Beauty

Pieces make-up

6 mei 2011


Van Pieces ben ik al fan van de accessoires, ze hebben er echt ontiegelijk veel leuke items tussen zitten. Dat ze nagellakjes hadden wist ik, maar dat er ook oogschaduw en lipgloss in het assortiment zit kwam ik pas een paar weken geleden achter. Vandaag een review met swatches en foto’s van de losse oogschaduw en de lipgloss.De losse oogschaduw heb ik in de kleur 001 en deze kost €3,95 voor 5gr. Ze hebben hier nog veel meer kleurtjes van dus dat is leuk om eens uit te proberen. De losse poeder zit in een glazen verpakking met een soort van sponsapplicator in de dop die net iets te groot is. Oftewel, als je de het dopgedeelte uit de flacon haalt krijg je een ‘wolkje’ zwart poeder mee… Niet zo handig!


Wel heeft de oogschaduw een redelijk goed pigment, zwarte kleuren zijn altijd het best te testen op goede pigmentatie, want bovenstaande swatch is zonder basis op een droge hand aangebracht. Zoals je ziet zit er een soort blauw/metallic-achtige glans over wat de kleur bijzonder maakt. Ik gebruik bij het aanbrengen bij een ooglook alleen niet de ‘sponsapplicator’ omdat je dan geheid teveel fallout krijgt. Ik dep de oogschaduw van de sponsapplicator op de achterkant van mijn hand en werk het verder op mijn oog met een oogschaduwkwast. Al met al ben ik tevreden over de kwaliteit van de oogschaduw en ben ik benieuwd naar andere kleurtjes :)


De lipgloss heb ik in de kleur 105 en deze kost €3,95 voor 7,3gr. Ook deze hebben ze in verschillende kleurtjes: van lichtgeel tot donkerbruin in verschillende finishes (met glans, met glitter etc.). De kleur die ik kocht is een dieppaarse kleur met een blauwe glans erover: mooi! De lipgloss brengt eenvoudig aan met de sponsapplicator en er zit een vanille-achtige geur en smaak aan. De gloss bevat geen parabenen.

Zoals je kan zien geeft hij nog best wat kleur af op de lippen en is de blauwe gloed goed te zien. De microglittertjes die erin zitten voel je niet op de lippen en ook plakt de gloss niet al teveel. Een hapje overleeft hij niet, maar dat vind ik bij lipgloss nooit zo erg. Een extra keertje aanbrengen is tenslotte zo gedaan ;)

Over de nagellakjes van de bovenste foto komt nog een apart artikel.

Ik ben tevreden over deze Pieces make-up en ben benieuwd naar andere kleurtjes om eens uit te gaan proberen. Zeker voor de leuke prijs die deze producten hebben en het is gemakkelijk aan te schaffen bij de Pieces winkels en via Zalando.

Heb jij wel eens cosmetica van Pieces gekocht? Wat is jouw mening hierover?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bo.
  Reply Bo. 11 mei 2011 at 18:11

  Het ziet er nog best oké uit.. Misschien dat ik ook eens iets van Pieces moet kopen.

 • Avatar van Inez
  Reply Inez 8 mei 2011 at 19:27

  Die lipgloss wil ik ook nog wel hebben.
  Zelf schreef ik laatst over een ander kleurtje lipgloss,
  die beviel mij ook erg goed!
  My recent post Catrice – Bye Bye Birdie

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 7 mei 2011 at 17:15

  de lipgloss vind ik ook wel mooi! en de nagellak is leuk, maar de oogschaduw een beetje standaard
  My recent post Bumping apples- or bumping limes

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 7 mei 2011 at 15:15

  Lijkt mij hele fijne make-up, mooi prijsje ook! De lipgloss is erg pretty! ^_^

 • Avatar van roos
  Reply roos 7 mei 2011 at 13:25

  Die lipgloss is erg mooi!
  Ik ben erg gek op pieces, ik koop er vaak accessoires maar ik heb er nog nooit nagellak of zo gekocht.

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 7 mei 2011 at 13:22

  Ik heb nog niets van dit merk omdat ze nooit de kleurtjes nagellak hebben die ik wil kopen xD maar ooit!
  My recent post Chainzz webshop

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 7 mei 2011 at 08:24

  Ik vind de lipgloss erg mooi. lekker zomers ook

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 6 mei 2011 at 23:54

  Mooie lipgloss :)
  My recent post Videos of the opening of the first Disney store in Belgium

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 6 mei 2011 at 23:48

  Het lijkt mij erg fijne producten..

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 6 mei 2011 at 22:28

  Mooie lippenfoto!

 • Avatar van Marthe
  Reply Marthe 6 mei 2011 at 17:39

  Die lipgloss is mooi. Heb zelf ook al veel mooie lakjes van pieces

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 6 mei 2011 at 17:30

  Ik heb ook zo'n oogschaduw van Pieces, maar dan de witte. Gebruik hem eigenlijk nooit, te veel fallout.
  My recent post Budget tip- Greenland Mango setje

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 mei 2011 at 09:11

   MIsschien dat dat minder is als je er wat van op je hand doet en dan met een kwastje op je oog aanbrengt? :)

 • Avatar van Beauty For You 2010*08
  Reply Beauty For You 2010*08 6 mei 2011 at 15:15

  wat een bijzondere, mooie, best wel goedkope producten!!!

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 6 mei 2011 at 14:56

  Ik denk dat ik wel een keer zo'n lakje ga proberen, die vind ik er zo leuk uitzien:)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 6 mei 2011 at 14:46

  Ik vind de gloss mooi zeg! Ik heb 2 lakjes van Pieces, toevallig 2 die jij ook hebt :-) leuke kleurtjes :D
  My recent post NOTD essence GOT A SECRET

 • Avatar van dhiniNL
  Reply dhiniNL 6 mei 2011 at 14:10

  De lakje vind ik niet fijn, te dik en niet prettig met die dopje
  My recent post Review – Minyak Telon cap tiga anak

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 6 mei 2011 at 13:47

  Ik heb toevallig laatst schoenen voor mijn zoontje bij Zalando gekocht, en toen gelijk ook 2 Pieces nagellakjes gekocht. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, dus je hoort nog van me hoe ik ze vind. ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 mei 2011 at 12:46

  die losse oogschaduw heeft een aparte verpakking zeg ^^
  My recent post Preview Shoot 25-4

 • Avatar van Emine
  Reply Emine 6 mei 2011 at 12:31

  Ik heb een keer een lakje gekocht, maar die wou na 4 laagjes nog steeds niet dekken. Daarna heb ik wel eens gekeken in de winkel, maar ik twijfel steeds.
  My recent post Shoplog vrijdag 29-04

  • Avatar van katrien
   Reply katrien 6 mei 2011 at 12:46

   ik twijfel ook over de lakjes van pieces..
   ps. je moet je link vernieuwen, je hebt al een nieuw artikel!

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 6 mei 2011 at 12:48

    Welke link bedoel je precies? :)

    • Avatar van katrien
     Reply katrien 7 mei 2011 at 10:50

     oh sorry, was niet bedoeld op jou :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.