Fashion Media

Magazine tip: Glamour + gratis zonnebril

25 mei 2011


Glamour is niet voor niks uitgeroepen tot ’tijdschrift van het jaar’, voor mij is het ook één van de leukste magazines voor o.a. fashion en beauty. Ik wil de tip deze keer zeker even doorgeven omdat je bij het juni nummer een gratis zonnebril krijgt. Een wel heel erg leuk model wat door zowel vrouwen als mannen gedragen kan worden. Een sneak peek van de binnenkant van deze uitgave?


Deze maand staan er o.a. 541 verschillende zomerlooks in, een interview met 53 mannen over de liefde, is hij 30% korting waard tijdens de Mango ladies night en verschillende items over celebrity’s, fashion, beauty en meer. En dat allemaal voor slechts €3,95.

Eén van de leuke en originele rubrieken vind ik de “Hé, het is oké…” waarvan je er hierboven een paar kan lezen. De meesten zijn voor mij best herkenbaar ;)

… om het beklimmen van de Kilimanjaro dit jaar nièt op je verlanglijstje te hebben staan.

… om bij wijze van lunch een heel pak boterkoeken te nuttigen om vervolgens tegen iedereen die het maar horen wil te klagen dat je misselijk bent.

… als je op je 30ste nog steeds happy wordt van alles wat roze is, glittert en naar aardbeien ruikt.

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift om een paar uurtjes mee door te komen op de bank, in je luie stoel of op het strand? Dan is de Glamour een aanrader! Het tijdschrift Glamour is online te koop bij MagVilla.nl. De verzendkosten bij MagVilla bedragen nooit meer dan €1,95 per bestelling.

Welke tijdschriften lees jij graag? Ben jij ook zo’n sucker voor leuke cadeautjes bij tijdschriften?

Liefs,
Desirée

Dit tijdschrift is mij toegestuurd door MagVilla.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rieneke Steeghs
  Reply Rieneke Steeghs 28 mei 2011 at 23:46

  Ik heb 'm ook! Toffe bril en de Glamour bewaar ik voor mijn vakantie volgende week (en dan komt de bril ook van pas ;-)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 25 mei 2011 at 19:56

  Heb die een tijdje terug al gekocht, hehe :D Leuk cadeautje :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 25 mei 2011 at 19:31

  Ik vind kadootjes ook altijd leuk, en de Glamour lees ik ook wel, alleen deze keer zal ik hem niet perse voor het kadootje halen, aangezien ik een bril nodig heb, en dus ook een zonnebril op sterkte. ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 mei 2011 at 14:02

  Ik lees altijd de glamour. Leuke actie.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 25 mei 2011 at 13:48

  Leuk! Vind cadeautjes bij tijdschriften altijd leuk ^^ wie niet overigens. Het is ook best een leuke zonnebril trouwens.

  My recent post Het zusje is er bijna!

 • Avatar van Loeder
  Reply Loeder 25 mei 2011 at 13:25

  ik heb een abbo, maar anders had ik em zeker gekocht, liede voor cadeautje bij boekjes :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 25 mei 2011 at 12:42

  Ik lees de Glamour ook graag! Draag ook altijd zo'n zonnebril!
  My recent post Mexx Magnetic Woman

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 25 mei 2011 at 12:04

  ik heb een abbo op de glamour :D
  het he het is oke rubriek vind ik ook altijd zo leuk

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:38

   Ja he? Zo'n lekkere herkenbare items erin ^_^

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 25 mei 2011 at 11:01

  Bedankt voor ded tip! Ik heb net gelijk de Glamour gehaald! Zo de zonnebril proberen, ik vind eigenlijk veel verschillende tijdschriften leuk hangt van mijn stemming af! :)
  My recent post Facebook &amp Bloglovin’

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:38

   Wat leuk dat je hem gelijk gehaald hebt! Hoop dat je de zonnebril ook leuk vindt? :)

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 25 mei 2011 at 10:32

  Ik lees de glamour als ik op vakantie ga. Hij lekker dik om tijdens de reis te lezen!
  My recent post Eyeslipsface lipstick Gypsy

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 25 mei 2011 at 08:43

  Glamour is leuk! Ik lees t eigenlijk al jaren, sinds dat t hier in de NL winkels lag. Maar ik koop eigenlijk best vaak tijdschriften. Ben niet echt trouw, wat dat betreft. Heb ook de Beauty+ vorige maand gehaald; ook wel eens leuk om te lezen! En de Flair en de Grazia koop ik bijna elke week.

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 25 mei 2011 at 08:39

  Leuk dat je het erbij krijgt, op zich gaat deze bril nog wel… maar ik blijf het mannenbrillen vinden. Ik zie ze overal en er zijn vrouwen waarbij het staat, maar ook genoeg die het op hebben dat ik denk.. oh dat had je niet moeten doen.

  En Glamour lees ik heel af en toe.

 • Avatar van Camilla
  Reply Camilla 25 mei 2011 at 07:44

  Jaaaaaaaaaa ik heb de glamour al jaren! En heb ook de zonnebril! Leuk zo'n aviator-model, he? Had ik ook nog niet!

  xxx Camilla
  My recent post Maybelline Forever Strong Pro Nagellakjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:37

   Ja, het Aviator model is erg leuk maar het moet je wel staan. Mij staat dit model niet zo, maar mijn man weer helemaal geweldig! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.