Beauty

L’Oréal Professionnel Curl Contour & Oilixir

5 mei 2011


L’Oréal Professionnel komt met enkele nieuwe haarproducten die ik graag met jullie wil delen. Het gaat om een heerlijke pre-shampoo olie vol biologische argan olie en een nieuwe haarlijn speciaal voor vrouwen met golvend en/of krullend haar die voor de perfecte balans tussen voeding en definitie zorgt. Kijk mee voor meer informatie.

Uit de Série Nature lanceert L’oréal Professionnel Oilixir. Dit is een voedende pre-shampoo waar naast argan olie ook vitamine E, D en A, essentiële lipiden, antioxidanten, omgea 6 bestanddelen en essentiële vetzuren inzitten die de haarvezel voeden zodat deze beschermd is tegen uitdroging. 100% van de ingrediënten heeft een natuurlijke oorsprong, 95% van de ingrediënten komt van biologische teelt en de geur is 100% natuurlijk. 50ml, €19,40.

Voor de vrouwen met golvend/krullend haar komt er ook de nieuwe Curl Contour lijn uit. Dit haartype kenmerkt zich doordat het sneller dof of pluizig wordt en heeft producten nodig die de perfecte balans tussen voeding en definitie kunnen bieden. Deze producten zijn perfect op elkaar afgestemd om krullen te laten glanzen en hun natuurlijke vorm en veerkracht te herstellen. De serie bestaat uit een shampoo (250ml, €12,15), spray (125ml, €14,55) en een masker (200ml, €16,45).

De producten van L’Oréal Professionnel zijn exclusief verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel salon. Voor meer informatie: lorealprofessionnel.nl.

Ik ben zelf vooral heel nieuwsgierig naar de Oilixir. Dit lijkt me een geweldig product om af en toe eens te gebruiken als je haar wel wat extra voeding, glans en zachtheid kan gebruiken.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van dhiniNL
  Reply dhiniNL 5 mei 2011 at 14:28

  Ik ben ook erg benieuwd naar Oilixir
  My recent post Ebay aankopen 1

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 5 mei 2011 at 12:56

  De Oilixir klinkt goed, heb er al iets over gelezen op een andere blog
  My recent post The Body Shop Eyeshadow N° 01 en N°38

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 5 mei 2011 at 09:53

  Oeh, klinkt veelbelovend. Ben benieuwd.

 • Avatar van Freya
  Reply Freya 5 mei 2011 at 08:02

  Ik ben ook erg benieuwd naar Oilixir! Zijn de producten ook in BE al verkrijgbaar?
  My recent post Sublime Bronze Express Pro

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2011 at 09:08

   Ik heb navraag gedaan bij het perscontact hierover, zodra ik antwoord heb hoor je het van me :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.