Beauty

Benefit Hello, Flawless! Ivory

11 mei 2011


Alweer even geleden vertelde ik over de 6 nieuwe kleuren van deze Benefit gezichtspoeder/poederfoundation ‘Hello, Flawless!’ (klik hier voor dat artikel). Vanwege mijn lichte huidskleur was ik erg nieuwsgierig naar de lichtste kleur van dit product aangezien ik bang was dat deze voor mij alsnog te donker zou zijn. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Deze poeder van Benefit kan je op twee manieren gebruiken: met het bijgeleverde kwastje als fixeerpoeder over je foundation/als lichte gezichtspoeder voor een lichte dekking of met het bijgeleverde sponsje als poederfoundation voor een betere dekking. Er zit geen parfum in de poeder wat ik erg fijn vind aangezien ik een gevoeligere huid heb die daar snel op kan reageren. Er zijn op dit moment 9 kleuren beschikbaar waarvan Ivory de lichtste variant is.

Zoals met alle producten van Benefit heeft ook de Hello, Flawless! een leuke verpakking die direct opvalt in je make-up verzameling. Er zit 7gr aan product in en een fijn extraatje is de SPF15 die erin verwerkt zit.

Zoals je kan zien is de kleur Ivory licht en heeft deze een gelige ondertoon. Het poeder voelt heerlijk zacht aan, een soort van creamy en ik kan hem hierdoor inderdaad fijn aanbrengen met een sponsje voor een goede dekking zonder een al te poederig geheel te hebben. Maar helaas is deze kleur voor mij toch echt nog wat te donker en te geel waardoor ik hem helaas niet als een full face kan laten zien…

Onder het compartiment waar poeder in zit vind je een ruimte voor het bijgeleverde kwastje èn sponsje. Daaronder zitten weer luchtgaatjes zodat je kwastje en sponsje droog blijven en er minder kans is voor bacteriën om te groeien.

O, wat vind ik het jammer dat deze poeder niet mijn kleur is. Want als ik hem voel en uitprobeer zou het anders wel eens dè perfecte gezichtspoeder/poederfoundation voor mij kunnen zijn. Ik ga hem hopelijk wel kunnen gebruiken als het hoogzomer is en ik misschien eens ietwat kleur heb kunnen krijgen. Ik hoop het in ieder geval heel erg ;)

Benefit is te koop bij alle V&D’s met Sephora. In Maastricht, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zit ook een brow bar gevestigd. De Hello, Flawless! SPF15 gezichtspoeder zal €32,00 kosten. Neem ook eens een kijkje op de website van Benefit Cosmetics.

Heb jij ervaring met producten van Benefit? Mocht je een aanrader hebben… Leave a comment!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 16 mei 2011 at 10:33

  ik heb deze al heel lang en deze is ook superrrr!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 14 mei 2011 at 00:38

  Wat een mooie poeder! Helaas hebben we hier geen Sephora in de v&d >_<
  My recent post Review REBLnl kortingscode

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 12 mei 2011 at 05:09

  Mij werd het ook aangeraden maar tussen deze en de tinted moisturizer van MAC, was de keuze toch snel gemaakt (MAC). Ik ken van Benefit verder alleen de High Beam (highlighter) ben daar echt DOL op!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 11 mei 2011 at 20:57

  Jammer dat ie te licht was :(
  Vind het wel een leuk product om alleen maar te zien (de verpakking is zo leuk)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:04

   Haha ja he? Ben zelf ook zo'n sucker voor leuke verpakkingen ^_^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 mei 2011 at 19:46

  Wauw, ziet er goed uit. De verppaking is ook heel elegant.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 11 mei 2011 at 18:18

  Wat een mooie verpakking, ziet er goed uit!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 11 mei 2011 at 17:51

  Ik vind het super super fijn spul! Ivory is voor mij in de winter perfect, nu is het is deze ietsje te licht (ik denk dat Champagne mijn kleur is nu) Het is zijdezacht! Ik hoop van harte dat je hem binnenkort kunt gebruiken <3
  My recent post Winactie- Wie jarig is trakteert !!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:03

   Ik hoop het ook, wil hem zoooo graag ècht kunnen gebruiken! ^_^

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 11 mei 2011 at 15:07

  Ziet er goed uit!
  My recent post I-Divine Acid Sleek palette look – Purple Rain

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 mei 2011 at 14:40

  ziet er goed uit :D
  My recent post Preview Shoot 25-4

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 mei 2011 at 14:34

  Priscella was er inderdaad ook al zo enthousiast over! Jammer dat Benefit zo prijzig is! :(

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 11 mei 2011 at 14:20

  DEze ken ik niet, het ziet er mooi uit, hele mooie verpakking. Jammer dat het je kleur niet is.
  My recent post Zonnebrillentrends 2011

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 11 mei 2011 at 14:17

  Ik zweer bij deze foundation! Ik gebruik hem nu een maandje ofzo en hij is echt fantastisch!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:03

   Ik zag je artikel erover, staat je erg mooi inderdaad!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.