben en de verzendkosten per product duidelijk staat aangegeven, oftewel geen verrassingen bij het afrekenen.

Bij webwinkel Het Puntje kan je eenvoudig bestellen via het formulier aan de rechterzijde op de site, betaal je veilig via bankoverschrijving en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Neem dus zeker eens een kijkje bij webshop Het Puntje!

En… voor de bezoekers van Curvacious heeft Tamara, de eigenaresse, een leuke kortingscode voor 10% korting beschikbaar gesteld: CURVACIOUS. Deze kortingscode is geldig t/m maandag 9 mei. Veel shopplezier!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 26 april 2011 at 21:03

  Oh nee he, weer zo´n fijne webshop! Zoo verslavend! Leuke actie, dat we 10 procent korting krijgen! Hmm, misschien toch maar gebruik van maken ;-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 26 april 2011 at 20:09

  Het is een leuke shop en Tamara is echt een lieverd!!!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 april 2011 at 06:24

  Hi meis, ik zou je echt willen aanraden dat concealerpalette op eBay te kopen. Heb ik ook gedaan, het is precies dezelfde en hij kostte me nog geen 4 euro, inclusief verzendkosten. Ik ben er erg blij mee. Kleine (maar 8 euro besparende) tip ;-)
  My recent post Nieuwe Catrice nagellak- swatches

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 25 april 2011 at 21:21

  Hoi Desiree
  Wat een leuke website,ben meteen gaan kijken en heb al een bestelling geplaatst.
  Ben benieuwd:)

  Groetjes Diana op twitter goudvliegje)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2011 at 22:53

   O wat leuk! Wat heb je besteld? :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 25 april 2011 at 19:48

  Wat een leuke dingen hebben ze daar :)
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.