Beauty

Oproepje: Blondine gezocht!

23 mei 2011


Een ruime week geleden schreef ik over het nieuwe product van John Frieda, de Sheer Blonde go blonder controlled lightening spray (klik hier voor dat artikel). Naar aanleiding van mijn nieuwsgierigheid (en die van enkele bezoekers) kreeg ik afgelopen week dit product met de post binnen. Leuk! Maar… na het lezen van de verpakking zag ik dat het helaas niet voor mijn haarkleur geschikt is. Ahww :( Nu kan ik het dus niet zelf testen. Daarom ben ik op zoek naar een testgrage blondine. Lees verder voor het complete oproepje.


Ben jij een blondine (van jezelf òf geblondeerd) tot maximaal bovenstaande haarkleur? Heb je zin om dit nieuwe product uitvoerig te gaan testen inclusief duidelijke foto’s van je haar?

Je kan met dit product uitgroei bijwerken, highlights oplichten of het complete haar wat lichter van kleur maken. Ben jij hier nieuwsgierig naar en denk je dè aangewezen persoon te zijn om dit product te testen en er een review over te schrijven? Laat dan een reactie inclusief motivatie achter bij de comments.

Aanmelden kan t/m woensdag 25 mei 23.59 uur, de persoon die ik uitkies (naar aanleiding van de motivatie) krijgt persoonlijk bericht. De review zal binnenkort te lezen zijn op Curvacious.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van marjolein
  Reply marjolein 23 juni 2011 at 17:08

  Ik heb het product zelf al.,
  en nar mijn idee werkt het goed.
  Dus, degene die dit gaat testen, have fun !
  My recent post Gosh long lasting lip markers

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:32

  De uitslag is bekend: @missmatc is het geworden. Dankjulliewel allemaal voor het opgeven, super! :D

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 25 mei 2011 at 16:24

  Wat een leuk oproepje!
  Nou ik zou wil willen uitgekozen worden! Ik zal even wat vertellen over mij haar! Mijn haar is nu heel iets lichter dan als op de foto en ik heb vanaf de kerst bruine highlights in laten verven. Maar nu vind ik het eigenlijk iets te donker voor de zomer en zou het wat blonder willen! Dus ik ben erg benieuwd naar deze spray van John Frieda!
  Suc6 met zoeken !

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 24 mei 2011 at 20:03

  Oh super! Zo iets heb ik altijd al eens willen testen. Dan sta ik weer voor het schap met speciaal voor blond haar bedoelde producten en dan ga ik toch altijd twijfelen.. Is dat het geld wel waard? Zie hier de ultieme gelegenheid om het uit te testen!
  Ik ben van mezelf blonder dan die foto en daarbij verf ik mijn haar ook vaak nog een tikje blonder. Dat doe ik om er een gouden glans in de krijgen. Het is nu bijna vier weken geleden dat ik mijn haar voor het laatste verfde, dus het is al weer tijd voor een verfrissingsbeurt! Nou klinkt deze spray daar echt geschikt voor! Ik kijk elk jaar uit naar de zomer, want dan wordt mijn haar weer blonder.
  Goed, ik ben een beetje obsessed met blond haar ;)
  Succes met je proefpersoon kiezen!

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 24 mei 2011 at 16:16

  Ik gebruik elk jaar de HEMA blond spray en daarvan wordt mijn haar een heel klein beetje lichter. Nu ben ik op zoek naar iets wat mijn haar echt helemaal zomers blond maakt, dus daarom zou ik het graag willen uittesten :)
  Mijn haar heeft deze kleur: http://nl.gravatar.com/userimage/23352156/364d27f
  Het is een heel klein plaatje, maar dat geeft wel de kleur weer ;) Het is alleen een stuk langer geworden in de tussentijd.

  Ik ben erg benieuwd naar het product!

  Groetjes Ellen

 • Avatar van Natje_9999
  Reply Natje_9999 24 mei 2011 at 01:03

  Deze wil ik maar al te graag testen! :)
  Ik ben lichtblond nu (gekleurd haar dat ongeveer goudblond was maar dat nu nog lichter geworden is door de zon) en mijn natuurlijke haarkleur is donkerblond.
  Ik heb ook donkerblonde highlights (die overigens ook best lichtblond mogen worden hoor) en mijn uitgroei is al zozeer zichtbaar dat ik eigenlijk dringend terug naar de kapper moet (mijn haar is nu ongeveer 2 à 3 maanden gekleurd bij de kapper) dus dit productje is hier zeer welkom! :)
  Reviews schrijven en foto's plaatsen is ook geen enkel probleem, want ik heb zelf ook een blogje dus ik ken het klappen van de zweep (of hoe zeggen ze dat? :D)

  Mijn haar en ik duimen alvast! :)

  Liefs,
  Nathalie

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 23 mei 2011 at 23:27

  Sorry, blond van binnen maar brunette van de buitenkant! ^_~
  My recent post M’n eBay aankoopjes

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 23 mei 2011 at 22:02

  I’m in! Mijn motivatie? Het is tijd dat mijn haren lichter worden, des te mooier worden mn haren als ik ze roze verf! Hoe lichter het blond, hoe rozer mn haren worden :)

  Groetjes xxx

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 23 mei 2011 at 20:48

  Jaaaa dit is leuk! Hier was ik al zo benieuwd naar! Ben idd een blondine, misschien kun je je nog herinneren dat ik best wel lichte kleur heb. Maar mijn haar is ook nog eens lang = droog en elke druppel verf maakt het niet beter. Zo'n product zou dus ideaal zijn voor het opfrissen van de kleur en misschien pakt ie ook mijn uitgroei. Highlights lijken mij ook weer gaaf. Vroeger wisselde ik elk seizoen van haarkleur, maar nu houd ik het al een tijdje bij blond. Highlights zouden het dus snel kunnen veranderen, het is toch weer wat anders en perfect voor de zomer. Ik ben benieuwd! :)
  My recent post Montagne Jeunesse- honing- aloe vera en chocolade

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 23 mei 2011 at 19:14

  ik zou dat zeker graag uittesten! ik heb de onderste laag van mijn haar namelijk een tint donkerder dan daarboven, en dat vind ik niet zo mooi! ook is mijn haar in de loop der jaren een tintje donkerder geworden. Dat is heel jammer want ik hou van lichtblond haar! ik zat er laatst al aan te denken om lichtere highlights, maar dat vond ik net iets té, want het is niet zo heel donker! mijn haar is lichter dan op de foto hierboven.
  ik zou het dus graag voor je uittesten, aangezien ik zelf erg graag wil weten of dit goed werkt!
  liefs,
  Romy

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 23 mei 2011 at 17:01

  Ik zou dit heel graag voor je willen testen!
  Ik heb al meerdere John Frieda Sheer Blonde producten gehad, en was er altijd heel tevreden over.
  Ik heb van mezelf asblond haar, dat vond ik heel saai, dus toen heb ik het honingblond geverfd.
  Na een tijdje blijven verven merkte ik helaas dat ik mijn haar er helemaal kapot mee maakte, dus toen ben ik er mee gestopt.
  Nu werk ik mijn uitgroei bij door lichtblonde highlights op de plek waar ik uitgroei heb aan te brengen.
  Maar als dit tegen mijn uitgroei zou werken zou dat al helemaal super zijn!

  Ik ben super benieuwd naar dit product, en hoop dat ik hem mag testen.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 23 mei 2011 at 16:59

  Aaaaah leuk, dit is echt wat voor mij.
  Het is eigenlijk heel toevallig, want 2 of 3 weken geleden stond ik bij het Kruidvat en zag ik deze spray staan die ik wilde kopen (wat ik uiteindelijk niet heb gedaan vanwege de prijs en ik was bang dat het niet zou werken en ik met een flut product opgescheept zou zitten).
  Ik heb namelijk van mijzelf donderblond haar, maar bij de kapper laat ik er highlights in 'zetten', die echt wel een stuk lichter zijn dan mijn eigen haarkleur (duuuh HIGHLIGHTS). Maar ik merk dat ik een soort uitgroei aan het krijgen ben, want mijn eigen donkerblonde haarkleur komt langzamerhand tevoorschijn (terwijl het nog maar 3 weken geleden is dat het 'gekleurd' en ik de speciale sheer blonde lijn van John Friedo, toevallig haha, gebruik).
  Daarom lijkt het mij als blondine met uitgroei van haar highlights erg spannend om deze spray uit te testen, om te zijn of hij mij verlost van die vervelende uitgroei en mijn blonde haar weer een gezonde sunkissed look van geven.
  Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de review!!

 • Avatar van fleur
  Reply fleur 23 mei 2011 at 16:18

  Cool tuurlijk wil ik het voor je testen!
  Ik heb natuurlijke blonde highlights met een donkere ondertoon en in de zomer kleurt mijn
  haar wel lichter, dus uitgroei!
  Ik heb dus boven een tint donkerder dan op de foto, en onder blond. Misschien kan ik het met dit product
  gelijk maken!
  Ik mag mezelf verven maar durf het niet hihi, dit zou ik graag voor je willen proberen!
  liefs

 • Avatar van Margot
  Reply Margot 23 mei 2011 at 14:48

  Hey,
  ik heb hem toevallig gezien in de winkel,
  was benieuwd,
  maar toch een aardige prijs voor mijn budget…;(
  maar ik heb last van een soort van uitgroei,
  heb me haar nog nooit geverft,
  maar toch is het bovenop mijn hoofd veel donkerder.
  Ik wil het weg hebbenn,
  maar verfen mag wel maar ik zou eerst dit graag willen proberen.[:
  Groetjes Margot

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 23 mei 2011 at 14:23

  Ik zou er graag ‘ombre hair’ mee willen maken!
  Ik heb nu al highlights laten zetten maar sommige punten zijn nog niet blond en ik denk dat dit een heel mooi effect zal geven ipv met echte verf. (meer geleidelijker)
  John Frieda vind ik een erg fijn merk dus ben heel erg benieuwd naar dit product!

  Liefs,
  Melissa

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 23 mei 2011 at 14:03

  Oeee ja dit wil ik wel! Ik heb van mezelf héél blond haar -tegen wit aan zowat- maar sinds ik uit Thailand terug ben van stage begint het heel donker uit te groeien. Heb gevraagd aan de kapper waardoor dat komt en het schijnt dat mijn haar een klap heeft gekregen van een tekort aan zon in Nederland, met als resultaat: mooie lichtblonde plukken met een donkerblonde uitgroei.
  Nu heb ik het al een paar keer geblondeerd -ik wil gewoon geen donker haar- maar je blijft zien dat de uitgroei donkerder is dan de rest van het haar. Daarom zou ik het echt tof vinden om dit product te gebruiken om te kijken of ik hiermee mijn uitgroei lichter kan krijgen.
  My recent post Andrélon 1 minuut masker

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 23 mei 2011 at 13:21

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar dit product!
  Ik heb van nature heel erg licht blond haar, maar heb et de afgelopen winter donkerbruin geverfd…. Tja… Nu is het inmiddels weer licht blond, maar nog steeds niet mijn eigen kleur… En die vind ik toch wel heel mooi!
  Ik heb wel wat highlights in mijn haar, maar nu zie je ze bijna niet, omdat ze redelijk "donker" zijn. Ze zijn dus bijna dezelfde kleur als de rest van mijn haar. Ik zat eraan te denken andere highlights te laten verven en zo het geheel wat op te lichten, maar dit spul is natuurlijk veeeeel beter voor je haar! Ik zou het dus heel graag voor jullie uit testen!
  My recent post Get inspired!

 • Avatar van Gabi
  Reply Gabi 23 mei 2011 at 13:15

  Ik sla over met mijn rode haar :D.

 • Avatar van laar101
  Reply laar101 23 mei 2011 at 12:59

  Dit product zou ik wel willen testen. Ik mag van mijn ouders mijn haren niet verven, waarom geen idee. Mag mezelf wel vol kladderen met tattoeages maar haren verven mag ik niet. Daarom lijkt dit me het aangewezen product om eens te proberen. Ik gebruik al een half jaar de bij behorende shampoo en conditioner maar heb niet het idee dat dit werkt. Verder heb ik zoals ze dat noemen peper en zout blond haar. Ik wil wel eens een tikje lichter want na bijna 19 jaar dezelfde kleur wil ik wel eens wat anders!

  • Avatar van laar101
   Reply laar101 23 mei 2011 at 13:01

   Lekker dubbel op. Handig typen op je mobiel! "Ik zou wel eens een tikje lichter willen na bijna 19 jaar dezelfde kleur blond"

 • Avatar van @simsalasam
  Reply @simsalasam 23 mei 2011 at 12:59

  Hier MOET ik op reageren! Ik ben het afgelopen jaar van donkerblond naar écht blond gegaan en moet natuurlijk vrij regelmatig terug naar de kapper om mijn uitgroei bij te werken. Zo ook 1,5 week geleden. Vol goede moed stapte ik de salon van mijn vaste kapper binnen. De goede man had een nieuw meisje aangenomen die mij zou helpen die middag. Ergens ben ik altijd een beetje huiverig wanneer ik 'nieuw meisje' hoor in de kapsalon, maar ik besloot dit 18-jarige kind een eerlijke kans te geven. Mijn vaste kapper weet dat ik niet bepaald een held ben en dus gaf hij het meisje de opdracht om mij met behulp van een kam (dat netje kan ik dus écht niet verdragen) wat extra blonde highlights te geven en de uitgroei bij te werken. De blonde highlights zijn gelukt. Ze is alleen vergeten mijn uitgroei bij te werken. Stumper als ik ben durfde ik er niets van te zeggen en dus vroeg één van mijn beste vrienden 2 dagen na mijn kapperbezoek aan me wanneer ik die uitgroei eens ging laten bijwerken… slik. Tot zover mijn kappertrauma. Help mij van mijn uitgroei af!!!!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 23 mei 2011 at 12:41

  Ooh, ik wil deze wel heel graag hebben. Ik gebruik sinds kort de bijbehorende shampoo en die vind ik heel fijn. Want ik wil mijn haar graag wat lichter verven voor de zomer, maar dat mag niet (ik ben pas 12). Met deze spray er bij gaat het misschien nog wel beter! Dus ik doe mee! xxx

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 23 mei 2011 at 12:37

  Hum, nee blond ben ik niet ;) Ben benieuwd naar de review!
  My recent post Swatches- Catrice Mona Lisa Is Staring Back

 • Avatar van Anne-Mieke
  Reply Anne-Mieke 23 mei 2011 at 12:13

  Hee! Ik zou dit product wel voor je willen testen! Ik heb geblondeerd haar en uitgroei van ong 1,5 cm.
  Wat ideaal zeg, als dit product zou werken! Ben beniewd…
  My recent post Haul filmpje!

 • Avatar van roos
  Reply roos 23 mei 2011 at 11:51

  Ik zou het graag willen testen.
  Maar ik heb licht blond haar, dat kun je denk ik wel op mijn foto hier links zien.
  Is dat te licht?
  Want ik zo het heel graag willen testen.
  My recent post Tag- Als ik zeg dan zeg jij

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 23 mei 2011 at 11:02

  Tof idee! Ik ben van nature middenblond, ik heb ook nog nooit mijn haar gekleurd (omdat het gewoon te lang duurt met mijn dik haar) en wil graag een lightening spray kopen maar weet nooit de welke. Ik heb het artikel gelezen en denk dat dit zeker een goed product is. Ik heb binnenkort een tuinfeest voor mijn 5 jaar samen zijn met mijn vriend en wil graag een speciaal kapsel en ik denk dat dit product er zéér geschikt voor is.
  My recent post Dont shoot the wedding!

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 23 mei 2011 at 10:46

  Kan het ook op platinablond haar?
  Ik heb sinds ongeveer een half jaar platinablond haar,
  en regelmatig bijverven is natuurlijk niet zo fijn voor mijn haar, dus ik hoop dat ik het hier af en toe iets mee kan oplichten zodat ik een bezoekje aan de kapper iets langer kan uitstellen. ( en das natuurlijk ook weer beter voor m'n portomonnee ;) )

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2011 at 10:52

   Ik ben bang dat het voor ècht platina/witblond misschien minder geschikt is…

   • Avatar van Juliette
    Reply Juliette 23 mei 2011 at 17:14

    Ik heb eventjes een fotootje in het website vakje gezet,
    helemaal wit is het niet
    xx

 • Avatar van Freya
  Reply Freya 23 mei 2011 at 10:19

  Nice! Ik ben van nature middenblond en laat zowat om de 6 à 8 weken een iets lichtere balayage zetten. Maar die kleur vasthouden is soms zo moeilijk, door veelvuldig stylen of wassen… Dit product lijkt me wel wat, heel erg benieuwd of het mijn lokken kan laten oplichten!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 23 mei 2011 at 09:35

  Oeh hier heb ik wel oren naar. Vroeger toen in nog jong was, oh dit klinkt echt fout, had je ook zo'n soort spray die dan in combinatie met de zon je haar oplichtte. Ideaal was dat. Ik heb zelf van dat peper en zout blond haar wat er dus op neer komt dat een grijze muis nog een opvallendere haarkleur heeft. Ik zou dan ook graag met deze spay mijn haar wat willen oplichten zodat ik wat meer zomer ready ben en wat minder muurbloempje.
  My recent post NOTD- China Glaze – Exceptionally Gifted

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 23 mei 2011 at 09:03

  Oe hier ben ik wel benieuwd naar! Ik weet niet wat ik met mijn haar wil, de ene keer wil ik het lichter hebben (ik ben donkerblond, lichter als op de foto ;p) en de andere keer wil ik het juist donkerbruin.
  Maar verven wil ik eigenlijk ook niet, aangezien ik nog niet heel oud ben en dus nog niet aan verven wil beginnen, wat moet je dan? Nou deze spray testen natuurlijk. (:
  Want dat lijkt me ideaal, als het je niet bevalt stop je met sprayen en zal het na verloop van tijd er makkelijker uitgaan dan verf, waarbij je erge uitgroei krijgt..

  Liefs.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.