Beauty

NOTD: Golden Rose holographic color 113

26 mei 2011

NOTD GR Holo 1 - NOTD: Golden Rose holographic color 113
Alweer een tijd geleden kocht ik bij de opening van de showroom van Auryn (Enchantra) onder andere dit mooie holografische lakje van Golden Rose in de kleur 113. Ik vind het lakje zo mooi dat ik hem graag met jullie wil delen. Het leuke aan holografische lakjes is dat dit alleen opvalt als je in het zonlicht of fel licht staat, maar als je gewoon binnen bent het bij dit lakje gewoon een zilvergrijs kleurtje is. Kijk mee voor meer foto’s en een review.

NOTD GR holo 2 - NOTD: Golden Rose holographic color 113
“Ik was erg benieuwd naar dit holografische lakje van Golden Rose, aangezien ik wel van holo-lakjes hou. Het is een klein flesje en dus ook een klein kwastje, wat ietwat vervelend lakt, maar verder wel een fijne substantie. Na een eerste laagje dacht ik dat ie heel wat laagjes ging nodig hebben om te dekken, maar na 3 laagjes was het toch in orde. Het lakje heeft geen naam, maar heet nr 113. Het holografische effect is een beetje te zien op de foto’s, maar in het echt wel feller, ik kon het moeilijk op foto krijgen, maar dit is dus wel degelijk een holo-lakje!”

Swatches gemaakt door Sarah voor Curvacious.
NOTD GR Holo 3 - NOTD: Golden Rose holographic color 113
Ik vind dit echt een prachtig holografisch lakje en ben hierdoor heel erg nieuwsgierig geworden naar de andere Holographic Color lakjes van Golden Rose. Ze kosten slechts €3,50 per flesje! Ze staan niet standaard op de website van Enchantra, maar als je mailt kan het maar zo zijn dat er nog enkele van deze prachtige lakjes op voorraad zijn ;)

Wat vind jij van holografische nagellakjes?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sacha
    Reply Sacha 28 mei 2011 at 18:47

    Echt een prachig lakje! Ik hou ook heel erg van holografische lakjes, al is het wel slecht voor m'n concentratie haha. Ik moet dan de hele tijd naar m'n nagels kijken in plaats van naar de dingen die eigenlijk belangrijker zijn.

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 27 mei 2011 at 21:53

    Echt zo mooi! :-)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
Max Factor Liquid Effect Pencils – review, foto’s en swatches

Ongeveer 2 weken geleden was ik, samen met een kleine selectie lieve bloggers, op uitnodiging bij een heerlijke perslunch in...

Close