Beauty

Clinique Limited Edition Skinkits

19 mei 2011


Als je altijd al nieuwsgierig was naar producten van Clinique maar het volledige bedrag niet wilde betalen om deze eens uit te proberen dan moet je vooral dit artikel lezen. Vanaf 15 juli komen er namelijk 5 verschillende limited edition skinkits in de winkels te liggen waarbij je op een leuke manier kennis kan maken met enkele op elkaar afgestemde producten van Clinique. Kijk mee voor meer informatie en foto’s van deze sets.

De-Aging Skinkit
Deze kit bevat: 7 Day Scrub Cream Rinse-off Formula 30 ml, Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector 15 ml en Repairwear Intensive Eye Cream 7 ml.

De De-Aging Kit helpt tekenen van veroudering tegen te gaan en te bestrijden. De 7 Day Scrub Cream Rinse-off Formula zorgt ervoor dat de huid er weer fris uitziet en dat de verzorgingsproducten beter worden opgenomen. Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector is een verjongend serum dat doeltreffend lijntjes en rimpels aanpakt en helpt UV-schade te herstellen én te voorkomen. Repairwear Intensive Eye Cream verzorgt en verzacht onmiddellijk de gevoelige oogomtrek terwijl het de zichtbaarheid van diepe lijntjes en rimpels vermindert.


Redness Skinkit
Deze kit bevat: Redness Solutions Soothing Cleanser 30 ml, Redness Solutions Daily Relief Cream 15 ml en Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 15 ml.

De Redness Kit helpt roodheid te verminderen. Redness Solutions is een vetvrij gamma dat meteen roodheid aanpakt veroorzaakt door weersomstandigheden, vervuiling, allergenen, irriterende stoffen of cosmetische ingrepen. De Soothing Cleanser verwijdert vuil, vet, make-up en andere onzuiverheden. De Daily Relief Cream werkt kalmerend op de geïrriteerde huid en maakt die sterker voor toekomstige irritaties. De Daily Protective Base SPF 15 biedt een zonnebescherming en legt een perfecte basis voor make-up in één makkelijke stap.


Anti-Blemish Skinkit
Deze kit bevat: Anti-Blemish Solutions Cleansing Bar For Face and Body 50 g, Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 60 ml en Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer 30 ml.

De Anti-Blemish Kit bestaat uit een aangepast 3-stappen huidverzorgingsysteem tegen puistjes. Stap 1 verwijdert vuil en talg, maakt de poriën vrij en gaat het gevecht aan met de bacterie die puistjes veroorzaakt. Stap 2 exfolieert en reduceert overtollig talg dat tot puistjes kan leiden. Stap 3 hydrateert de huid en brengt een onzichtbare barrière aan om te voorkomen dat er puistjes uitbreken en beschermt het de huid tegen bacteriën die puistjes veroorzaken.


Hydrating Skinkit
Deze kit bevat: Moisture Surge Extended Thirst Relief 15 ml, All About Eyes 7 ml en Moisture Surge Thirsty Skin Relief Face Spray 30 ml.

De Hydrating Kit zorgt voor een instant hydratatieboost. De Moisture Surge producten creëren een vochtreservoir waardoor de huid vocht langer en beter vasthoudt. De onmiddellijke en duurzame vochtboost maakt de huid voller, weerbaarder voor fijne droogtelijntjes, zachter en egaler. De huid voelt fris en soepel aan. All About Eyes verheldert onmiddellijk de oogomtrek en helpt op termijn de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen te verminderen.


Uneven Skin Tone Skinkit
Deze kit bevat: Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 15 ml, All About Eyes 7 ml en 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula.

De Uneven Skin Tone Kit maakt de huid egaler en helderder. De Even Better Skin Tone Moisturizer is een hydraterende dagcrème die de verschillende oorzaken van huidverkleuringen aanpakt. Hij maakt de teint onmiddellijk helderder, maar werkt ook een egale teint op lange termijn in de hand. All About Eyes vermindert onmiddellijk zwellingen onder de ogen. Het serum verfrist en verheldert vermoeide ogen. De 7 Day Scrub Cream Rinse-off Formula verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding zodat de huid er weer fris uitziet.

En het leuke van al deze skinkits? Ze kosten slechts €13,50 per stuk. Mocht je dus altijd nieuwsgierig zijn geweest naar bepaalde producten of combinaties dan kan je dat op deze manier wel heel erg leuk uitproberen. Met deze skinkits geldt echter wel: op = op!

Ik ben zelf heel erg nieuwsgierig naar de Uneven Skin Tone Skinkit, de producten die hierin zitten klinken erg goed. Een aanrader voor de drogere huid is de Hydrating Skinkit waarvan ik de producten in een grotere verpakking een tijdje geleden aangeschaft heb.

Wat is jouw ervaring met de producten van Clinique? En welk setje trekt jouw aandacht?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 21 mei 2011 at 22:34

  Klinkt goed! Ik twijfel tussen de anti-blemish kit en de uneven skin tone kit…
  My recent post H&ampM Conscious collection

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 mei 2011 at 18:38

  Ik ben er zo benieuwd naar. Alles ziet er ook zo goed uit. Ik begin ook steeds meer clinique fan te worden.
  Liefs, xxxx
  My recent post Gosh Lip Gloss 009

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 19 mei 2011 at 11:15

  Dat is wel een mooie manier om clinique eens uit te proberen.
  My recent post Tip oogpotlood

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 19 mei 2011 at 11:00

  Ik denk dat ik daar echt wel gebruik van ga maken, super handig voor vakantie ook!

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 19 mei 2011 at 10:02

  Aaaah super, ik wilde altijd al eens de Redness Solutions uitproberen en mijn Repairwear is net op. Ideaal !
  My recent post Givani Home Party

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 19 mei 2011 at 09:21

  Ik heb van Clinique foundation gehad en nu heb ik nog een blush in mijn bezit. Leuke producten wel spijtig dat het redelijk duur is.
  My recent post Win een zomerse ketting van Fracor Creaties &amp ChainZZ !!!

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 19 mei 2011 at 09:07

  Dat is een leuke manier om de producten van Clinique te proberen..handig dat er setjes zijn met producten uit een serie. Het klinkt erg fijn.
  My recent post VOGUE Glamour

 • Avatar van katrien
  Reply katrien 19 mei 2011 at 08:31

  ik gebruik de zeep en lotion van de anti-blemish, ik ben daar tevreden over! normaal is die zeep in een pompje en nu in een bar, is dat veranderd ofzo?

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 19 mei 2011 at 08:24

  Oh dit zijn leuke setjes, ik heb Clinique wel gebruikt en ja je moet ervan houden. Omdat deze parfumvrij zijn heb je met sommige producten heel erg dat er een chemische geur je te gemoed komt. Enige wat ik lekker vond was de dagcrème en ook omdat die heel snel in trok.
  My recent post Review- Dr Organic Rose Otto Facial Serum

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 19 mei 2011 at 07:46

  Ik heb nog nooit iets gebruikt van Clinique. De Redness Skinkit trekt mij wel aan, omdat ik veel last heb van rode plekken.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.