Beauty

KOH Purifying Nail Bath

20 mei 2011


Enige tijd geleden mocht ik een bestelling bij Zalando plaatsen (klik hier voor dat artikel). Ik bestelde toen de navulverpakking van KOH Cosmetics Purifying Nail Bath. Dit zijn bruisballetjes voor een nagelbadje vol essentiële oliën en voedende extracten voor de nagels en nagelriemen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring met dit product.


In de schattige verpakking zitten 25 bruisballetjes waarmee je 25 nagelbadjes voor beide handen per keer kan maken. Er zit o.a. zeewier, smeerwortel en tea tree olie in die direct tot in de nagelriemen intrekken en deze verzachten en verzorgen. De citroenolie in dit product zorgt er tegelijkertijd voor dat de natuurlijke kleur van de nagels wordt versterkt en herstelt.

Het enige wat je nodig hebt is een bakje met lauwwarm water en één bruisballetje. Zodra je het balletje in het water laat vallen begint deze snel rond te draaien en kleurt het water snel compleet wit. Er komt een lekkere zacht kruidige en rustgevende geur vanaf wat erg lekker is als het begin van bijvoorbeeld een manicure.


Zoals je ziet wordt het water echt ondoorzichtig wit. Ik maak mijn nagels eerst nagellakvrij en laat ze dan een tiental minuutjes in het badje weken. Als ik erna mijn handen afdroog voelen mijn nagels en nagelriemen zacht en gevoed aan waardoor de nagelriemen eenvoudig terug zijn te duwen en een nagelolie of ander verzorgend product lekker snel intrekt. Mijn nagelrandjes lijken na enkele keren een stukje witter en dat ziet er weer fijn verzorgd uit.

Ik vind dit een fijn product om je nagels eens extra te verzorgen of aan het begin van een manicure te gebruiken. Deze navulverpakking kost €16,50 en de verpakking met een mooie pot kost €24,95. Producten van KOH zijn verkrijgbaar via Zalando, bij diverse luxe parfumerieën, in de KOH Flagship Store (Bijenkorf te Amsterdam) en via de website van KOH.

Met welk product verzorg jij je nagels eens extra als ze dit nodig hebben? Ik ben benieuwd! ^_^

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 23 mei 2011 at 23:45

  KOH is een super merk, jaren terug heb ik het gebruikt. Enige wat ik nu nog gebruik na jaren is de glasvijl van KOH, omdat die gewoon niet stuk gaat en zijn werk nog perfect doet.
  De bruisballetjes zijn ook lekker, maar ik vind ze ook best wel prijzig. Aan de andere kant, als het erg fijn is moet het niet uit maken. Ik zelf vind de peeling een aanrader, die maakt je handen echt heel erg zacht en dan lekker in masseren met de handcrème.
  My recent post Mijn nieuwe aanwinsten

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 23 mei 2011 at 08:43

  Klinkt goed! Op dit moment gebruik ik eigenlijk niet zoveel om mijn nagels extra te verzorgen. Uiteraard wel handcreme (meestal van Rituals) waarmee ik ook de nagelriemen insmeer.

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 22 mei 2011 at 10:34

  Tof idee!
  My recent post Dont shoot the wedding!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 21 mei 2011 at 10:05

  Wanneer je de versie met het badje koopt is alleen het badje al zeker €20 waard (ik vind hem persoonlijk erg mooi) en als je de navulverpakking kopt betaal je nog geen €1 per bad omdat je 25 balletjes krijgt. Omgerekend is het eigenlijk niet zo duur ;)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 21 mei 2011 at 10:03

  Ik heb de versie met het badje gekocht bij de Douglas en ben er heel blij mee :) ik vind alleen het badje te klein en gebruik het daarom als voorraadpot voor de balletjes, omdat de pot er erg mooi uitziet kan dit prima :) verder is het een heel fijn product en de geur is inderdaad erg rustgevend en geeft je een soort spa gevoel

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 21 mei 2011 at 00:14

  Klinkt erg fijn maar vind het toch best prijzig.
  My recent post Big Lushcouk haul

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 20 mei 2011 at 23:33

  Oh dat klinkt goed! Lijkt me erg fijn deze, mini bruisballetjes voor sterke nagels!
  My recent post OPI Vakantiebestemmingen

 • Avatar van beautyblacknesz
  Reply beautyblacknesz 20 mei 2011 at 20:43

  aahh lekkaa!

  xxx

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 mei 2011 at 20:08

  Het klinkt wel heel fijn. Wel een beetje prijzig. Maar het resultaat is goed.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 20 mei 2011 at 18:14

  O dat klinkt echt heel fijn, jammer dat het toch wat aan de prijs is :(
  My recent post Ik ga naar Spanje!

 • Avatar van roos
  Reply roos 20 mei 2011 at 16:38

  Oh dat lijkt me echt erg fijn!
  My recent post Waar is eten nog meer goed voor

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 20 mei 2011 at 16:26

  Dit is een produkt, dat ik zeker zou aanschaffen! Mijn nagels kunnen wel een opkikker gebruiken… Ik vind de prijs prima. Deze gaat zeker op mijn lijstje bij mn volgende zalando bestelling!

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 20 mei 2011 at 16:19

  oh ik zoek nog zoiets, super nice! heb je misschien ook een meer budget variant, haha?
  My recent post To compare- black holos

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2011 at 15:29

   Je zou natuurlijk met wat eigen ingrediënten ook een handen/nagelbadje kunnen maken, maar echt een vervanging voor deze bruisballetjes zou ik zo niet weten…

 • Avatar van make up blog
  Reply make up blog 20 mei 2011 at 16:08

  ziet er interessant uit
  My recent post Diadermine express 3 in 1 cleansing water

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 20 mei 2011 at 14:48

  Wow, ziet er goed uit :) Alleen beetje prijzig zoals Yasmine hier boven zegt ;)
  My recent post Smile music video is released!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 20 mei 2011 at 14:39

  Ooh heerlijk zeg, een handen badje :)
  My recent post Wreck this Journal update 1

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.