Beauty

Zalando beautyshop

20 april 2011


Na een eerdere probleemloze samenwerking met Zalando (klik hier voor dat artikel) namen ze even geleden contact met mij op of ik dit nogmaals zou willen. Naast een deel reclame kunnen ze hier namelijk ook van leren doordat ik aan kan geven waar er tijdens het bestellen, afrekenen, ontvangen etc. ergens iets fout is gegaan. Kijk mee naar wat ik deze keer bestelde en hoe dat verder verliep…

Ik kreeg een voucher waarmee ik een bestelling kon plaatsen en hierbij kwam één punt naar voren: je moet voor minimaal 1 euro meer dan de voucherwaarde een bestelling plaatsen. Nu maakte mij dit niet heel veel uit omdat ik toch boven dit bedrag uitkwam met de spulletjes die ik graag wilde hebben, maar het was netjes geweest als dit was aangegeven.

Producten
Aangezien het plus size kleding assortiment nog erg klein is besloot ik te gaan voor de beautyshop en neusde ik lekker rond in de Pieces online shop. Ah kijk, ik wist al wel dat Pieces nagellakjes had maar van de lipgloss en oogschaduw was ik nog niet op de hoogte. Ik bestelde hiervan 2 nagellakjes, een lipgloss en een oogschaduw. Omdat ik al veel gehoord heb over de KOH Purifying Nail Bath parels besloot ik hiervan een refillzakje mee te bestellen. Van het mooie merk L’Occitane was ik erg nieuwsgierig naar de Exfoliating Rice Powder en gooide deze als laatste in mijn mandje.

Bestellen
Het bestellen ging vervolgens erg gemakkelijk en wijsde eigenlijk vanzelf. Ik logde in, voerde de voucherkorting in en rekende het restant af met PayPal. Slechts een paar werkdagen later ontving ik mijn pakketje:


Elk product zat afzonderlijk in een ziplock-zakje en er zaten enkele luchtkussentjes tussen om het teveel aan gerammel tegen te gaan. Zoals je ziet is alles heelhuids bij mij aangekomen. Het fijne is dat je nooit verzendkosten hoeft te betalen bij Zalando en dat eventueel retourneren ook geen geld kost.

Naast een uitgebreid aanbod in beauty-items kan je bij Zalando ook terecht voor een enorm assortiment aan schoenen en kleding (van mooie lingerie tot aan leuke zomerjassen). Al met al was dit zeker weer een positieve ervaring voor mij bij deze webwinkel. Heb jij eigenlijk al wel eens wat besteld bij Zalando?

Ik ga de bestelde beautyspulletjes natuurlijk uitgebreid uitproberen om erover te kunnen schrijven. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 21 april 2011 at 20:28

  Ik heb laatst iets besteld daar :) Vond het wel ok!

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 21 april 2011 at 16:17

  Vooral de pieces nagellakken vind ik intressant!
  My recent post Skin Finish Compact Powder N°030 Honey Beige

 • Avatar van miichelle11
  Reply miichelle11 20 april 2011 at 22:18

  de reclame vind ik vreselijk haha
  ik ben wel af en toe aan het kijken op zalando maar ik heb nog niet iets besteld.
  en als je niet zoveel heb besteld lijken me die lucht kussentjes niet erg beschermend.
  maar je heb leuke dingen besteld :D

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 20 april 2011 at 19:58

  Ben benieuwd naar de Pieces items! Leuke bestelling :)
  My recent post Fotografie- obsessie

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 20 april 2011 at 19:16

  Wat een leuke dingen allemaal.
  Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 20 april 2011 at 17:07

  Leuke spulletjes! Ik vind de reclames heel irritant, maar verder heb ik goede ervaringen met Zalando!
  My recent post Essence Meet-me@Holograficscom

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 20 april 2011 at 16:08

  Ik heb onlangs ook zo'n voucher gehad, en heb wat voor de baby uitgezocht. Ik vond dat heel lief van Zalando, zeker omdat mijn eigen blog geen grote blog is of wat dan ook B) Binnenkort ook op mijn blog dus een review ;)
  Alleen de reclamespotjes op de telvisie blijven vreselijk met dat gegil, hahaha!
  My recent post Sokjens- hoe het afliep

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 20 april 2011 at 15:49

  Hoe vaker ik erover lees, hoe enthousiaster ik erover word. Ik denk dat ik binnenkort ook maar een kijkje neem. Het 'geen verzendkosten' spreekt me wel aan!
  My recent post 2-week no-buy

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2011 at 16:50

   Dat is zeker een erg fijn voordeel, scheelt toch maar weer :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.