Eten & drinken Fashion Huis & interieur

Holy Stitch! Jubileumeditie 28 & 29 mei 2011

27 mei 2011


Vandaag wil ik even aandacht geven aan de 5e editie van Holy Stitch! In de voormalig gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden kan je komend weekend terecht voor een tweedaags Do It Yourself (DIY) & crafty markt. Kijk mee voor meer informatie.

“Tijdens dit bijzonder evenement presenteren en verkopen ruim 50 vlijtige fröbelaars hun standwaar vanuit een eigen gevangeniscel, waardoor standhouders als het ware voor twee dagen over een klein winkeltje beschikken in een wel heel unieke omgeving. Op deze manier vormt Holy Stitch een ludiek portaal voor rasechte handwerkprofessionals, maar is deze beurs ook een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld mama’s met een webwinkel of jonge designers om uit de schaduw te stappen en hun maaksels aan de buitenwereld te tonen.

Alle standhouders onderscheiden zich door het maken van eigenzinnige producten met vooral veel kleur en een eigenwijze inslag, maar met een dikke knipoog naar het nuffige imago dat handwerk eigenlijk nog steeds een beetje heeft. Ook is er ruimte voor echte vintage in de vintagehoek en lekker veel retroprintjes, voor de gelegenheid in een hip jasje gestoken.”

Ook wordt er voor een ouderwetse loterij gehouden waarvan de opbrengst aan de Dierenambulance wordt geschonken. Bij besteding van minimaal €15,00 ontvang je een tegoedbon voor een Holy Stitch goodiebag en kan je meedoen aan één van de vele workshops. Voor kinderen is er een opvang waar ze kunnen knutselen, geschminkt kunnen worden en ook is er gezorgd voor limonade en wat lekkers. Voor de meegesleepte mannen is er een partytent ingericht met tafelvoetbal en een pokertafel.

Hip haken, eigenwijze softies, amigurimi, vintage, vrolijk viltwerk en overheerlijke cupcakes… Ben jij er bij?

Het is dat ik dit weekend zelf andere plannen heb (werken, verjaardag en Vakbeurs Uiterlijke Verzorging) anders was ik zeker gegaan. Heb jij een leuke handwerkhobby?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 29 mei 2011 at 21:21

  Leuk! jammer ben te laat :D
  My recent post Dhin &amp Djesss haul

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 mei 2011 at 13:40

  Dat kende ik helemaal niet :( Maar dat klinkt wel heel leuk. Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx
  My recent post Stageverslag 2 Meer als 5 weken verder…

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 27 mei 2011 at 11:03

  Waarom wist ik dit niet :P Ik woon in Leeuwarden maar heb er nog helemaal niets van gezien qua promotie :S Maar helaas heb ik nu al plannen voor t weekend:( Maar ik ben best wel van de handwerk, ik maak namelijk zelf sieraden, kaarten enz.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:33

   Dat is wel jammer dat je er niks van af wist, zeker als je in Leeuwarden zelf woont. Was leuk geweest voor jou! :D

 • Avatar van Loeder
  Reply Loeder 27 mei 2011 at 10:51

  ik wou dat ik een handwer hobby had maar heb er helaas te weinig geduld voor hihi maar als ik dan mensen bezig zie of wat ze gemaakt hebben denk ik wel oohhh wat leuk om te doen, dat wil ik ook doen.
  My recent post Purina One The Insiders

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 27 mei 2011 at 08:26

  Awwwh wat super zeg! Dat was wel wat voor mijn forummeiden van P2C geweest, tis jammer dat Leeuwarden echt keiver ligt anders was ik zeker even gaan kijken B)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:33

   Inderdaad jammer van de afstand, anders was het er (voor mij ook) misschien nog wel tussen te plannen om even langs te gaan…

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.