Beauty

Pupa Bronze Mania: sun temptation gel & sun lip stylo

10 mei 2011


Een ruime week geleden schreef ik over de nieuwe zonproducten van Pupa (klik hier om dat artikel te lezen) die perfect zijn om je niet alleen een mooie zomerse look te geven, maar ook te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Vandaag wil ik 2 van deze producten aan jullie laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een review.

Sun Temptation Gel SPF15 €19,25
Ultralichte en comfortabele gel voor direct verkoelend effect. Geeft een natuurlijke en egaal gebruinde huid. Perfect om de natuurlijke teint te versterken. De innovatieve textuur combineert de lichtheid van een gel met het bruinende effect van een compacte bronzing poeder. Het hoge percentage water en de algenextracten helpen de huid te voeden. De koele, lichtgewicht textuur voelt als een tweede huid.

Dit product komt in een handige tube met 30ml inhoud en een handig tuitje waardoor je de hoeveelheid product wat je wilt gaan gebruiken goed kan doseren. De gel ruikt lekker zomers zonder al te overheersend te zijn. Ik heb kleurnummer 02.


De Temptation Gel is redelijk diep oranjebruin en je hebt maar erg weinig product nodig om je gezicht (inclusief hals en decolleté) in te kunnen smeren. Ik met mijn lichte huid schrok van de kleur, maar als je deze eenmaal verder inwerkt en goed verdeelt krijg je een mooie goudbruine gloed:

Wel moet je opletten dat je hem goed uitsmeert, anders kan je een vlekkerig geheel krijgen en dat is nu nèt niet de bedoeling ;) Je kan dit product over je gehele gezicht gebruiken voor een sunkissed look met SPF15 bescherming, maar je kan er ook een klein beetje van deppen op je jukbeenderen, voorhoofd en neusbrug alsof het een creamy bronzer is. Ondanks mijn lichte huid gebruik ik dit product graag, maar wel met mate.

Sun Lip Stylo SPF15 €12,95
Beschermende, gloss effect lipbalm die de helderheid van een gloss en de zachtheid van een lipbalm combineert. De lippen zijn perfect beschermd dankzij de SPF15 in dit product. Dit ideale zonbeschermende product kan perfect iedere dag gebruikt worden. Het bevat Karitè boter voor gevoede lippen en Vitamine E om de lippen te beschermen. De textuur is zacht en crèmig en het maakt de lippen glanzend en stralend. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Deze lipbalm/gloss komt in een mooie goud/bronskleurige verpakking. Er zit een bepaalde vanillegeur en -smaak aan het product wat ik zelf wel lekker vind. Er zit 3,5ml aan product in en ik heb de kleur 01.

De kleur is mooi, zomers peachy koraal met gouden glittertjes. De Lip Stylo brengt creamy aan en je voelt dat hij de lippen ook verzorgt. Wel voel je de gouden glittertjes op je lippen, maar dit is niet heel erg vervelend. De kleur blijft doordat hij zo crèmig van substantie is niet heel erg lang zitten, maar een extra laagje is zo aangebracht natuurlijk. Op de lippen dekt hij redelijk en geeft hij een mooie glans. Ik was nog altijd op zoek naar de perfecte peachy lipstick en ik denk dat ik die met dit product gevonden heb. Het kleurtje zal ik deze zomer zeker vaak gaan gebruiken. ♥

De producten uit de Pupa Bronze Mania lijn zijn reeds als limited editions verkrijgbaar. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Pupa.nl.

Welke kleur ga jij deze zomer het meest op je lippen dragen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Peggy Timmermans
  Reply Peggy Timmermans 11 mei 2011 at 11:08

  Ik ben een echte Pupa fan, helaas kan je dit in België bijna nergens meer vinden, of weet jij misschien een adresje. De lipbalm kleur is prachtig!
  My recent post Urban Decay- Eyeshadow Primer Potion Review Win hem!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:11

   Misschien kan je hiervoor contact opnemen via de website van Pupa? Zou fijn zijn als je een leuk adresje kan vinden! :D

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 10 mei 2011 at 23:47

  In eerste instantie dacht ik dat het heel donker was maar toen het was uitgesmeerd zag het er heel mooi uit! De lipgloss is ook heel mooi! Een frisse, zomerse kleur!
  My recent post Top 10 parfums van nu &amp Tips en Tricks

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 10 mei 2011 at 21:15

  De Sun Lip Stylo ziet er echt prachtig uit!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 10 mei 2011 at 21:09

  Die lipbalm vind ik erg mooi, maar die Sun gel…. ik vind m er eigenlijk heel onnatuurlijk uitzien! (of ligt dat aan mijn monitor??) In ieder geval bedankt voor de review en foto´s!!!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 mei 2011 at 20:30

  ik ben altijd bang met dit soort producten dat ik een soort "vlekken koe" wordt, dus ik probeer ze eigenlijk nooit. ;)
  De lip balm ziet er erg mooi uit vind ik.

 • Avatar van celeste
  Reply celeste 10 mei 2011 at 19:32

  Ziet er prima uit

 • Avatar van BeautyForGirls
  Reply BeautyForGirls 10 mei 2011 at 19:28

  Die lipstick ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van avecjus
  Reply avecjus 10 mei 2011 at 17:47

  Foto vier met het uitgesmeerde kloddertje schrok ik wel even van, maar het eindresultaat is wel heel mooi! Ik ben te lui om zo zorgvuldig te smeren, dus ik hou het bij mijn factor 30 zonnebrandcreme en de zon.

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 10 mei 2011 at 16:55

  Ik schrok heel even toen ik de eerste afbeelding zag, maar nu je het uitgesmeerd heb vind ik het er al een stuk beter uitzien. Ik zie alleen wel heel erg veel verschil met en zonder de bronze. Ik ben bang dat als ik dat opsmeer, inderdaad zoals je al vermeld van dat soort vlekken krijg. Ik ben zoooooo verliefd op de lipstick. Ik was ook nog opzoek naar het ultieme peachy kleurtje voor op mij lippen. Ik ga deze volgende maand, als cadeautje voor mijzelf bestellen. Dank je wel voor de review!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:10

   Graag gedaan en jij bedankt voor de comment, love them! ^_^

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 mei 2011 at 15:02

  ziet er goed uit :D

 • Avatar van Inez
  Reply Inez 10 mei 2011 at 14:53

  Haha die ziet er inderdaad wel heeel erg donker uit!
  Ik ben niet zo'n fan van zelfbruiners!
  My recent post Mijn toekomstige tattoo

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 10 mei 2011 at 14:33

  Wow! ik schrok even van de kleur, maar het valt best goed uit te smeren… Wat een prachtige kleur lipstick, ik heb een bruine variant (ook erg mooi) <3
  My recent post Winactie- Wie jarig is trakteert !!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.