Fashion

Nieuw! Mexx herfst accessoires

16 mei 2011


Ondanks dat de lente (gelukkig!) nog niet is afgelopen en de zomer zelfs nog moet beginnen wil ik jullie wel graag kennis laten maken met de nieuwste accessoires en trends van Mexx voor deze aankomende herfst. Er zitten namelijk wel heel erg leuke items tussen! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Met een terugblik naar het verleden, creëert Mexx een prachtige collectie accessoires, geïnspireerd op unieke historische stijliconen zoals Louis XIV en Marie Antoinette. Ervaar het uitzonderlijke verlangen naar romantiek, sensualiteit en rust, maar dan wel met de moderne twist die we van Mexx gewend zijn.

De accessoirecollectie bestaat dit najaar uit een scala aan schitterende items, die stuk voor stuk een weldaad aan inspiratie bieden. Een mix aan stijlvolle tassen, schoenen, sjaals en sieraden in warme, diepe kleuren, vol speelse accenten, vloeit samen tot een adembenemende collectie die een ware lust voor het oog is.


Tassen

Een mooie tas is natuurlijk dé ultieme accessoire, die bovendien ook nog eens super functioneel is. De herfst/winter tassencollectie wordt gekenmerkt door zijn subtiele, uiterst geraffineerde afwerking met geven deze tassenreeks haar fashionable, speelse karakter. Leren tassen in zachte kleuren, waaronder oudroze, beige en taupe, aangevuld met traditioneel zwart zetten de toon, waarbij er boven dien – speciaal voor de hardworking women – veel aandacht is geschonken aan de functionaliteit, waardoor de tassen van Mexx ultrafunctioneel in het gebruik en ideaal voor ‘on the run’ zijn.


Schoenen

Dit najaar staan enkellaarsjes centraal, variërend van hippe sleehakmodellen in schitterend suède, tot stoere varianten met coole leeraccenten en classy voetversierders met een moderne blokhak. Metalen ritsen en leren bandjes geven de collectie een verfrissend speels accent. Chic zwart leer wordt gecombineerd met suède in herfsttinten, zoals cognac, beige, bruin en blauw. Binnen deze fantastische collectie is er volop ruimte voor iedere stijl, van hip tot klassiek en van stoer tot modern.

De accessoires van Mexx zijn over het algemeen van goede kwaliteit en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Voor alle bovenstaande producten (en de rest van de herfstcollectie) kan je vanaf deze zomer terecht in de Mexx winkels en via Mexx.nl.

Ik vind de aankomende herfstcollectie van Mexx er zeker leuk uit zien. Sommige enkellaarsjes en tassen vind ik persoonlijk erg leuk en ik ben heel benieuwd om ze te gaan bekijken wanneer ze in de winkels liggen. Wat is jouw 1e indruk?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 16 mei 2011 at 22:31

  Ah, die tassen zijn geweldig :D
  My recent post Im seeing Marco Borsato live tomorrow!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 16 mei 2011 at 19:33

  Sommige schoenen zijn best leuk. Leuke tassen.
  Liefs, xxx
  My recent post Gosh Lip Gloss 009

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 16 mei 2011 at 11:59

  Die paarse tas vind ik erg mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 mei 2011 at 11:13

  leuke tassen :D
  My recent post Preview Shoot 25-4

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 16 mei 2011 at 10:55

  Ah die tassen! Ik ben gek op tassen, maar vind lang niet alles mooi. Die bovenste drie tassen vind ik superleuk!

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 16 mei 2011 at 09:54

  Dat ziet er leuk, ik vind enkellaarsjes ook erg leuk. Een aantal tassen ziet er ook erg leuk uit. Gelukkig is het nog lang geen herfst en kunnen we eerst gaan genieten van lente & zomer!
  My recent post Actie- wwwmynewbagnl

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 16 mei 2011 at 09:02

  Yesss, enkellaarsjes!! Vind lange laarzen ook leuk, hoor, maar soms te warm ;-). Ik móet gewoon altijd een paar enkellaarsjes in mn bezit hebben. Hopelijk vanaf de komende herfst weer veel variatie in de collecties. Maar…. Ik wil nu nog niet aan de herfst of komende collecties denken, eerst nog lente en zomer!!!

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 16 mei 2011 at 08:34

  Mexx is niet mijn merk.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.