Huis & interieur

Lichtjuwel biologische huisparfums

7 mei 2011


Is het niet een prachtig setje om te zien? Dit is echt een perfect cadeau voor iemand die je dierbaar is, het zijn de bijzondere huisparfums van Lichtjuwel. Niet alleen ruiken ze heerlijk, je komt er ook gelijk van in de juiste stemming. De handgemaakte ecologische en biologische huisparfums hebben elk hun unieke werking op de geest en op ons gevoel. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

De Lichtjuwel huisparfums worden uitsluitend gemaakt van biologische alcohol en 100% natuurlijke etherische oliën afkomstig van biologisch geteelde planten. Hierdoor bevatten ze geen giftige grondstoffen of conserveringsmiddelen. De etherische oliën zorgen voor ontspanning en verbeteren je stemming, prestaties en zelfs je productiviteit. De oeroude kennis van aromatherapie wordt zo gecombineerd met een fijn huisparfum.

De set van 3 verschillende geuren komt in een mooi doosje en is met een mooi lint erom klaar om cadeau te geven. Ik heb de versie ‘More than Love’ waarin de geuren Succes (erfolg), Liefde (liebe) en Inzicht (klarheit) zitten met elk 15ml. inhoud. Deze huisparfums worden met de hand gemaakt in een klein atelier in München waar ze bewust een actieve bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu door het gebruik van wildgeplukte vruchten, biologische grondstoffen en gerecycled papier in hun verpakkingen.

Inzicht
Bepaal je prioriteiten, structureer je gedachten, benut je kansen en sta open voor nieuwe perspectieven. De combinatie van bergamot, rozemarijn, kardemom, tonkabonen, citrus en sinaasappel zorgt voor o.a. een prikkeling van de zintuigen, ontspant, motiveert en wakkert je creativiteit aan.

Succes
Definieer je doelen, (her)vindt de wilskracht in jezelf en prikkel je fantasie. De combinatie van sandelhout, laurier, wierook, cutrus en bergamot zorgt voor o.a. een verbeterd uithoudingsvermogen, doorzettingskracht, helderheid, een scherpere concentratie en zelfvertrouwen.

Liefde
Wordt bewust van je eigen charisma en laat het stralen. Open je hart en geniet van het effect van je schoonheid. De combinatie van rozen, balsamico, vanille, citroengras, geranium en palmroos zorgt voor o.a. warmte, veiligheid, een gevoel van lichtheid en sensualiteit.

Zoals je merkt zijn deze exclusieve huisparfums elk volkomen uniek en bevat het een combinatie van perfect op elkaar afgestemde etherische oliën voor elke stemming.

Ik gebruik deze huisparfums graag en pas deze dan ook echt toe op mijn stemming of mijn planning voor de dag. Enkele spraytjes in elke hoek van de kamer zorgt ervoor dat je huis verrassend lang ruikt naar één van de heerlijke geuren. Het geeft zo een beetje het effect van een oliebrander of een geurkaars.

Het bijzondere van deze Lichtjuwel huisparfums vind ik de combinatie van aromatherapie en edelsteentherapie/kristaltherapie. De geuren zorgen voor ontspanning, innerlijke balans en natuurlijke genezing terwijl de stenen zorgen voor evenwicht tussen lichaam en geest.

Onderin het flesje Liefde zit een rozenkwarts, de steen van de liefde, die je helpt om oude zorgen los te laten en je hart opent voor romantiek, harmonie en nieuwe sensaties.

Onderin het flesje Inzicht zit een heldere kwarts, een steen voor duidelijkheid en perspectief die zorgt voor focus en helpt om deze kwaliteiten toe te passen.

Onderin het flesje Succes zit een Amethist, de steen van spiritualiteit, laat je met alertheid en een verbeterd inschattingsvermogen je doel bereiken.

Zoals je misschien al kan merken ben ik heel erg enthousiast over deze huisparfums van Lichtjuwel en ik gebruik ze dan ook graag. Echt één favoriet heb ik niet, omdat ik naar gelang mijn stemming één van de geuren uitkies en deze ervoor zorgt dat die op dàt moment het best bij mij past. Dit is een heerlijke en unieke ervaring. Wederom jammer dat er nog geen geurcomputers bestaan…

Naast deze set van van drie 15ml. flacons met de geuren Inzicht, Succes en Liefde (€49,95) zijn er ook grote flacons van te koop die elk 100ml bevatten en €49,95 per stuk kosten. Deze zijn ook verkrijgbaar in de geuren Rust, Geluk en Sensualiteit met elk hun unieke werking.

De Lichtjuwel huisparfums zijn te koop bij de webwinkel EcoFavourites.nl waar je kan betalen via iDeal of PayPal. De verzendkosten bedragen €4,75 per bestelling en komen te vervallen bij een bestelling boven de €100,00.

Gebruik jij wel eens interieurparfums? Welke geuren spreken jou het meeste aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 mei 2011 at 07:52

  Mooie flessen, en ik zou ze ook best wel eens willen proberen. De prijs is wel iets waar ik over twijfel.

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 8 mei 2011 at 13:53

  Klinkt goed! Mooie foto's! Helaas wel duur, 50 euro

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 7 mei 2011 at 20:58

  Prachtig! Krijg echt de drang om ze te bestellen <3

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 7 mei 2011 at 20:14

  Wauw, die zou ik zeker eens willen proberen! Naast dat ik de flessen zeer mooi vind spreekt mij d combi van aromatherapie en kristaltherapie zeer aan! Ht lijkt me erg fijn, ik ga zeker de website bekijken.
  My recent post Verkleurde nagels

 • Avatar van BeautyForGirls
  Reply BeautyForGirls 7 mei 2011 at 19:17

  Prachtige foto's. Ze lijken mij heerlijk ruiken.
  Liefs, xx

 • Avatar van celeste
  Reply celeste 7 mei 2011 at 15:55

  Mij viel het ook al op, wat een mooie foto's.

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 7 mei 2011 at 15:54

  Wat een prachtige foto's heb je ervan gemaakt zeg! <3 Ik heb ze in het echt gezien bij jou en ik vind ze erg mooi, ze ruiken ook nog eens heerlijk ^_^
  My recent post Maybelline – Luscious Gloss in ‘Berry Bella &amp Cherry Bloom’

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2011 at 09:01

   Dankjewel voor de complimentjes op de foto's! ^_^

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 mei 2011 at 14:27

  ziet er mooi uit inderdaad :D
  My recent post Preview Shoot 25-4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.