Fashion

Winactie: Rocailles ring van Glashangers.nl!

10 april 2011


Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik dat het aanbod in de winacties lekker veelzijdig is. Deze week kan je kans maken om een unieke, handgemaakte Rocailles ring van Glashangers.nl te winnen. Kijk mee voor meer informatie over deze winactie.

De ring is volledig handgemaakt uit kraaltjes van gebrandt glas die stuk voor stuk geketteld zijn aan een stevige verstelbare ring. Deze versie is mijn exemplaar welke ik toegestuurd heb gekregen en ik mocht een kleurstelling doorgeven voor de ring van deze winactie. De ring die je kan winnen heeft voornamelijk pastelkleurtjes als zachtgroen, blauw, wit, roze etc. Echt een eyecatcher voor de lente/zomer! Van elk item wordt er maar één gemaakt, je bent dus verzekerd van een uniek sieraad.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ring? Eenvoudig: laat een reactie achter op dit artikel dat je meedoet en vertel daarbij hoe jouw perfecte lentedag eruitziet. That’s all! Natuurlijk mag je mij ook volgen via Twitter, YouTube en/of Bloglovin‘ ;)

Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 15 april. De winnaar zal random worden gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van marlies timmermans
  Reply marlies timmermans 22 april 2011 at 19:33

  mijn perfekte lentedag is als de bel gaat en de postbode een pakje brengt met daarin deze leuke Rocailles

  eyecatcher

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 17 april 2011 at 12:38

  mijn perfecte lente dag.
  een lekker stuk fiesten samen met mijn partner en onze franse bull.
  in de fietstas een thermoskan koffie,
  na een flink stuk gefietst te hebben ergens in het gras zitten en genieten van het samenzijn, de lammetjes, bloemetjes en onze spelende hond. en natuurlijk het heerlijke bakje koffie!
  heerlijk

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 15 april 2011 at 23:34

  Mijn perfecte lentedag is:
  Kinderen naar school, thuiskomen, rust:
  zonnetje, kopje koffie, een koolmees die heen en weer vliegt boven mijn hoofd naar een nestkast, groene blaadjes die doorkomen, een konijntje in de verte in het weiland. Heerlijk!

 • Avatar van Jilke
  Reply Jilke 15 april 2011 at 23:31

  Prachtige ring! Dus ik doe mee:)

  Mijn perfecte lentedag begint met een ontbijtje met mijn vriend in onze tuin die op dit moment echt zo mooi aan het ontluiken is. Lekker naast de vijver en het watervalletje genieten van dit begin van de dag.
  Vervolgens naar zee samen met de hond. Liefst op een stukje strand waar niemand is…..samen alleen op de wereld. Genieten van ons mooie Nederland, het weer en elkaar.
  Thuisgekomen gaan we natuurlijk voor een gezellige BBQ in de tuin en om te ontspannen nog even een heerlijk bad met een goed boek. Veel beter wordt het niet toch?

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 15 april 2011 at 12:33

  Mijn perfecte lentedag begint met een heerlijke ochtendwandeling met de hond. Als die lekker uitgeraast is kan ik heerlijk in mijn tuin koffiedrinken, natuurlijk met iets lekkers, en daarna heerlijk rommelen in de tuin zodat ik de hele zomer niet veel meer hoef te doen, dan lekker genieten.

 • Avatar van Emma-Lee
  Reply Emma-Lee 14 april 2011 at 13:48

  Mijn perfecte lentedag is buiten in de tuin zitten, met het schijnende zonnetje.
  nagels lakken met me zus :D
  gezellig met me gezinnetje :)
  lekker fruit eten en een ijsje.
  Heel simpel maar dit soort momenten zijn een van de leukste momenten ooit.

 • Avatar van bellastar008
  Reply bellastar008 13 april 2011 at 21:16

  Aawh ik kwam via blogginbeauties op deze site, en ik scrollde wat naar beneden en ik zag deze ring.. ik was op slag verliefd! Wat mooi, ik vind hem echt prachtig! Ik doe mee, oh en hoe!

  Perfecte lentedag? Ik ben zelf een erg druk persoon, maar ik kan helaas niet veel lopen, dus door de stad slenteren en lange boswandelingen maken zit er voor mij niet in, hoe mooi en gezellig dat ook kan zijn. :((

  Ik zou dan een heerlijk dagje willen doorbrengen met familie/vrienden ergens picknickend bij een meertje of ander gezellig rustig plekje. Ik koester ieder moment met elk persoon, ik probeer overal van te genieten, voor mij is elke dag dus een prachtige, perfecte dag :-) Er bestaat niks mooiers dan samen met familie/vrienden een geweldige dag hebben!

  En met een lach op je gezicht is zelfs de meest koude winterdag een mooie dag!
  My recent post Ooglook- Playing with blue

 • Avatar van margot
  Reply margot 13 april 2011 at 16:11

  Mijn ultieme lente dag;
  wakker worden met een heerlijk lente zonnetje,
  dan ontbijten met het hele gezin,
  en dan lekker shoppen met vriendinnen
  en terrasje met wat lekkers drinken , zonnebril op
  en genieten en in de avond naar het strand daar picknicken
  en de zon zien ondergaan ,
  HEERLIJK!(L)

 • Avatar van Charissa
  Reply Charissa 12 april 2011 at 17:24

  Mooie ring, ik doe graag mee! Mijn ideale lentedag is een mooie zonnige dag voor lekker uitslapen (geen werk), mezelf uitgebreid verwennen in bad, lekker ontbijten/lunchen, ook even lekker gaan shoppen en chillen met friends…lekker in de zon…en s’avonds uitgaan. Wat kun je nog meer vragen?

 • Avatar van RiannaBlok
  Reply RiannaBlok 12 april 2011 at 16:33

  GEWELDIGE actie!!
  (ik ben jarig in de lente dus…)
  mijn perfecte lentedag: lekker uitslapen totdat de vogeltjes mij wakker maken.
  Rustig wakker worden en een lekker warme douche.
  Favoriete make-up op doen (bruin/koper smokey eye)
  naar beneden, waar voor mij gezongen word, cadeautjes uitpakken.
  dan gezellig de stad in, daar lunchen of gezellig lunchen in het park/de tuin.
  dan rond een uur of 4 komt de familie en de vrienden..
  en dan gezellig verjaardag vieren, buiten natuurlijk waar het nog steeds prachtig weer is!
  dan richting de avond barbequen of grieks eten ofzo
  misschien 's avonds nog de stad in met vriendinnen
  en dan lekker slapen in mijn eigen bedje (met het raam open als je zoals ik van een koele kamer houd!)

  xoxo

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 12 april 2011 at 13:06

  Leuke actie, ik doe mee!
  Mijn ideale lentedag begint met lekker uit te slapen, vervolgens rustig opstarten en daarna gewoon doen waar ik zin in heb; even de stad in of lekker chillen in het park. 's avonds nog een leuk feestje of eventjes de stad in en de ideale dag is compleet!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 11 april 2011 at 21:13

  Wat een leuke winactie zeg! En aangezien ik momenteel 0 ringen heb (nee, ook nog geen trouwring haha!) doe ik gezellig mee.
  Mijn ultieme lentedag bestaat uit het volgende: heerlijk een dagje met mijn man en zoontje fijn op het (niet al te volle) strand zitten, genieten van de zilte zeelucht en het geluid van de zeemeeuwen. Een zacht briesje erbij om het af te maken en ik ben helemaal gelukkig :-)
  My recent post Winactie- Fimo Canes

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 11 april 2011 at 12:42

  Mooie ring, ik doe graag mee! Mijn ideale lentedag is vandaag! Heerlijk uitslapen, uitgebreid tutten en douchen, eventjes shoppen en daarna aan mijn blog werken in het zonnetje!! Heerlijk:)
  My recent post L’Oréal Infallible Lipcolor

 • Avatar van specialA.
  Reply specialA. 11 april 2011 at 10:56

  Ik doe mee, mooie ring.

  Mijn perfecte lentedag begint met vroeg worden gewekt door de vogeltjes die buiten zingen en de zon die opkomt. Blij en energiek begin ik de dag. Ik maak een lekker ontbijtje: versgeperste sinasappelsap en een eitje. In een dienblad zet ik alles, met en vaasje met een bloem. Nadat ik heb gegeten, ga ik douchen. Ik kies voor een luchtig jurkje en trek mijn sandalen aan. Ik bereid me voor op een leuk dagje winkelen met vriendinnen. Na vele winkels te hebben bezocht nemen we een terrasje waar we genieten van een lekker ijskoude cola. Daarna heb ik afgesproken om met mijn vriend naar het strand te gaan, daar picknicken we en genieten we van de zonsondergang.

 • Avatar van @Leon10eke
  Reply @Leon10eke 11 april 2011 at 10:01

  Wat een mooie ring!
  Ik kan niet meedoen met deze winactie, vanwege mijn vingerspalken kan ik geen ringen dragen. Alle dames heel veel succes! En Desiree, jij natuurlijk ook veel succes met je winactie!

 • Avatar van Steph
  Reply Steph 10 april 2011 at 23:26

  Wauw wat een super gave en mooie ring! Ik doe mee :)

  Een perfecte lentedag voor mij betekent weer lekker eens een t-shirtje aan te kunnen na al die dikke wintertruien, dan een heerlijke wandeling maken met vriend en hondje terwijl we genieten van de zon. Misschien ergens lekker in het gras gaan zitten voor een picknick, en anders ergens een heerlijk ijsje gaan eten waarna we nog lekker even in de tuin gaan zonnen :) En dan mogen we natuurlijk ook weer eens de zonnebril tevoorschijn halen ^^

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 10 april 2011 at 21:50

  Hele leuke ring!

  mijn perfecte dag is zoals vandaag,
  vandaag ben ik met mijn vader naar Utrecht – Feyenoord geweest,
  hoewel ik een meisje meisje ben, voetbal ik toch, en houd ik ervan om naar Feyenoord te kijken,
  al helemaal gezellig met mijn vader, waar ik een goede band mee heb, en dan lekker een biertje te drinken,
  zonnebril ook, lekker luchtig topje en mooie shorts!

  dat is mijn perfecte dag!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 10 april 2011 at 21:27

  Ik doe mee!

  Mijn perfecte lentedag is: Geen school, 22 graden en dan lekker over het strand lopen met een lekker windje. Heerlijk! Lekker alles over je heen laten komen en nergens aan denken!

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 10 april 2011 at 20:11

  Mijn moeder houdt zoveel van dat soort ringen! Dus ik doe voor haar mee, maar dan kan ik hem stiekem ook soms omdoen haha.

  Mijn perfecte lente dag ziet er als volgt uit: Heerlijke zonnestralen in mijn gezicht bij het wakker worden en ondertussen de vogeltjes horen fluiten en kindjes buiten horen spelen. Dan ga ik naar beneden en heeft mijn moeder een heerlijk ontbijtje buiten in de tuin voor ons viertjes gemaakt en gaan we gezellig in het zonnetje zitten. Daarna spring ik snel onder de douche met mijn grapefruit douchegel van de bodyshop, een heerlijke zomergeur. Dan kan ik het niet laten en check ik even alle beautysites en twitter, ondertussen heeft mijn vader het kleedje op het gras al buiten gelegd. Dan lig ik daar, met de Grazia of een leuke chick lit (uiteraard met zonnebrand op!). Daarna eten we een heerlijk vissoepje als lunch (eten we altijd in Frankrijk, heel af en toe eten we dat thuis en dat geeft mij zo'n zomers/lente gevoel!) en ga ik naar het strand voor ons huis om daar vervolgens met vriendinnen heel de middag bij te kleuren. Inclusies lekker eten en koud drinken. Dat is voor mij nou echt de perfecte lente dag!

 • Avatar van Christy
  Reply Christy 10 april 2011 at 19:16

  Toffe winactie! Ik doe mee!!!

  Ik sta op en de zonnestralen schijnen door mijn ramen op de grond. ik open een raam en ik voel de warmtje op me met een licht briesje door mijn haar. Ik sta op en bel een vriendin of een paar vriendinnen om heerlijk een dagje niets en alles doen. Slippers aan, geen jas en een klein tasje. Rennend overal. Genietend van mijn perfect day. De ijscocar beroven van ijsjes. (ik betaal wel!). Zingend en dansen over straat. En natuurlijk ook nog shoppen!!! Misschien nog wat op het strand relaxen en 's avonds/'s nachts een girls night!

  Wow dat schrijven ging beter dan ik had verwacht! Ik dacht sirieus dat dit een paar uur ging duren! hihihih.

  Ik volg je via youtube en bloglovin.

  Groetjes!!!!

 • Avatar van _Milady_
  Reply _Milady_ 10 april 2011 at 18:37

  Wat een toffe winactie, ik doe zeker mee! Mijn perfecte lentedag heb ik denk ik vandaag gehad denk ik: lekker weer, met vriendlief en hond naar het strand rijden en daar lekker een boekje lezen terwijl je ligt te zonnen. Weer thuis gekomen wat lekkers eten en 's avonds nog samen een film kijken ofzo!
  My recent post GOSH waterproof eye shadow

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 10 april 2011 at 16:25

  Ik doe mee!
  Mijn perfecte lentedag zou zijn: met mijn vriend naar de dierentuin gaan en daar rustig slenteren tussen de diertjes met de zon in onze rug. Als afsluiter een lekker ijsje en dan naar de zeehondenshow! O wacht dat heb ik gisteren ECHT gedaan maar ik zou het zo terug doen!
  My recent post Dont shoot the dog!

 • Avatar van Shahnaaz
  Reply Shahnaaz 10 april 2011 at 16:14

  Mijn perfecte lentedag is lekker ontbijten, dan gezellig shoppen, dan ergens lekker eten, daarna thuis mezelf lekker verwennen met een lekkere bad en voor de rest gewoon verder luieren en boeken en tijdschriften lezen.

 • Avatar van amine
  Reply amine 10 april 2011 at 15:04

  een perfecte lentedag is in het weekend want dan moet ik niet werken. Daarna rustig wakker worden en ontbijt maken voor manlief. samen ontbijten en dan lekker een eindje rijden liefst richting nederland
  My recent post Vakantieles 4- Uit eten

 • Avatar van @Car0o0o0o0o
  Reply @Car0o0o0o0o 10 april 2011 at 14:56

  Ik doe graag mee! :D Mooie ring zeg! Lijkt me echt perfect voor deze lente/zomer, vrolijk en met pastelkleurtjes!

  Mijn perfecte lentedag begint met rustig wakker worden van het licht, daarna een lekker ontbijtje met versgeperste jus. Daarna relaxt alle werkzaamheden die dag oppakken, afgewisseld met rustig in het zonnetje zitten. Even rustig wat boodschapjes doen, waar je alle tijd voor neemt. Rustig fietsen naar waar je moet zijn. 's Avonds lekker het raam open en Libelle lezen o.i.d…. heerlijk.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 10 april 2011 at 14:48

  mijn perfecte lentedag:
  's ochtends wakker gemaakt worden door de vogeltjes. een bad nemen en mezelf verwennen. brunchen en dan gaan shoppen met een vriendin en op het einde van de dag op een terrasje in de zon een ijsje eten. 's avonds dan nog met een vuurkorf broodje roosteren.
  dat is echt heerlijk!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 10 april 2011 at 14:46

  wauw! ik dacht dat je een review ging doen over een website ofzo! kan je een ring winnen! ik wel echt een mooie ring! ik vind ringen met een wat grotere of opvallende versiering echt mooi! dit lijkt me echt super! ik doe dus wel mee! ik volg je op bloglovin, youtube en heb dit geliked!
  liefs, Romy

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 10 april 2011 at 14:44

  Wat een aparte maar wel leuke ring. Hij is alleen niks voor mij. Hihi, succes meiden.
  Liefs, xxx

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 10 april 2011 at 13:32

  Ah leuk, ik doe ook mee! M'n perfecte lentedag bestaat hoe raar het ook klinkt uit 's ochtends naar school gaan, omdat het dan nog lekker fris is & dan even 2 uurtjes les, daarna lekker buiten zitten met m'n schoolvrienden, shoppen in de stad, op een terrasje lekker wat drinken. Buiten een lekkere maaltijd eten en als laatste een megagroot ijsje halen bij de lekkerste ijssalon in Rotterdam! En 's avonds in de spiegel kijken en zien dat ik eens een keer zongebruind ben in plaats van kreeftrood ;)
  My recent post Gewonnen- gekregen- gekocht

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 april 2011 at 11:50

  leuk! ik doe mee :D
  mijn perfecte lente dag is 's ochtends lekker vroeg wakker worden van fluitende vogeltjes en de zon op m'n gezicht.. dan lekker op balkon hangen en vers fruit eten :D later nog ff lekker in het zonnetje achter de laptop werken ^^ en voor de rest helemaal niks doen!
  My recent post NOTD 29-3- Polka Dots

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 10 april 2011 at 10:47

  leuk, maar ik laat m aan me voorbij gaan!

 • Avatar van Imran
  Reply Imran 10 april 2011 at 10:38

  ik doe mee!
  mijn perfecte lente dag: lekker veel zon, met een tijdschrift en een lekkere cocktail in de hand, lekker luieren in de tuin. :))

  ohja; ik volg je ook op bloglovin.

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 10 april 2011 at 09:55

  Mijn perfecte lentedag is een heerlijke zonnetje buiten die net sterk genoeg is om lekker in je lichte spijkerbroek met slippers en een heerlijk t-shirt met korte mouwen buiten te lopen. Alles is groen om je heen en de vogeltjes fluiten.
  Verder zie ik voor me dat ik heerlijk een rondje ga fietsen met mijn geweldige zonnebril en leuke mensen ontmoet waarmee ik avonds op het strand met een huge trui aan een feestje ga vieren.

  Ik denk alleen niet dat die droom ooit in vervulling gaat haha. (:
  & een erg leuke win-actie!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 10 april 2011 at 09:47

  Mijn perfecte lente dag is, als ik met mijn familie en vrienden bij elkaar ben. En lekker gezellig van de bloemetjes en van de zon genieten. En s´avonds zonsondergang kijken met mijn vriendje en dan vanzelf in slaap vallen.

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 10 april 2011 at 09:39

  Een perfecte lentedag is voor mij: Een goed boek lezen in de tuin terwijl het zonnetje heerlijk schijnt!

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 10 april 2011 at 08:28

  Mijn perfecte lentedag begint met de zon die mij wekt door het kiertje tussen mijn gordijnen. Daarna naar beneden, deur open zetten, hondje naar buiten sturen en zelf op het terras genieten van de vogeltjes. Een heerlijk ontbijt met mijn kinderen en man terwijl het zonnetje ons toelacht.
  Hierna spullen inpakken en een dagje naar het Safari Park. Lekker wandelen en varen op de boot. ’s middags even picknicken en ’s avonds met een voldaan gevoel naar huis.
  De dag sluiten we af met een gezellige Afrikaanse BBQ voor vrienden en familie. Tot in de late uurtjes wordt er nageborreld met een glas prosecco terwijl de kinderen al uren op bed liggen.

 • Avatar van Deb
  Reply Deb 10 april 2011 at 07:56

  Mijn perfecte lentedag begint natuurlijk met een zonnetje dat gedurende de dag steeds sterker wordt zodat ik lekker in een t-shirt, korte rok en slippertjes over straat kan. De lammetjes van de buren springen in de wei, dat is iets wat mij toch een ultiem lentegevoel geeft elk jaar weer. 'S middags is het natuurlijk terrasweer en dan zit ik gezellig met de hele familie buiten aan een drankje.

  Ps. Leuke winactie!!!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 10 april 2011 at 07:06

  Wederom een leuke winactie Desiree.

  Mijn perfecte lentedag zou zijn: wakker worden terwijl de vogels buiten fluiten en dan douchen/aankleden en opmaken en dan lekker ontbijten terwijl het zonnetje lekker opkomt. In het zonnetje daarna even een lekkere wandeling maken om daarna nog even door de winkelstraat te lopen. 's avonds met familie en/of vrienden lekker van het eten genieten en dan nog een filmpje kijken.

  Dat zou mijn ultieme lente dag zijn. Niet heel bijzonder maar daarom juist zo leuk.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.