Beauty

Opening Aveda Dayspa Haarlem

19 mei 2011


Afgelopen 14 april werd de Aveda Dayspa in Haarlem geopend. Ik had hiervoor een uitnodiging ontvangen en reisde samen met een paar collegabloggers (Kayla, Sanaz en Silja) naar Haarlem. We hadden totaal geen idee wat we konden gaan verwachten die dag, maar het oversteeg elke gedachte. Ik laat in dit artikel vooral de foto’s spreken omdat die het meeste eer doen aan de prachtige spa. Kijk mee voor de foto’s, een verslag van de dag en meer informatie.


Zodra we het prachtige nieuwe pand binnenliepen kwam er al een gevoel van rust over ons heen: de sfeer, uitstraling samen met de geur van de Aveda producten maakten een perfecte combinatie om even niet verder aan de hectische dag (had erna nog 3 PR bureau’s af te gaan voor de nieuwste herfst/winterproducten te bewonderen) te denken. In de Dayspa wordt enkel gewerkt met producten van Aveda die je er ook allemaal kan aanschaffen.

Je kan er naast o.a. uiteenlopende massages en uitgebreide gezichtsbehandelingen ook terecht voor een knipbeurt. Bij elke knipbeurt wordt er echt de tijd genomen voor de persoon in de stoel. Als er een product in moet werken kan je dus een handmassage o.i.d. verwachten om dat complete gevoel van ontspanning en aandacht mee te krijgen.

Wij konden die dag zelf ook enkele behandelingen ondergaan. Zo kreeg bijvoorbeeld Silja een stoelmassage en ontving ik een ontspannende handmassage. Na een inleiding met een heerlijke kop kruidenthee en een behandeling kregen we een rondleiding naar het behandelgedeelte van het pand waar we eerst door de prachtige wachtkamer liepen:

Een rustgevend muziekje, een fijne temperatuur, geen afleiding van tijdschriften of een televisie… Ja, hier is heel erg goed over nagedacht! Zo kom je al lekker even in de ontspannende sfeer die ten goede zal komen aan de behandeling omdat je dan niet al gestressed of afgeleid gaat liggen.

De behandelruimtes zijn elk efficiënt ingericht en ze maken er zo goed als geen gebruik van apparatuur. Het werk met de handen is erg belangrijk en daar kan je de mooiste resultaten mee bereiken. Verschillende massagetechnieken, een bodywrap en een gezichtsbehandeling hebben we even mee mogen kijken tijdens deze rondleiding. Ook was er een mooie duo-kamer waar je tegelijkertijd met bijvoorbeeld je man, moeder of beste vriendin kan worden gemasseerd. Aan deze kamer zit nog een fijn tweepersoonsbubbelbad zodat je de behandeling wel heel ontspannen zou kunnen afsluiten.


Aveda heeft naast producten voor lichaam, gezicht en haar ook een een uitgebreid assortiment aan make-up producten. Ook wordt er in de Dayspa een uitgebreid assortiment van OPI verkocht en kan je er terecht voor de voedingssupplementen van Solgar.

Na enkele heerlijke hapjes en een paar fijne gesprekken met o.a. de eigenaresse (algemeen directeur en master spa therapist) van deze Dayspa, de PR dame van het persbureau waar Aveda mee samenwerkt, de marketing & PR dame van OPI, de Education Manager en de Marketing Manager Benelux van Aveda zelf was het tijd om te vertrekken naar de volgende afspraken van deze dag. We kregen een fijne goodiebag mee naar huis met veel informatie over Aveda, deze Dayspa en enkele producten van Solgar en Aveda. Ik was compleet ontspannen en onder de indruk!

Meer informatie over de Dayspa’s in Amsterdam en Haarlem kan je vinden op Dayspa.nl. De filosofie van het merk Aveda en de behandelingen spreken mij persoonlijk erg aan. Voor meer informatie over de behandelingen en de prijzen hiervan kan je ook terecht op de website van Dayspa. Ik hoop dat er ook snel een Dayspa geopend gaat worden aan deze kant van het land (het Oosten) want dan ga ik mijzelf zeker verwennen met één van de heerlijke, uitgebreide behandelingen!

Heb jij ervaring met de producten van Aveda? Neem jij wel eens een massage/gezichtsbehandeling?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 23 mei 2011 at 08:39

  Wat ziet het er mooi uit. Ik ga wel eens naar de sauna. De ene keer neem ik er wel behandelingen bij, een andere keer niet.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 20 mei 2011 at 14:07

  Nu baal ik een beetje dat ik toch niet gegaan was! Het ziet er zo prachtig uit :D
  My recent post Rimmel – fancy fushia

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 19 mei 2011 at 19:49

  Ziet er erg mooi uit! Lijkt me erg fijn om daar heen te gaan en dan niet alleen voor de OPI collectie hihi :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 19 mei 2011 at 19:21

  De Dayspa is echt geweldig! Het was super leuk om te zien! Mooi artikel heb je er van gemaakt meid!
  My recent post Beauty Special- LookX Bio Sun Protector Powder

 • Avatar van beautyill
  Reply beautyill 19 mei 2011 at 19:10

  Ziet er echt mooi, luxe, fris en rustig uit! Nice :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 mei 2011 at 17:58

  Het ziet er allemaal heel rustig en lekker luxe uit.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 19 mei 2011 at 15:31

  Ziet er erg mooi uit;D
  My recent post Tip oogpotlood

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 19 mei 2011 at 15:20

  Ziet er heel ontspannend en mooi uit!
  My recent post Ooglook 4

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 19 mei 2011 at 14:49

  Ziet er relaxed uit!
  My recent post Win een zomerse ketting van Fracor Creaties &amp ChainZZ !!!

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 19 mei 2011 at 14:29

  Dat ziet er absoluut heerlijk uit ! A day in the spa is sometimes all we need !
  My recent post Givani Home Party

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 19 mei 2011 at 14:27

  Oeh, wat klinkt dat heerlijk ontspannend allemaal! Ik ben nog nooit bij een spa of beautysalon of wat dan ook geweest, de enige vorm van 'massage' was een reeks pittige behandelingen bij de fysio en de chiropractor, hihi! Desondanks hoop ik ooit eens zo'n dagje te kunnen doen, want het lijkt me echt zálig.. hmm <3
  My recent post Blije baby

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 19 mei 2011 at 14:25

  Klinkt heerlijk en wat ziet het er mooi uit! Alleen van die O.P.I. collectie word ik overigens al gelukkig haha.
  My recent post Catrice – Papagena

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.