Fashion

De Betty Ball

24 mei 2011


Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om mijn voorgevormde BH’s te kunnen wassen in de wasmachine zonder dat ik bang hoefde te zijn dat ze er misvormd uitkwamen. Eerder waste ik deze BH’s met de hand, maar dit is nu niet meer nodig vanwege de uitvinding van de Betty Ball. Een bal waar je je voorgevormde (of elke andere BH) in kan stoppen waardoor deze een wasmachinebeurt zou overleven.

Van de webwinkel Suit of Sin kreeg ik deze Betty Ball thuisgestuurd. Een kunststof bal met een diameter van 17,5cm. Door je BH er op de volgende manier in te leggen: bal open, binnenbal omhoog klappen, cup in de ene kant, binnenbal terugklappen, andere cup eroverheen en bal sluiten kan je hem vervolgens in de wasmachine doen.

Maar… Zoals je aan bovenstaande afbeelding al een beetje kan zien, heb ik niet zoveel aan deze handige uitvinding. Mijn cupmaat en daardoor mijn BH’s zijn te groot voor de Betty Ball. :( Ik zou de voorgevormde cup er aan de randjes in moeten duwen en dan krijg ik alsnog een misvormde BH. Jammer! Ik denk dat wanneer je tot maximaal cup D hebt er geen problemen zijn en je de Betty Ball wel gewoon kan gebruiken. Ik zie nu dat er een Betty Ball XL in de maak is, goed nieuws voor de vrouwen met een cupmaat groter dan 85D!

Bij Suit of Sin verkopen ze lingerie uit het midden- en hoogsegment in een afwisselende collectie. Naast lingerie kan je er ook terecht voor badmode, accessoires en loungewear. De verzendkosten bedragen €4,95. Bij bestellingen boven de €100,00 betaal je geen verzendkosten en krijg je tijdelijk een Betty Ball t.w.v. €14,95 cadeau. Je kan bij suitofsin.nl betalen via creditcard of iDeal en je hebt je bestelling vervolgens binnen 24 uur in huis.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van alexx
  Reply alexx 11 november 2011 at 15:42

  Ik heb er 2 gekocht en ik vind ze geweldig! Eindelijk van de handwasjes af.
  Voor mijn gevoel worden mijn BH’s veel schoner dan in een handwasje.
  Ze zijn nu in de aanbieding bij Marskramer voor 8,99.

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 9 oktober 2011 at 00:26

  Ik las net over deze prachtige uitvinding, wist niet van het bestaan. Was mijn voorgevormde en padded bh’s altijd op de hand en de simpelere in zo’n zakje. Maar de Betty Ball lijkt me een uitkomst. Ook ik zou dan de XL moeten hebben.
  Inmiddels is ie wel te koop lees ik her en der. Ben eigenlijk heel erg benieuwd of jij hem al hebt aangeschaft en wat je ervaringen ermee zijn?
  Hoop dat je dat even wil laten weten. Bedankt alvast!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 oktober 2011 at 09:37

   Ik heb de XL variant nog niet aangeschaft :-)

 • Avatar van @Miss_Roxx
  Reply @Miss_Roxx 6 juni 2011 at 13:11

  Hm, jammer dat het niet paste! Vroeg me ook al af of het iets voor mij is, gezien ik mijn beha's ook altijd op de hand was. Dus ben benieuwd of de XL-bal beter is….

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:41

  Als je er genoeg andere was bij in hebt zitten dan valt het reuze mee :)

 • Avatar van @Leon10eke
  Reply @Leon10eke 26 mei 2011 at 14:35

  Klinkt goed. Maar wij wassen altijd s nachts en dan zo'n rammelende bal in de wasmachine lijkt me niet prettig. Hier doen ze ze altijd in een waszak en na het wassen gelijk in vorm terug brengen en ophangen (wasmachine heeft timer, dus stellen we zo in dat hij sochtends klaar is als de hulp komt) .

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 mei 2011 at 21:43

  Ik zou ook een xl moeten haha, maar ik weet het niet, ik geloof dat ik toch bij de waszakjes blijf, dat werkt goed bij mij.

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 24 mei 2011 at 15:46

  Ik heb er een van Blokker sinds kort! Bij mij past het gelukkig wel en ben blij dat ik van mijn handwasjes af ben want echt heeeel erg schoon wordt het daarmee toch niet vind ik altijd. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2011 at 23:10

   Nee inderdaad, en op deze manier worden ze zonder misvorming toch lekker fris ^_^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 24 mei 2011 at 14:56

  Dat is zo handig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 24 mei 2011 at 14:05

  Fijn om te horen dat ze met een Betty Ball XL in de maak is, ik had nl. hetzelfde probleem als jij ;-)

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 24 mei 2011 at 13:10

  Dat kijkt me wel handig! Ik gooi eigenlijk zo mijn beha's in de wasmachine maar wel in een waszakje.
  Misschien is dit wel een slimme oplossing. Jammer voor je dat het niet paste.
  My recent post Facebook &amp Bloglovin’

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 24 mei 2011 at 12:58

  Ik had hier nog nooit van gehoord, handige uitvinding!
  My recent post NOTD Pool Party At Night

 • Avatar van roos
  Reply roos 24 mei 2011 at 12:28

  Handig!
  Ik heb daar een zak voor. Ik heb die een keer gekregen bij de BH winkel.
  My recent post Gewonnen!

 • Avatar van Divaofgeneva88
  Reply Divaofgeneva88 24 mei 2011 at 11:13

  Dit ziet er echt heel erg goed uit! Ik ga eens even kijken op de site! Dank je wel voor de handige tip!

 • Avatar van acrazylady
  Reply acrazylady 24 mei 2011 at 10:16

  handig dat die bestaat alleen jammer dat hij niet zo heel erg groot is. voor mij was hij ook al te klein geweest

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 24 mei 2011 at 09:59

  Ziet er goed uit! Jammer dat jouw bh's er niet in pasten, zonde!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 24 mei 2011 at 09:50

  Ja die bal lijkt me echt geweldig, maar idd ik zit al steeds te wachten totdat de XL uitkomt… ik heb per ongeluk mijn nieuwe vreselijke dure bh pas verknald dorodat ie per ongeluk in de wasmachine was beland… :( hihi Betty Bal mag dus weleens gaan opschieten met die XL ;-)
  My recent post Verhuisd

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 24 mei 2011 at 09:20

  Haha wat een leuke uitvinding ! Ik smijt ze ook gewoon zo in de wasmachine, nooit geen problemen mee gehad.
  My recent post Cliniques 3 -Stappenplan

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 24 mei 2011 at 09:06

  Ik steek mijn BH's altijd in een lingeriezakje en die zijn nooit misvormd uitgkomen
  My recent post Dont shoot the wedding!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 24 mei 2011 at 08:42

  Ik heb eigenlijk nooit misvormde bh's en ik doe ze alleen in een waszakje…Ik vind hem erg prijzig, zeker wanneer je meerdere bh's in een keer wilt wassen.

 • Avatar van LieverLoeder
  Reply LieverLoeder 24 mei 2011 at 08:01

  hmm jammer dat je er niet zo veel aan hebt maar het lijkt me wel handig.. ( als het dus wel past hihi)

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 24 mei 2011 at 07:56

  Ik heb inderdaad regelmatig misvormde bh's haha! Niet zo handig… 't zijn toch vaak duren dingen!
  My recent post BeautyPolish op Tumblr

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2011 at 23:09

   Uhuh! Goede BH's kunnen best in de kosten lopen… :o

 • Avatar van _Milady_
  Reply _Milady_ 24 mei 2011 at 07:32

  Hmm, grappige uitvinding! Maar ik gooi m'n bh's altijd gewoon zo in de wasmachine, nooit problemen mee gehad eigenlijk…
  My recent post OraBrush- de oplossing voor een slechte adem

 • Avatar van @Km890
  Reply @Km890 24 mei 2011 at 07:31

  Oh my, wat ontzettend handig! Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond.
  My recent post Weg dromen met OPI

 • Avatar van SBeautylicious
  Reply SBeautylicious 24 mei 2011 at 07:24

  Wel jammer dat het niet paste, je zou zeggen dat het wel moet lukken. Hopelijk dat ze de XL snel klaar hebben.
  My recent post Mijn nieuwe aanwinsten

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 24 mei 2011 at 06:39

  Jammer dat het niet paste zeg! Ik vind het eigenlijk wel raar dat ie niet standaard wat groter is.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.