Beauty

Pink Lady make-up (mèt kortingscode)

26 mei 2011


Vandaag wil ik de leuke webwinkel van Christiane in het zonnetje zetten: Pink Lady make up. Dit is een unieke Nederlandse webshop waar je authentieke make-up kan kopen van veel verschillende merken als Avon, Bourjois, Flormar, Jelly Pong Pong, L.A. Girl, NYX en nog veel meer. Doordat ze werkt met kleine voorraden en geweldige prijzen is deze webwinkel zeker een spotlight waard. Bovenstaande items kwamen afgelopen week binnen met de post. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

Ik heb de volgende producten ontvangen, een lekkere mengelmoes van verschillende merken zodat ik goed verrast kon worden:

– NYX lipstick in Strawberry Milk
– Sebastian Trucco lipstick in Fatal
– L’Oréal Glam Shine lipgloss in Crystal Bronze Glow
– een leuke glasvijl
– NYX Pearl Mania losse oogschaduw in Purple Pearl
– Avon Ultra Luxury Eyeliner in Dark Brown
– Innoxa oogschaduwpotlood in Aube.

Vandaag wil ik over de laatste 3 producten alvast een review geven.

De NYX Pearl Mania (€3,50) in de kleur Purple Pearl is een losse oogschaduwpoeder in een verpakking van 5ml. Je hebt van dit product maar erg weinig nodig om een mooie intense kleur op de oogleden te krijgen, zeker als je er een oogschaduwbasis onder gebruikt. Ik had al een andere kleur van dit product en nu deze kleur mij ook zo bevalt wil ik er zeker nog meer van. Wel moet je opletten met eventuele fallout, deppend en voorzichtig aanbrengen is de tip.

Het Innoxa potlood (€1,95) in de kleur Aube (paars) kan je gebruiken als oogpotlood, over een neutrale oogschaduwbasis als oogschaduw en als oogschaduwbasis voor een intense look als je er poeder-oogschaduw over aanbrengt. Het potloodje ligt lekker in de hand en brengt gemakkelijk aan door de creamy substantie. Er zit een mooie glans over de kleur nadat je hem hebt aangebracht. Zeker een mooie toevoeging in mijn verzameling!

Het Avon oogpotlood (€3,95) in Dark Brown is één van de beste oogpotloodjes die ik ooit gehad heb. Hij brengt zacht en gemakkelijk aan, maar droogt mat op. Je kan hiermee van je ogen echt prachtige blikvangers maken en toch staat deze kleur niet zo hard als zwart. Eenmaal aangebracht is de kleur smudgeproof en overleeft hij ook enkele traantjes/regendruppels. Ook op de waterlijn zorgt dit potlood niet voor irritatie en blijft hij goed zitten.


Van links naar rechts zie je het Avon oogpotlood, Innoxa potlood en de NYX pearl mania zonder oogschaduwbasis. Op de bovenste foto in het zonnetje, op de onderste foto in de schaduw. Zie je hoe intens gepigmenteerd vooral het Avon potlood is? De mooie glans in het Innoxa potlood? En voor de laatste swatch van de Pearl Mania had ik echt maar een heel klein beetje product nodig. ^_^

Bij PinkLadymakeup.nl kan je make-up aanschaffen van zo’n 40 verschillende merken. Maar één ding: op = op. Je kan hier producten vinden uit voorgaande collecties maar ook uit de nieuwste collecties, dus ga zeker eens lekker snuffelen in deze webwinkel. Je kan betalen via bankoverschrijving, de verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts €0,95 per bestelling (pakketpost €6,75) en bestellingen worden in de regel binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden.

Kortingscode
Speciaal voor jullie heeft Christiane een kortingscode in het leven geroepen. Met de code ‘Curvacious’ krijg je maar liefst 20% korting op je bestelling! Maar, let op: deze code is alleen vandaag en morgen geldig. Heel erg veel shopplezier toegewenst!

De lipproducten van de bovenste foto gaan binnenkort in een 2e artikel aan bod komen.

Kende jij deze webwinkel al?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van roos
  Reply roos 28 mei 2011 at 14:27

  Leuke dingetjes :)
  My recent post Inspiratie fotos

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 27 mei 2011 at 10:24

  Leuke spulletjes!
  My recent post Mexx Magnetic Woman

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 27 mei 2011 at 09:29

  wat grappig die glasvijl zag ik laatst bij de kruidvat liggen
  My recent post Swatches- Sleek Blush Pomegranate &amp Lipstick Vixen

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 26 mei 2011 at 23:00

  lijkt me een leuke shop! jammer dat de code maar kort geldig is
  My recent post Feature!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 26 mei 2011 at 19:49

  Ik heb even te veel uitgegeven deze maand, dus ik maak geen gebruik van de code. Jammer dat het alleen voor vandaag en morgen is, maar de winkel is erg leuk. Ik ga hem in mijn lijstje zetten op mijn blog, zodat ik er altijd later nog kan snuffelen :D.
  My recent post Mijn nieuwe aanwinsten

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 26 mei 2011 at 18:14

  Leuke webshop!

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 26 mei 2011 at 17:54

  Ik zie producten van NYX en alleen daarom al ga ik een kijkje nemen op de webwinkel! :D
  My recent post Tag- What’s on my nightstand

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2011 at 15:35

   Haha ja, NYX is een fijn merk he?! ^_^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 mei 2011 at 17:34

  Ik ge er meteen even kijken. Leuke dingen.
  Liefs, xxx
  My recent post Stageverslag 2 Meer als 5 weken verder…

 • Avatar van loeder
  Reply loeder 26 mei 2011 at 16:42

  oeh dat ziet er goed uit allemaal, ik kende de webshop nog niet snel is ff kijken dus :)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 26 mei 2011 at 14:31

  Oeee ga gauw even kijken! :D
  My recent post Het zusje is er bijna!

 • Avatar van Claire
  Reply Claire 26 mei 2011 at 14:11

  lijkt me een leuke webshop!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.