Fashion Reizen & vrije tijd

Webwinkel: Pilger Bags

9 april 2011


Als er één hobby van mij is waar ik zo langzamerhand steeds meer passie voor krijg en tijd aan spendeer is het wel fotografie. Nu loop ik nog rond met zo’n overduidelijke onvrouwelijke cameratas omdat ik mijn dure spiegelreflex en accessoires toch goed beschermd wil hebben. Dit blijkt dus volledig onnodig te zijn met één van de prachtige cameratassen van Pilger Bags. Kijk mee voor meer informatie.

Deze cameratassen van mooie kwaliteit zien er namelijk niet uit alsof er een dure camera in meegesleept wordt, maar ook zijn ze van binnen net zo goed verstevigd en ingedeeld als de originele cameratas mèt nog wat ruimte over om je dagelijkse dingetjes mee te kunnen nemen. Ik ben om! Ik ben pas over een aantal maanden jarig, maar ik zet er nu alvast eentje op mijn verlanglijstje.

Televisiejournalist Silvia Pilger lanceerde eind februari deze eerste Nederlandse webwinkel voor design cameratassen die vanuit Canada, Letland en de VS worden geïmporteerd. In de webwinkel vind je o.a. de cameratassen van de volgende merken; Kelly Moore, Epiphanie, Ketti Handbags en Eclectic Whatnot in een prijscategorie tussen de €149,00 en €179,00. Neem een kijkje op de website van Pilger Bags voor meer informatie.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van @Leon10eke
  Reply @Leon10eke 10 april 2011 at 20:14

  Leuke tassen, ik vind de middelste erg mooi, en handig!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 10 april 2011 at 19:39

  Zien er echt mooi uit!
  My recent post Review- Pupa Rapid Action Lip Volumizing Lipsticks

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 10 april 2011 at 14:45

  Ze hebben daar zulke leuke tassen. Bedankt voor de tip meid.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Silvia
  Reply Silvia 10 april 2011 at 13:39

  Wat een eer en een leuke verrassing dat mijn winkel op je blog staat!
  Er staan sinds vandaag nog een paar nieuwe cameratassen bij en in nieuwe kleuren (coral, azaure, canary klinkt wel erg zomers niet?)

  Ik verdiep me ondertussen nog wat meer in jouw make-up posts want ik gebruik al zeker 5 jaar min of meer hetzelfde…

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 9 april 2011 at 17:50

  Ik vind die mannentassen mooi haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2011 at 10:03

   Ik vind die ook erg mooi, lekker wat ruimer ;)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 9 april 2011 at 16:28

  Wat ontzettend gaaf! Ik ben fotograaf en loop dus ook altijd met zo'n praktische, maar oncharmante camerarugzak. Ik ga snel een kijkje nemen…al is dit helemaal niet goed voor mijn giga tassenverslaving ;)
  My recent post Beautyproducten uit het regenwoud

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2011 at 10:02

   Niet goed voor je tassenverslaving, wel een goede reden om een nieuwe te kopen ;) èn een cameratas èn een handtas in één! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.