Beauty

Max Factor Liquid Effect Pencils – review, foto’s en swatches

25 mei 2011


Ongeveer 2 weken geleden was ik, samen met een kleine selectie lieve bloggers, op uitnodiging bij een heerlijke perslunch in een mooi hotel in Amsterdam om kennis te maken met de nieuwste Max Factor producten en kregen we van visagiste Marie-Sophie Steenaert een demonstratie. Vandaag wil ik jullie graag de nieuwe Liquid Effect Pencils laten zien in de 5 prachtige kleuren die vanaf 1 juli in de winkels zullen liggen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een review.

“De Liquid Effect Pencil is de moderne versie van de eyeliner die de eenvoudige applicatie van een oogpotlood met het lang houdende effect van een vloeibare eyeliner combineert. De kleuren Lilac Flame, Black Fire, Silver Spark, Brown Blaze en Violet Voltage zijn goed te combineren met de nieuwe en bestaande Smokey Eye Effect Eyeshadow kleuren. Met het gummetje aan het uiteinde van de eyeliner kun je de lijntjes vervagen. Dit levert een enorme hoeveelheid verschillende looks op, van simpel maar effectief tot edgy en extreem. Voor een superstrak lijntje kan je deze eyeliner gewoon slijpen.”

Deze oogpotloden zijn een nieuwe aanwinst voor Max Factor voor de Eye Effects Collection. De Smokey Eye Effect Eyeshadow en False Lash Effect Fusion Mascara die ook tot deze collectie behoren zal ik in afzonderlijke artikels aan jullie laten zien.

Hier zie je de swatches van alle 5 kleuren op een rij. Van boven naar beneden:Lilac Flame, Silver Spark, Brown Blaze, Violet Voltage en Black Fire. De bovenste 2 hebben een licht metallic achtige glans en de andere 3 zijn mat. Zoals je ziet geven ze een mooie pigmentatie af. De potloodjes voelen zacht en creamy aan en gaan na enkele tellen ‘opgedroogd’ te zijn op/rond je oog de rest van de dag nergens meer naartoe. Ze zijn smudgeproof en overleven ook enkele traantjes/regendruppels. De matte kleurtjes doen het ook erg goed op de waterlijn.

Met het gummetje aan de achterkant kan je direct na het aanbrengen van het oogpotlood het lijntje vervagen om hem zo wat zachter te maken of te blenden, maar hier moet je wel snel bij zijn anders is het lijntje al ‘opgedroogd’ en kan je hem absoluut niet meer uitvegen.

Ik ben onder de indruk van de oogpotloodjes en kan ze dan ook zeker aanraden eens uit te proberen. De Liquid Effect Pencils liggen vanaf 1 juli aanstaande in de bekende drogisterijen voor €10,99 per stuk. Voor tips van Marie-Sophie en meer informatie neem je een kijkje op MaxFactor.nl.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 27 mei 2011 at 15:52

  Ik heb er ook 3, ga ze nog testen ben er wel heel blij mee totnutoe!
  My recent post Review- MAC Surf Baby! My Paradise powder

 • Avatar van roos
  Reply roos 26 mei 2011 at 13:33

  Lijken me erg fijne oogpotloodjes!
  My recent post Gewonnen!

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 25 mei 2011 at 20:33

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 25 mei 2011 at 19:33

  Ze zien er mooi uit!

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 25 mei 2011 at 17:37

  Ziet er wel erg goed uit! Ik ben er nu toch wel erg benieuwd naar, het zijn ook mooie kleuren ;D
  My recent post Random

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 mei 2011 at 14:55

  mooie kleuren :D
  My recent post Catrice C03 Lavender Breeze

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 25 mei 2011 at 14:47

  Oww dat ziet er goed uit zeg!!
  Ga ik zeker eens naar kijken! :)

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 25 mei 2011 at 14:44

  Klinkt goed en wat een fijne kleuren
  My recent post Eyeslipsface lipstick Gypsy

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 mei 2011 at 14:37

  Ze zien er heel leuk uit. Mooie kleuren ook :)
  Liefs, xxxx
  My recent post Syoss Styling Tools

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 25 mei 2011 at 14:36

  De swatches zien er goed uit en dat gummetje is erg handig! Ik heb zelf ook een smudge kwastje, maar als je verschillende kleuren gebruikt is het wel zo handig als je op elke kleur zo'n gummetje hebt zitten. :D
  My recent post Samsung Galaxy S 2 of Blackberry Torch

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:37

   Ja, het werkt ook zeker heel handig. Altijd bij de hand als je het potlood gebruikt :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.